Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

Απάντηση: Re: Crystal Audio Micro-HD

Παντως, επειδη ισως "ξανα μπλοκαρει" το συστημα, καλο ειναι να παρακολουθειτε τις τιμες χρεωσης και τις τιμες στο mail επιβεβαιωσης παραγγελια, ωστε τηλεφωνικως να κανουν τυχον διορθωση αν χρειαστει, πριν παραλαβετε.
Αυτά τα κ@λοστήματα πάντως... πως γίνεται να μπλοκάρουν πάντα "προς τα πάνω" και όχι το αντίθετο...

Νομίζω εχει αναφερθεί και παλιότερα αλλα αξίζει να το επαναλάβω: Προσοχή στο newsletter της Cosmodata. Οι τιμές που αναφέρει ειναι χωρίς ΦΠΑ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι,γιατί τα έχω μπερδέψει λιγάκι.
Η προσφορά του e-shop για τον LifeView LV6TBOXHD ισχύει ακόμη;

Λογικα ναι γιατι σημερα εκανα παραγγελια 3 τηλεφωνικως και θα παω αυριο να του παρω.

Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.Θα παραγγείλω αύριο άλλους 3.

Για όσους μπορούν να ψωνίσουν από το Makro (προσφορά από 18/7 - 31/7) βρήκα τα εξής :
TV Star T1010 HD 23,80 (χωρίς ΦΠΑ)= 29,28 (με ΦΠΑ)
TV Star T910 SD 18,60 (χωρίς ΦΠΑ)= 22,88 (με ΦΠΑ)
Osio HD 32,30 (χωρίς ΦΠΑ)= 39,73 (με ΦΠΑ)
Legent HD 21,00 (χωρίς ΦΠΑ)= 25,83 (με ΦΠΑ)
Mpeg 4 SD 16,90 (χωρίς ΦΠΑ)= 20,79 (με ΦΠΑ)
Neotion Module mpeg4 16,00 (χωρίς ΦΠΑ)= 19,68 (με ΦΠΑ)

πήρα το παρακάτω από την εταιρία DigitalX από την οποία παρέλαβα τον Edision που πήρα:

…η προσφορά θα συνεχιστεί μετά τη μεγάλη ζήτηση για 1 εβδομάδα ακόμη

http://www.digitalx.gr/p.Edision-MINI-TRITON-MPEG4-SD-Epigeios-Dektis-apokodikopiitis.651368.html
http://www.digitalx.gr/p.Edision-Mini-Triton-HD-HD-1080i-Epigeios-Dektis-apokodikopiitis.651193.html

για αγορές άνω των 3 τεμαχίων για τους δέκτες της Edision της μόνης εταιρίας με 5 έτη εγγύηση.

Η προσφορά δεν ισχύει για άλλο προϊόν και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Digitalx Computers

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω κωδικό στις αγορές σας μέχρι 26 Ιούλ και κερδίστε έκπτωση 10.0 για αγορές άνω των 103.0
dx2z

Με μόλις 9.9 συντονισμός του επίγειου ψηφιακού δέκτη στο χώρο σας!

Τα σχόλια δικά σας...(κοτσόβολος)

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

Με μόλις 9.9 συντονισμός του επίγειου ψηφιακού δέκτη στο χώρο σας!

Τα σχόλια δικά σας...(κοτσόβολος)

Εγώ ρυθμίζω τα πάντα με 7. Απευθυνθείτε στη γραμματέα μου για ραντεβού. :flipout:

Εγω σας αφηνω να τον ρυθμισετε μονοι σας μπας και βαλετε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει. :grinning-smiley-043

Mε 5ευρώ σας το βάζω και στην πρίζα (πολύπριζο recommended, αλλά με εξτρά χρέωση 1ευρώ για να διαλέξω και την καταλληλότερη τρύπα :flipout: )
Αν δεν έχετε πολύπριζο χρεώνω τη δεύτερη επίσκεψη στο μισό.