Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

T.V

PHILIPS 32PFL3404
στις 19/11 299ευρω

PANASONIC ΤΗ46PΖ8 1920Χ1080
599 ευρω

.

ισχυει φιλε για συγκεκριμενο καταστημα γιατι σημερα τοσο στην ιστοσελιδα οσο και σε καταστημα που ρωτησα δεν παιζει κατι....

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν γνωρίζω το κατά πόσο είναι προϊόντα σε προσφορά,όμως ίσως είναι είδηση για τους φίλους των Pioneer - Kuro. Υπάρχουν, λοιπόν, νεοπαραληφθείσες και ετοιμοπαράδοτες οι Pioneer KRP-500A και LX-6090H στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ. Ίσως να ενδιεφέρει κάποιους .....

Ειδα σε διαφημιση panasonic plasma p42u10(?) στα 599ευρω στα καταστηματα expert.

Ειδα σε διαφημιση panasonic plasma p42u10(?) στα 599ευρω στα καταστηματα expert.

Ισχυει αλλα ποιος αγοραζει σημερα plasma ? Αν δεις τις πωλησεις καλως ή κακος ολοι στρεφονται προς lcd.

Ισχυει αλλα ποιος αγοραζει σημερα plasma ? Αν δεις τις πωλησεις καλως ή κακος ολοι στρεφονται προς lcd.

δεν εχεις αδικο, καλες οι plasma αλλα για αλλους

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Υπάρχουν καλές και κακές plasma όπως υπάρχουν καλές και κακές lcd, η plasma δεν πέθανε ακόμα και για όσους "ξέρουν" συνεχίζουν να είναι κορυφαίες τηλεοράσεις.
Η Kuro συνεχίζει μετά από τόσο καιρό και είναι τηλεόραση αναφοράς, στο τελευταίο συγκριτικό στο hitech δεύτερη βγήκε Plasma της Panasonic, η Samsung έβγαλε 58 ίντσες plasma με κορυφαία χαρακτηριστικά σε πολύ καλή τιμή.

Αν και πρεπει να υπαρχει λαθος...
http://www.kolomvounis.gr//default.asp?pid=19&itmId=18098&catId=238&la=1
UΕ46B7000 1100E ^^
wow! led 46B? μια χαρούλα!

όντως έχει μεγάλη απόκλιση από τις τρέχουσες τιμές, παρόλα αυτά πιστεύω ότι από Φεβρουάριο με τις εκπτώσεις κάπου εκεί θα είμαστε.

Last edited:

το διορθωσανε...1999

χεχε! Το πρωί έκανα παραγγελία αφού με διαβεβαίωσαν ότι η τιμή ισχύειι!!! Πρίν μισή ώρα με καλέσαν και μου είπαν ότι είναι διαθέσιμη αλλά στα 2000 Ε... "Συγνώμη... λάθος".

Too good to be true! -bye-

Εγώ που παρακολουθώ το skroutz για την 9704, βλέπω ότι κάποια καταστήματα "παίζουν" με την τιμή από μόνοι τους, για να βελτιώσουν την θέση τους στο skroutz. Το κατάστημα που μιλάμε είναι ένα από αυτά. Το άλλο είναι η ΗΑ.
Το γνωρίζω γιατί σε κάθε αλλαγή έπαιρνα τηλέφωνο αν ήρθαν κομμάτια ή αν είχαν ενημέρωση από την αντιπροσωπία. Πάντα μου έλεγαν όχι, και απάντηση γιατί άλλαξαν την τιμή αφού δεν υπάρχει λόγος δεν πήρα ποτέ...
Σε δουλειά να βρισκόμαστε... -bye-

Εγώ που παρακολουθώ το skroutz για την 9704, βλέπω ότι κάποια καταστήματα "παίζουν" με την τιμή από μόνοι τους, για να βελτιώσουν την θέση τους στο skroutz. Το κατάστημα που μιλάμε είναι ένα από αυτά. Το άλλο είναι η ΗΑ.
Το γνωρίζω γιατί σε κάθε αλλαγή έπαιρνα τηλέφωνο αν ήρθαν κομμάτια ή αν είχαν ενημέρωση από την αντιπροσωπία. Πάντα μου έλεγαν όχι, και απάντηση γιατί άλλαξαν την τιμή αφού δεν υπάρχει λόγος δεν πήρα ποτέ...
Σε δουλειά να βρισκόμαστε... -bye-

Αυτό έχω διαπιστώσει και για την 47LH9000. Ενώ δεν είναι διαθέσιμη στην αγορά οι τιμές αλλάζουν σχεδόν καθημερινά με σκοπό και μόνο για να πλασαριστούν καλύτερα στην κορυφή.

Το ερώτημα εδώ είναι αν εγώ μπορώ να κλείσω τώρα την τωρινή και μάλλον χαμηλή τιμή που δίνει το κατάστημα με κάποια ίσως προκαταβολή και όταν έρθει η τηλεοράση να την παραλάβω χωρίς να μου πουν ότι ακρίβυνε.

Μόνο για σήμερα στο public συνταγματος -20% σε όλες τις HDTVs και στα Hi-Fi γενικότερα.

Αυτή πρέπει να είναι η πιο φτηνή 42αρα FullHD

LG 42LF2510 1920x1080 , Mpeg4 , 5ms , 2xHdmi 469 ευρώ (skroutz)
Ηλεκτρονική Κηφισίας 16 Μαρούσι

------------------

Τoshiba 32av-615dg 3xHdmi 289 ευρώ (skroutz)

---------------

Εχουν και ps3 με 200 ευρώ με game , τουλάχιστον στο φυλλάδιο αυτά.