Εκπληκτικό μέτρο!

Συμπαθεστατος ταξιτζης εκτος του κανονικου καθρεπτη για να βλεπει πισω, ειχε και ενα μικρο, για να βλεπει "χαμηλα" στο πισω καθισμα.

Η πελατισσα ηταν ηδη στο πισω καθισμα, οταν πηρε και δευτερη κουρσα, ενα τυπο, που καθισε στο μπροστα καθισμα....

Καποια στιγμη, ο δευτερος πελατης, γυρναει το καθρεπτακι προς το μερος του να δει την φατσα του (δεν ξερω ακριβως γιατι), αντι να γυρισει τον μεγαλο, μιας και αυτος ηξερε οτι ηταν χρησιμος στον οδηγο...

"Πωωωω ρε. Μνι εγινα"

[sorry, αλλα με εχει πιασει ενα νευρικο]

Γυναικολογος ε??? Τυχερακια
(να στησουμε καμια μπιζνα αποτριχωσης? Πως ειναι τα πραγματα "εκει" :flipout::flipout: )

[αν παραφερθηκα (πολυ), ας το μαζεψει καποιος]

Αποτρίχωση ............... μπά θα χάσουμε τα λεφτά μας ........... γιά σολάριουμ σκεφτόμουνα κάτι τις........... είσαι?:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Εκπληκτικό μέτρο!

Χρήστο φύγαμε γιά Λίβερπουλ..

Ρίχνουμε οτι λεφτάκια έμειναν γιά νά ανοιξουμε κατάστημα Τροπικών ψαριών??:flipout::flipout:

Υ.Γ.
Ντίνο έγραψες .:grinning-smiley-043

Λεφτάκια????????????? Πετροδολλάρια θα βάλουμε!!!!!!:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Εκπληκτικό μέτρο!

Πρόσεχε μήν τοποθετήσεις τό κολποσκόπιο στόν καθρέφτη εσύ..:flipout::flipout:

Προσέχω ........... προσέχω ............ αλλά με ξεράνατε στο γέλιο απόψε (σε καλό να μας βγούν)!!!!!!!!!!:flipout:

... δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά σας πληροφορώ ότι σε ταξίδι μου στην Ρίγα, διαπίστωσα ιδίοις όμμασι ότι οι Λετονές είναι σούπερ μωρά .... ίσως τα καλύτερα στας Ευρώπας εν γένει ...

υγ. : το κακό είναι ότι αυτό ήταν και το μοναδικό επαγγελματικό ταξίδι στο οποίο με συνόδεψε η σύζυγος.... κάτι θα είχε ακούσει η άτιμη

... δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά σας πληροφορώ ότι σε ταξίδι μου στην Ρίγα, διαπίστωσα ιδίοις όμμασι ότι οι Λετονές είναι σούπερ μωρά .... ίσως τα καλύτερα στας Ευρώπας εν γένει ...

υγ. : το κακό είναι ότι αυτό ήταν και το μοναδικό επαγγελματικό ταξίδι στο οποίο με συνόδεψε η σύζυγος.... κάτι θα είχε ακούσει η άτιμη

Συμφωνω στο οτι ειναι (οπως λες και εσυ δλδ) "σουπερ μωρα", αλλα επ' ουδενι τα καλυτερα της Ευρωπης :D
Δεν ξερω βεβαια ποσο εχουν μεγαλωσει, εχω να παω απο το 1993...

:flipout::flipout::SFGSFGSF::flipout::flipout:

Μιά απορία μόνον...Στην Ινδονησία ποιό κεφάλι αποκεφαλίζουν...??:BDGBGDB55:

Αυτό σου έκανε εντύπωση?

Εμένα πιο πολύ αυτός ο Πέτρος ο Μίχος.....ευτυχώς που τόσα χρόνια δεν παίξατε με καμμιά ομάδα από το Χονγκ-Κονγκ....θα τον κυνήγαγε η γυναίκα του στο ξενοδοχείο να τον αποκεφαλίσει......:flipout::flipout:

Αυτό σου έκανε εντύπωση?

Εμένα πιο πολύ αυτός ο Πέτρος ο Μίχος.....ευτυχώς που τόσα χρόνια δεν παίξατε με καμμιά ομάδα από το Χονγκ-Κονγκ....θα τον κυνήγαγε η γυναίκα του στο ξενοδοχείο να τον αποκεφαλίσει......:flipout::flipout:

:flipout::flipout::flipout: