ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ εικονες !!!

Θα έλεγα ότι είναι εμφανές ότι είναι από υπολογιστή. Όντως πολύ ωραίες εικόνες. H ποιότητα πλέον της επεξεργασμένης είκόνας έχει ανέβει απείρως πολύ. Kάποτε παίζαμε παιχνίδια σε υπολογιστή 286 με είκόνες σε EGA και VGA 16 χρώματα κλπ. O φωτορεαλισμός είναι σε πολύ καλό επίπεδο και κάποια στιγμή πιστεύω θα φτάσει σε επίπεδο πραγματικότητας.

Απάντηση: Re: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ εικονες !!!

MHTΣ said:
Θα έλεγα ότι είναι εμφανές ότι είναι από υπολογιστή. Όντως πολύ ωραίες εικόνες. H ποιότητα πλέον της επεξεργασμένης είκόνας έχει ανέβει απείρως πολύ. Kάποτε παίζαμε παιχνίδια σε υπολογιστή 286 με είκόνες σε EGA και VGA 16 χρώματα κλπ. O φωτορεαλισμός είναι σε πολύ καλό επίπεδο και κάποια στιγμή πιστεύω θα φτάσει σε επίπεδο πραγματικότητας.

Πολυ καλες. Ο guardian πήρε ήδη θεση για λίγο σαν wallpaper!!

Αρε Κωνσταντινε με αυτες τις σκιες !!! Κι ο αδρφος μου τα ιδια τραβαει μολις μου δειξει καινουργια δουλεια. Εχω τρελο κολλημα με τις σκιες !!!

Μαλλον πρεπει να ειστε συναδελφοι.......:music-smiley-005:

Ωραιο παρολαυτα !!

Ωραία δουλειά Κωνσταντίνε...

Ορίστε και μερικά που έφτιαξα εγώ...

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    69.6 KB · Views: 46
  • 2.jpg
    2.jpg
    47.5 KB · Views: 55
  • 3.jpg
    3.jpg
    49.1 KB · Views: 59
  • 4.jpg
    4.jpg
    87 KB · Views: 49
Re: Απάντηση: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ εικονες !!!

Browser said:
Αρε Κωνσταντινε με αυτες τις σκιες !!! Κι ο αδρφος μου τα ιδια τραβαει μολις μου δειξει καινουργια δουλεια. Εχω τρελο κολλημα με τις σκιες !!!
Μαλλον πρεπει να ειστε συναδελφοι.......:music-smiley-005:
Ωραιο παρολαυτα !!

Χρήστο τι σου φταινε οι σκιές???-bye-
Τα προγράμματα αυτά έτσι τις βγάζουν.:nounder:

Ξερεις τι γινεται? Απο τη μια προσπαθειτε, και καλα κανετε, να γινει οσο ποιο ρεαλιστικο γινεται, να ειναι δηλαδη σαν μια φωτογραφια που τραβηξες με ηλιο, αλλα απο την αλλη δεν βγαινουν τα φωτα σωστα και εχει ειτε πολλα "σποτ", ειτε ο ambient φωτισμος ειναι λιγος για ν αμην τονιστουν πολυ τα κοντινα. Αποτελεσμα, οι σκιες να ειναι πολλες φορες απο διαφορετικες κατευθυνσεις, κατι που δεν ισχυει στην πραγματικοτητα. Το προγραμμα καλα τις βγαζει .

Και για να μην παρεξηγηθω , ξερω οτι ειναι φωτο ρεαλισμος και οχι φωτο. Επισης ειναι αλλη η χρηση του , οποτε ειναι τζετ !!

Καλα, ολα αυτα που φτιαχνετε μου φαινονται μαγικα!!
Ποση ωρα παιρνει μια εικονα σαν και αυτες που βαλατε? Και χρονος CPU αλλα κυριως δικος σας χρονος!
Με τι προγραμματα? Free υπαρχει τιποτα? Πως αρχιζει καποιος με απλα, βασικα πραγματα?

H καλλίτερη (βάσει θεματολογίας του forum)
mcintoshhdri3.jpg

Dimitris D. said:

Τα σέβη μου :aktion033: :aktion033: :grinning-smiley-043 :aktion033: :aktion033:

Είναι θέμα προτεραιοτήτων και στόχων
Αυτά τα φωτορεαλιστικά έχουν στόχο να αναδείξουν τα δομικά στοιχεία και να κάνουν κατανοητή την αρχιτεκτονική γλώσσα, και αφήνουν σε δευτερη μοίρα την προσομοίωση της πραγματικότητας.
Τα περισσότερα προγράμματα προσφέρουν δυνατότητα φωτισμού βάσει ηλιακού ημερολογίου. Αλλά πολλές φορές φωτίζουμε τα κτίρια με ήλιο ακόμα και από τον Βορρά, για τους παραπάνω λόγους.

gfle said:
Ποση ωρα παιρνει μια εικονα σαν και αυτες που βαλατε? Και χρονος CPU αλλα κυριως δικος σας χρονος!
Με τι προγραμματα? Free υπαρχει τιποτα? Πως αρχιζει καποιος με απλα, βασικα πραγματα?

Προγράμματα υπάρχουν πολλά, Plagin γι αυτά, ακόμα περισσότερα
πχ
3dstudio max
Autocad
Maya
Atlantis
Alias
κοκ
Ρετουσάρισμα με Φωτομάγαζο βέβαια

gfle said:
Aν δεν θες να χρησιμοποιήσεις αρχιτεκτονικά προγράμματα όπως Autocad που είναι μανίκι, πάρε 3D Studio. Όλα τα λεφτά! Θέλει όμως όπως όλα τα προγράμματα να ασχοληθείς πολύ.

Dimitris D. said:

Να σου κάνω μια ερώτηση;
Από περιέργεια, αν σου δώσω μια κάτοψη και σου πω να μου κάνεις φωτορεαλιστικό σε τι τιμή θα μου το κάνεις περίπου;
Από τι εξαρτάται η τιμή;

Σε ευχαριστώ πολύ Φραγκίσκο...

Αντώνη το κόστος εξαρτάται απο την πολυπλοκότητα του κτιρίου, και απο τον αριθμό των λήψεων.
Μου είναι πολύ δύσκολο να αναφερθώ σε κόστος χωρίς να έχω δει τα σχέδια.