Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

Την είχα αγοράσει πριν το Euro, το Μάιο νομίζω, στα 377 ευρώ.
Μια χαρά είναι! :2thumb22sup:

εχουμε κάποιο κουπόνι που να ισχύει? ενδιαφερομαι να αγοράσω άμεσα

Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

thanx George :)

Δεν θέλω να μιλήσω για προσφορά καταστήματος, αλλά για συμπεριφορά ενός καταστήματος. Συγκεκριμένα του service του e-shop.gr.
Είχα διαβάσει άσχημα πράγματα στο παρελθόν για το service, και είχα και περιστατικό συγγενή μου που παιδεύτηκε λίγο από το service του. Αλλά εκτός από τα άσχημα πρέπει να αναφέρουμε και τα καλά όταν υπάρχουν. Όταν χρειάστηκα λοιπόν και εγώ το service πήγα αρνητικά προκατειλημμένος. Δεν ξέρω τι γινόταν παλιά. Αλλά εμένα με εξέπληξαν ευχάριστα. Πριν δύο βδομάδες λοιπόν μου άλλαξαν χωρίς καμία αντίρρηση έναν ψηφιακό δέκτη μου που εμφάνισε πρόβλημα, παρόλο που άνετα θα μπορούσαν να αρνηθούν την ευθύνη και θα μπορούσαν να ρίξουν το πρόβλημα σε εμένα. Αλλά μου τον άλλαξαν αμέσως. Και σήμερα μου επέστρεψαν χρήματα για μία αγορά ενός εξαρτήματος που είχα πάρει που δούλευε λίγο περίεργα. Δεν είχαν άλλο μοντέλο διαθέσιμο και στην αρχή μου πρότειναν πίστωση για μελλοντική αγορά. Τους είπα ότι χρειαζόμουν τα λεφτά για να πάρω από άλλο κατάστημα ανάλογο προιόν, και όχι να τα κρατήσω κάβα για μελλοντική αγορά. Και με μεγάλη μου έκπληξη το δέχτηκαν χωρίς ιδιαίτερη αντίρρηση. Δεν είναι εύκολο να πάρεις λεφτά πίσω από τέτοια μαγαζιά, τουλάχιστον χωρίς μάχη. Αλλά δεν χρειάστηκε μάχη.
Συγνώμη λοιπόν για το off topic αλλά όπως είπα, εκτός από τα άσχημα πρέπει να λέμε και τα θετικά.

Την ίδια αντιμετώπιση είχα και εγω στο τοπικό e-shop point. Πήγα πίσω ένα δέκτη επειδη είχε πρόβλημα λήψης και κατευθείαν μου έδωσαν καινούριο χωρις ερωτήσεις.

Οι τιμές κάποιων δεκτών της προσφοράς του Electroworld με έναν από τους διάφορους κωδικούς που κυκλοφορούν.
Χρησιμοποίησα τον UET73532.
39647921421396749010.jpg

Η φωτογραφία του F&U 3467 είναι λάθος. Ο δέκτης είναι ίδιος με τον F&U 2313 εμφανισιακά.

Υπόψιν ότι το Electroworld είναι του ίδιου ομίλου με τον Κωτσόβολο και τα προιόντα τους είναι κοινά. Διαφέρουν σε τιμές μερικών προσφορών, αλλά το Electroworld δεν έχει πια φυσικά μαγαζιά και σημεία διάθεσης (είχε στο παρελθόν), παρά μόνο παράδοση κατ'οίκον. Γιαυτό υπάρχουν και μεταφορικά που για προιόντα κάτω από 50 ευρώ (όπως όλοι σχεδόν οι δέκτες) είναι 3 ευρώ που πρέπει να υπολογίζονται στην τιμή. Πέρα από το παράλογο των 3 ευρώ για μεταφορά πχ εντός Αττικής ενώ πχ το Amazon.de θέλει 6 ή 7ευρώ για μεταφορά από Γερμανία, υπάρχουν και μαγαζιά όπως ο Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Multirama, e-shop, που μπορείς να κάνεις παραγγελία μέσω internet αλλά να παραλάβεις το προιόν σε κατάστημα της περιοχής που θα ορίσεις εσύ, γλυτώνοντας έτσι τα μεταφορικά.

Καλύτερα επικοινωνήστε με το κατάστημα πριν κάνετε σχετική παραγγελία:

10ευρώ έκπτωση...
…για παραγγελίες που θα γίνουν σε ψηφιακούς δέκτες edition σε ποσότητα από 3 τεμάχια και άνω μόνο για τους φίλους της digitalx έως 18/7.
http://www.digitalx.gr/p.Edision-Mini-Triton-HD-HD-1080i.651193.html
http://www.digitalx.gr/p.Edision-MINI-TRITON-MPEG4-SD-Epigeios-Dektis.651368.html

Καλύτερα επικοινωνήστε με το κατάστημα πριν κάνετε σχετική παραγγελία:

10ευρώ έκπτωση...
…για παραγγελίες που θα γίνουν σε ψηφιακούς δέκτες edition σε ποσότητα από 3 τεμάχια και άνω μόνο για τους φίλους της digitalx έως 18/7.
http://www.digitalx.gr/p.Edision-Mini-Triton-HD-HD-1080i.651193.html
http://www.digitalx.gr/p.Edision-MINI-TRITON-MPEG4-SD-Epigeios-Dektis.651368.html
Έλαβα email σε συνέχεια του παραπάνω:

Η προσφορά λήγει στις 18/7. Εκμεταλλευτείτε τη, καθώς οι συγκεκριμένοι δέκτες είναι οι καλύτεροι της αγοράς και οι μόνοι με 5 έτη γραπτή εγγύηση.
Το κουπόνι δεν ισχύει για κανένα άλλο προϊόν και ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.
Κωδικός: 4due

Και έχουν και ωραία διαφήμιση οι Edition. Πλάκα έχουν οι παπούδες που έχουν χάσει την μπάλα με το κλείσιμο των αναλογικών καναλιών, και η σούπερ γιαγιά που εμφανίζεται και δίνει την λύση. Πλάκα πλάκα δεν έχω προσέξει καμία άλλη διαφήμιση δεκτών στην τηλεόραση. Παρθένο έδαφος. Πολλοί που δεν έχουν γνώση θα πάνε σε ένα μαγαζί και θα ζητήσουν "εκείνον που είδαν σε διαφήμιση στην τηλεόραση".

Την διαφήμιση της EDISION την έχουν και με το που μπεις στο site τους, σαν intro.
Εκεί την έχουν ολόκληρη και όχι μερικά sec που είδα και εγώ στον ΣΚΑΙ και στην ΝΕΤ.

Αυτό που δεν ξέρω για τους Edision, είναι γιατί δεν υπάρχουν στα μεγάλα πολυκαταστήματα.
Είναι επιλογή τους ή εκεί θέλει να δώσεις χρήμα για να μπεις? Ή πληρώνεις δηλαδή ή σε αφήνουμε απ' έξω.

Δεν ξέρω τι γίνεται, γι' αυτό και ρωτάω.

Re: Crystal Audio Micro-HD

Παραγγειλα 3 δεκτες micro-hd απο το electroworld.
Θελω να σας επιστησω την προσοχη γιατι το καταστημα αλλα δειχνει να χρεωνει και άλλα χρεωνει στην τελικη.
Ο καθε δεκτης με την χρηση εκπτωτικου κωδικου/ κουπονιου δειχνει να χρεωνει 29.01 ευρω.
http://www.electroworld.gr/site/cart.jsp?couponcode=UET73532

Ομως υστερα απο την παραγγελια των 3 κομματιων μου εστειλαν mail με ολα τα στοιχεια της παραγγελιας οπου φαινεται να χρεωνουν τον καθε δεκτη 30.32 ευρω.

Tιμή : 73,95
ΦΠΑ : 17,01
Εξ. Αποστολής : 0,00
Σύνολο : 90,96

Προϊόν Τεμάχια Ποσό
106913 Crystal Audio Micro HD
3 30,32

Τα παραπανω, ειναι απο το e-mail που μου εχουν στειλει.
Ηδη τους εχω στειλει e-mail που τους το αναφερω. Δεν ξερω πως αυθαιρετα βαζουν καπελο, μιας και δεν υπαρχουν εξοδα αποστολης.

Λιγο offtopic, αλλα σκεφτηκα μερες που ειναι με τη διακοπη αναλογικων και με ολα αυτα τα "εκπτωτικα" κουπονια να ειμαστε λιγο προσεκτικοι.

Re: Crystal Audio Micro-HD

Παραγγειλα 3 δεκτες micro-hd απο το electroworld.
Θελω να σας επιστησω την προσοχη γιατι το καταστημα αλλα δειχνει να χρεωνει και άλλα χρεωνει στην τελικη.
Ο καθε δεκτης με την χρηση εκπτωτικου κωδικου/ κουπονιου δειχνει να χρεωνει 29.01 ευρω.
http://www.electroworld.gr/site/cart.jsp?couponcode=UET73532

Ομως υστερα απο την παραγγελια των 3 κομματιων μου εστειλαν mail με ολα τα στοιχεια της παραγγελιας οπου φαινεται να χρεωνουν τον καθε δεκτη 30.32 ευρω.

Tιμή : 73,95
ΦΠΑ : 17,01
Εξ. Αποστολής : 0,00
Σύνολο : 90,96

Προϊόν Τεμάχια Ποσό
106913 Crystal Audio Micro HD
3 30,32

Τα παραπανω, ειναι απο το e-mail που μου εχουν στειλει.
Ηδη τους εχω στειλει e-mail που τους το αναφερω. Δεν ξερω πως αυθαιρετα βαζουν καπελο, μιας και δεν υπαρχουν εξοδα αποστολης.

Λιγο offtopic, αλλα σκεφτηκα μερες που ειναι με τη διακοπη αναλογικων και με ολα αυτα τα "εκπτωτικα" κουπονια να ειμαστε λιγο προσεκτικοι.

Thlefvnhsa shmera me to katasthma miaw kai den phra apokrish sto εμαιλ και οταν το ελεγξαν μου ειπαν οτι εχω δικιο.
Η τιμη θα επρεπε να ειναι ειτε 36 ευρω χωρις κουπονι, ειτε 29.01 με τη χρηση αυτου.
Το ποσό 30.36 δεν προκυπτει απο πουθενα και "πρεπει να μπλοκαρε το συστημα" (ηταν η ακριβης φραση τους).
Μου ειπαν αν θελω να επισταφει το δεμα απο την κουριερ και να επαναδρομοόγηθει με νεα τιμη.
Δεν δεχτηκα επειδη θα λειπω για ταξιδι και δεν θα προλαβω παραδοση αργοπορημενη.

Παντως, επειδη ισως "ξανα μπλοκαρει" το συστημα, καλο ειναι να παρακολουθειτε τις τιμες χρεωσης και τις τιμες στο mail επιβεβαιωσης παραγγελια, ωστε τηλεφωνικως να κανουν τυχον διορθωση αν χρειαστει, πριν παραλαβετε.

Και μια προσφορά για τον Opticum T90 από ένα μικρό κατάστημα η οποία έχει δημοσιευθεί πριν λίγο καιρό σε τμήμα του φόρουμ που είναι αφιερωμένο σε προσφορές:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96984-Επίγειος-Ψηφιακός-mpeg4-High-Definition-Opticum-T90

Αν περνάει κανείς από εκεί στον δρόμο του για Θεσσαλονίκη, ας στείλει ένα π.μ.