Εκπομπή γιά το CERN στον Alfa

Δεν έχω πρόβλημα με τις διορθώσεις. Το μόνο θέμα είναι να είναι αληθείς και σε ότι αφορά τη θερμοκρασία, θυμάμαι το μηχανικό που έλεγε πως υπολογίζουμε πως τέτοιες χαμηλές θερμοκρασίες υπάρχουν στο διάστημα (υπήρξαν και τότε δε) και γι' αυτό τις αναπαράγουμε.

Παρόλαυτα, σε πιστεύω αφού το έχεις ψάξει. Εγώ δεν το έψαξα περισσότερο, μόνο την εκπομπή είδα και σας μετέφερα τι θυμόμουν.

Οταν εγινε η Μ.Ε. η θερμοκρασια εφτανε τα μερικα εκατομμυρια βαθμους Κελβιν και καθως εξαπλωνοταν το Συμπαν αρχισε να ψυχεται,φτανοντας την σημερινη του θερμοκρασια που εγραψα και πιο πανω,την λεγομενη θερμοκρασια υποβαθρου.
Αυτα πολυ απλουστευμενα,γιατι θελει πολυ γραψιμο και ανασυρση πολλων θεωριων για να επεκταθω περισσοτερο.

Αντι-υλη εχει παρασκευαστεί εδώ και πολύ καιρό και με διάφορους τρόπους. Απλά οι χρόνοι διάρκειας ζωής των σωματιδίων αντι ύλης είναι απειροελάχιστοι γιατί πολύ σύντομα συναντούν υλη και εξαυλόνωνται. Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είναι απαραίτητες (οχι γιατι θα παραχθει ενεργεια) αλλα για να σταματήσει κάθε είδους μοριακή ταλάντωση λόγω της θερμοκρασίας. Εξάλλου τα πηνία των ηλεκτρομαγνητών που είναι υπέυθυνα για την διαττήρηση της κυκλικής τροχιάς του σωματιδιου διαρρέονται από τεράστιας έντασης ρεύματα (για να παράγουν υψηλό πεδίο) και είναι φτιαγμένα από υπεραγωγούς (μηδενικη σχεδόν ωμικη αντίσταση) που για να δουλέψουν σωστα απαιτούν να σταματήσει κάθε ταλάντωση στο μεταλικό τους πλεγμα (βλ θερμοκρασίες κοντά στο απολυτο 0).

Last edited:
Αντι-υλη εχει παρασκευαστεί εδώ και πολύ καιρό και με διάφορους τρόπους. Απλά οι χρόνοι διάρκειας ζωής των σωματιδίων αντι ύλης είναι απειροελάχιστοι γιατί πολύ σύντομα συναντούν υλη και εξαυλόνωνται.

πολυ σωστος

Tην ειδα την εκπομπη και ηταν πραγματικα πολυ καλη. Με απλα λογια και χωρις υπερβολες εδινε ακομα και στον απλο θεατη να καταλαβει το ολο project αυτο. Κορυφη ο Νανοπουλος

Δε θέλω να σας το χαλάσω αλλά...
κορυφή ο Νανόπουλος αλλά άλλο πράμα ο Λάκης ο Μάκης η καλομοίρα...
Που να μας μείνει χρόνος να μάθουμε και τίποτα από κάποιον σπουδαίο άνθρωπο. Γι'αυτό και εξορίζονται αυτές ποι εκπομπές στα μαύρα μεσάνυχτα.
Γ...το την έχασα και με ενδιέφερε το θέμα πολύ. Εχω διαβάσει από μόνος μου για τη θεωρία του χάους και τάπαιξα.

Η εκπομπή για όσους δεν την είδαν, υπάρχει ήδη σε ελληνικό τορεντάδικο. Την έχω κατεβάσει ήδη και θα την ξαναδώ το ΣΚ!

Απάντηση: Re: Εκπομπή γιά το CERN στον Alfa

Δε θέλω να σας το χαλάσω αλλά...
κορυφή ο Νανόπουλος αλλά άλλο πράμα ο Λάκης ο Μάκης η καλομοίρα...
Που να μας μείνει χρόνος να μάθουμε και τίποτα από κάποιον σπουδαίο άνθρωπο. Γι'αυτό και εξορίζονται αυτές ποι εκπομπές στα μαύρα μεσάνυχτα.
Γ...το την έχασα και με ενδιέφερε το θέμα πολύ. Εχω διαβάσει από μόνος μου για τη θεωρία του χάους και τάπαιξα.

και να σκεφτεις οτι αυτον τον ανθρωπο(Νανοπουλο),δεν τον δεχονταν στην ακαδημια Αθηνων!!!

Λάκη θα προσπαθήσω να το ανεβάσω στο rapidshare απόψε το βράδυ. Απλά επιδή είναι 320 ΜΒ αν θυμάμαι καλά, θα είναι σε 4 κομμάτια (δεν επιτρέπει πάνω απο 100ΜΒ ανα αρχείο το rapidshare).

Θα ενημερώσω εδω μέσα με λινκ (εφόσον δεν απαγορεύεται, που σε τέτοια περίπτωση παρακαλώ να με ενημερώσει η διαχείριση).

Απάντηση: Re: Εκπομπή γιά το CERN στον Alfa

Λάκη θα προσπαθήσω να το ανεβάσω στο rapidshare απόψε το βράδυ. Απλά επιδή είναι 320 ΜΒ αν θυμάμαι καλά, θα είναι σε 4 κομμάτια (δεν επιτρέπει πάνω απο 100ΜΒ ανα αρχείο το rapidshare).

Θα ενημερώσω εδω μέσα με λινκ (εφόσον δεν απαγορεύεται, που σε τέτοια περίπτωση παρακαλώ να με ενημερώσει η διαχείριση).

ωραιος,περιμενουμε απαντηση λοιπον :SFGSFGSF:

έχω ξεκινήσει κι ανεβάζω...

τελικά είναι όπως είχα πει, 4 αρχεια...

Τα 2 έχουν ανέβει κι ανεβάζω το τρίτο, ενώ αμέσως μετά θα ανεβάσω το 4ο.

Προς το παρόν πάρτε τα λινκς των 2 πρώτων αρχείων και έπονται τα άλλα 2...

http://rapidshare.com/files/103073185/to.kouti.tis.pandoras.CERN.bwgt.wallbaber.part2.rar
http://rapidshare.com/files/103062975/to.kouti.tis.pandoras.CERN.bwgt.wallbaber.part1.rar