Μέχρι πριν 2-3 χρόνια που σταμάτησε το e-shop είχαν ετήσια συνδρομή 500-1.000 ευρώ (δεν θυμάμαι καλά τα νούμερα) και μετά το πήγαν κατευθείαν στα 5-6 χιλιάρικα οπότε και κάποιοι αποχώρησαν. Δεν ξέρω αν το πήγαν με τα κλικ που αναφέρεις. Πιθανό όμως. Υπάρχει όμως και το bestprice.gr και κανά δυο ακόμη. Μια εικόνα παίρνεις πάντως που κυμαίνονται οι τιμές. Οι πρώτοι 2-3 είναι "δουλεύω μέχρι να κλείσω με τις τιμές που έχω" οι τελευταίοι 2-3 είναι "δεν έχω επαφή με την πραγματικότητα και πουλάω όσο να'ναι" και οι μεσαίοι έχουν την φυσιολογική-φθηνή τιμή.Εμ, γιατί νομίζεις οτι δεν εμφανίζεται το e-shop; Σταμάτησε να πληρώνει πριν 2-3 χρόνια.
Έχω διαβάζει οτι ο Σκρουτζ είχε μια σταθερή μηνιαία συνδρομή μέχρι που μυρίστηκε μέλι και το γύρισε σε πληρωμή ανάλογα με τα κλικ που γίνονται σε κάθε μαγαζί. Κάνοντας δηλαδή κλικ στην τιμή ενος μαγαζιού ακομα και για να δείτε απλώς τεχνικά χαρακτηριστικά, ο λογαριασμός για το μαγαζί αυτό ανεβαίνει.
Μια εικόνα παίρνεις πάντως που κυμαίνονται οι τιμές. Οι πρώτοι 2-3 είναι "δουλεύω μέχρι να κλείσω με τις τιμές που έχω" οι τελευταίοι 2-3 είναι "δεν έχω επαφή με την πραγματικότητα και πουλάω όσο να'ναι" και οι μεσαίοι έχουν την φυσιολογική-φθηνή τιμή.
Μην βασίζεστε μόνο στα Σκρουτζ κλπ.
Δεν είναι όλα τα μαγαζιά μέσα. Εννοώ ότι υπάρχουν καταστήματα που δεν έχουν παρουσία στα Σκρουτζ, έχουν τα δικά τους σάιτ και πολύ καλύτερες τιμές.
Ευτυχώς δεν τον χρειάστηκα επειδή...παρήγγειλα Ferguson Ariva Τ65 στα 36!!
http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-120903.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.