Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων

Last edited by a moderator:
Κάνε γρήγορα τότε, έχω μείνει με τον LV6TMPVR4 ;)

Αλήθεια, έχει παραλάβει κανεις Τ65 απο το e-shop; Μήπως ήρθε μια μικρή παρτίδα και εξαντλήθηκε;

Με e-shop που μιλησα σημερα μου ειπαν οτι 18/9
παραλαμβανουν και λογικα την επομενη θα τον εχω (Αττικη ).
Για καλο και για κακο σημερα πηρα εναν lifeview
να δουμε σπιτι και κανα καναλι :2thumb22sup:

Τι να πω κι εγώ που έδωσα τον Lifeview για να πάρω τον Τ65 και έμεινα με το...τηλεκοντρολ στο χέρι :p

Να πάρω ένα για να παίζω μέχρι να έρθει ο Fergie; :D

Το e-shop άλλαξε την ημερομηνία παραλαβής του Τ65 απο 11/9 σε 18/9 :violent-smiley-008:

Ρε tech junkie δεν σε προλαβαίνω εσένα, είχα μείνει στη φάση που την ακύρωσες τη παραγγελία του fergie... Τον θες ή δεν τον θες τελiκά; :D

Είμαι, είμαι!

Ήθελα να διώξω πρώτα το stock δεκτών που είχε μαζευτεί. Πήρα το χρήμα, θα πάρω και τον Fergie!

Sorry για το off topic. Αυτός φταίει! :p

LIFEVIEW SCART DVBT REC3 TUNER LV6TSCART4SD

PER.702344.jpg

Στα 22 για μία εβδομάδα.

Ο SUPRA SDT-90 είναι στα 22,5 για άγνωστο διάστημα από το e-shop.

Είναι ο νεότερος SD δέκτης στην αγορά, μεταλλικός και σε τιμή πολύ μακριά από τα περίπου 30 που βρίσκουμε συνήθως τους SD. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή αγορά για SD δέκτη.

Ο SUPRA SDT-90 στα 20,5 ως 24 Νοεμβρίου.

Μαζί με την παραπάνω προσφορά του Xoro 7515, το e-shop έχει κάνει τις καλύτερες τιμές σε δέκτες, και μάλιστα σε αρκετά καλά μοντέλα.

Αν δεν σας εμφανίσει την τιμή της προσφοράς, δοκιμάστε τον εκπτωτικό κωδικό 1224.

Λοιπον αγορασα κ τους 2 LifeView και Supra και φορανε το ιδιο S/W. Με την μονη διαφορα ο Supra δουλευε μια χαρα ενω ο Lifeview ηταν προβληματικος.Δλδ το τηλεχειριστηριο δεν επιανε απο μακρια ηθελε μπροστα να εισαι κ επιπλεον πηγα να προγραμματισω εκπομπες να γραψω κ δεν επαιρνε κ εβγαζε error ενω φυσικα ηταν διαφορετικες ωρες δεν συνεπιπταν τα προγραμματα. Ευτυχως μου τον αλλαξαν κ θα παρω τον Xoro 7515 και θα ενημερωσω.
Με το SilverCrest eixate pote προβλημα; Ξαφνικα σημερα το μεσημερι εσβησε η οθονη κ τπτ ουτε με νεες μπαταριες ουτε τπτ .εχει συμβει σε κανεναν κατι τετοιο;;;

Κάπου εδώ μέσα, δεν μπορώ να βρω όμως που, δίαβασα και ενός άλλου χρήστη ότι απλά σταμάτησε να δουλεύει.
Το LIDL δίνει 3 χρόνια εγγύηση και σίγουρα θα σου το αλλάξουν.

Βασιλική αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πάρε τηλέφωνο στο νούμερο του service(υπάρχει μέσα στο manual) και θα στο αντικαταστήσουν άμεσα.