Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

6 ταινίες μου είχε πει. Το θυμήθηκα γιατί έκανα ένα search στο skroutz και είδα ότι οι περισσότεροι το δίνουν με αυτό το πακέτο των 6 συλλεκτικών HD-DVD. Δεν ξέρω όμως αν διαλέγεις τα DVD ή αν είναι έτοιμο πακέτο.

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το τελευταίο κομμάτι ep30 που είχε ετοιμοπαράδοτο το e-shop περιμένω αύριο το μεσημέρι να μου το φέρουν,οπότε θα σας πω αν περιέχει και τα 6 hd-dvd.Αν και έχω bd player δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασσμό όταν είδα ότι το e-shop το είχε 128 ευρώ.

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Πριν λίγο το παρέλαβα το ep30 και δέν έχει τα 6 hd-dvd....αλλά 7!!!
Ουσιαστικά το δίνει τζάμπα πλέον η toshiba.

Σήμερα είδα φυλλάδιο του Κοτσόβολου, έχει μια αρκετά καλή προσφορά για την Samsung 46 N87 στα 1499 .

Σήμερα είδα φυλλάδιο του Κοτσόβολου, έχει μια αρκετά καλή προσφορά για την Samsung 46 N87 στα 1499 .

Δινει μαζι και το κρανος του Λεωνιδα απο την μαχη των θερμοπυλων η ειναι νωρις ακομα για να θεωρηθει αντικα και να το βαλει κι αυτο στην προσφορα ?:flipout::flipout:

Δε λεω σαν προσφορα καλη ειναι απο θεμα τιμης αλλα ιζ ε λιτλ μπιτ ολντ ντοντ γιου θινκ ?
Στα ιδια λεφτα και λιτλ μπιτ μορ χτυπας μια plasma 50ara Americas next top model .

Δινει μαζι και το κρανος του Λεωνιδα απο την μαχη των θερμοπυλων η ειναι νωρις ακομα για να θεωρηθει αντικα και να το βαλει κι αυτο στην προσφορα ?

Δε λεω σαν προσφορα καλη ειναι απο θεμα τιμης αλλα ιζ ε λιτλ μπιτ ολντ ντοντ γιου θινκ ?
Στα ιδια λεφτα και λιτλ μπιτ μορ χτυπας μια plasma 50ara Americas next top model .
Δεν διαφωνώ οτί η τηλεόραση είναι old dog, όπως είπες, απλά την ανάφερα από άποψη τιμής. H οποία είναι descent btw...

Βεβαίως και με τα λεφτά αυτά παίρνεις σούπερ πλάσμα. Αλλά υπάρχουν και οι προβληματισμοί, τους οποίους θα καταθέσω σε ξεχωριστό thread... :chinscratch:

Kαλη η 46 και φθηνη αλλα , εχει τα δικα της .

Οταν εισαι μικρος σε γοητευει η ιδεα να βρισκεσε στο ιδιο κρεβατι με μια πιο σιτεμενη και πιο Large απο σενα ................ αλλο πραγμα ομως ο "γαμος " που θα ξυπνας το πρωι και θα την βλεπεις καθε μερα .:cool4:
Παντος αν το επιχειρησης βεβαιωσου οτι δεν ειναι κανενα demo και μετα τρεχεις και δεν φτανεις .

Ακόμα και μικρός, ποτέ δεν με γοήτεψαν οι σιτεμένες. Πόσο μάλλον να την παντρευτώ κιόλας... :violent-smiley-030:

Θα τοποθετούσα τον εαυτό μου μάλλον στο target group των αμνοεριφίων γάλακτος.... ;)

BTW θα ήθελα, με την ευκαιρία, να σου πω οτί έχω περάσει πολύ καλά τόσο καιρό που σας παρακολουθω, με το έξυπνο χιούμορ σου... :ADFADF1:

-bye--bye-

Αφου λοιπον εισαι του " γαλακτου " τι πας και μπλεκεις με την 46 N87 .........κοιτα καμμια Σκαρλετ Γιοχανσον , καμμια τζεσικα μπιλ εστω :BDGBGDB55:

-bye--bye-

Αφου λοιπον εισαι του " γαλακτου " τι πας και μπλεκεις με την 46 N87 .........κοιτα καμμια Σκαρλετ Γιοχανσον , καμμια τζεσικα μπιλ εστω :BDGBGDB55:
Μα και προφανώς κοιτάω... ;)

Εδώ μπορείς να δεις οτί ούτε καν αναφέρθηκε... :beatnik2:

Σε φυλλαδιο τη βρηκες?Καλη προσοφορα ακουγεται,καμια αλλη προσφορα?

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σε φυλλαδιο τη βρηκες?Καλη προσοφορα ακουγεται,καμια αλλη προσφορα?

Ναι είναι στο φυλλάδιο 21/4-3/5/08.
Ποια η γνώμη σας, η τηλεόραση είναι πολύ κατώτερη πχ. από μια LE 37R86; (Για tv και dvd κυρίως)

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ναι είναι στο φυλλάδιο 21/4-3/5/08.
Ποια η γνώμη σας, η τηλεόραση είναι πολύ κατώτερη πχ. από μια LE 37R86; (Για tv και dvd κυρίως)

κατωτερη είναι ναι αλλα τι να πω και η τιμη πολυ καλη

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κωτσόβολος : Samsung LE 37S86B (699 ), αξίζει ;

Χρονια πολλα και καλα.

Οταν εψαχνα για tv ειχα δει την s37 και την s40 και νομιζω πως καλυτερα να πας για κατι αλλο.Η R ηταν κλασεις ανωτερη παντως.
Αν η 37px7 που λενε τα παιδια σε καλυπτει (1ΧHDMI ,οχι εισοδο pc,ακουστικων και οτι αλλο....) καθως και το οτι ειναι πλασμα με τους οποιους περιορισμους συνεπαγεται αυτο , δεν παιζεται στα λεφτα που ζηταει νομιζω.
Αν και τωρα , θα περιμενα να δω τα νεα μοντελλα Plasma των pany-lg-samsung πριν αποφασισω.