ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ;;; ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ;;; ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

Και εγω που αγορασα την γυναικα μου μετρητοις τι καταλαβα? Οταν μετα απο 1 χρονο την επιασε η μεση της και την πηγα πισω στον πεθερο μου για αντικατασταση, μου ειπε πως δεν την καλυπτει η εγγυηση και θα επρεπε λεει να την επισκευασω με δικα μου εξοδα.
:flipout::flipout:

μισα στην αρχη και μισα στο .................τελος etien

Στο makro:

LG 32LC51 510
Samsung 32S81 653

Αξίζει μήπως κάποια από τις 2 για υπνοδωμάτιο?

Η τιμη της LG καλη ειναι, αν και εχω την εντυπωση οτι την εχω δει πιο φθηνη σε αλλα μαγαζια. Για ψαξε την λιγο.
Για την αλλη δεν νομιζω οτι αξιζει, μιας και με 699 παιρνεις στο Praktiker την 32R86 που ειναι αρκετα καλυτερη.

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ;;; ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

Στο makro:

LG 32LC51 510
Samsung 32S81 653

Αξίζει μήπως κάποια από τις 2 για υπνοδωμάτιο?

Την LG την έχει η Ηλεκτρονική Αθηνών 489. Πριν δύο βδομάδες τη διαφήμιζε και ο Κωτσόβολος στα 450.

ΔΕΝ έχει ψηφιακό δέκτη.

1500 για τη γρια τη σιτεμενη ?
Και μαλιστα 1.57 υψος ?
Μπααααα με 90 ευρω παραπανω παιρνεις μωρο κυριζικο με κατι β....ζαρες ναα με το συμπαθειο , 22 μαιων και υψος 1.72 και λεγετε και Willa ford και οχι Dora......

Μετρανε ακομα τον τζιρο απο τις γιορτες και προσφορες βγαζουν μονο τα μπαζα προς το παρον .
Ειδομεν .

Εϊδα μια διαφήμιση το πρωί στην CRT μου που ανέφερε "Όλες οι LCD και PLASMA σε 48 άτοκες δόσεις στην τιμή λιανικής" για Κωτσόβολο. Δεν πρόλαβα να πεταχτώ κάπου να διασταυρώσω.

Εϊδα μια διαφήμιση το πρωί στην CRT μου που ανέφερε "Όλες οι LCD και PLASMA σε 48 άτοκες δόσεις στην τιμή λιανικής" για Κωτσόβολο. Δεν πρόλαβα να πεταχτώ κάπου να διασταυρώσω.

Αυτές οι άτοκες δόσεις του Κωτσόβολου είναι το κάτι άλλο.
Συνήθως έχει μια TV π.χ. 1500 euro σε όλα τα μαγαζιά, ο Κωτσόβολος την δίνει 2100 και σου λέει με 48 άτοκες.

Μην ανησυχεις φιλε μου,ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι ατοκο.Ολα τα παιρνουν κανονικα χωρις να το καταλαβεις:chinscratch:.

Αυτές οι άτοκες δόσεις του Κωτσόβολου είναι το κάτι άλλο.
Συνήθως έχει μια TV π.χ. 1500 euro σε όλα τα μαγαζιά, ο Κωτσόβολος την δίνει 2100 και σου λέει με 48 άτοκες.

Ναι δεν έχεις άδικο μπήκα τώρα και είδα τιμές και μου 'φυγε το κλαπέτο, πανάκριβος όπως ήταν και τα Dixons στο UK!

Αμα θελεις μαιμου ατοκες εχει και το electroworld !!!

55 ατοκες για TV ανω των 26"

Σωστος αφου αυτοι πλεον τον εχουν εξαγορασει!!!.Φυσικο ειναι να εχουν τις δικες τους τιμες.