S20 ή U20 εννοείς;
Πρόκειται για δύο από τα καλύτερα μοντέλα τηλεοράσεων LED. Είναι Full HD και 200Hz, ενώ έχουν Ambilight Spectra 3 και Net TV, WiFi.
Τιμή πώλησης:
40PFL9704H 1450ευρώ
46PFL9704H 1950 ευρώ
Για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και μόνο στο BestChoice, www.bch.gr
την S20.....ξέρω...δεν υπάρχει στο site αλλά σε κατάστημα την είχε κανονικά με κωδικό και τιμή 930ευρώ αν θυμάμαι καλά.
ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ!
οι 60 άτοκες γίνονται με επισύναψη δανείου τραπέζης το οποίο όμως οι τόκοι χαρίζονται.
πιθανότατα το έκαναν έτσι για να γλυτώσουν τα γραμμάτια αλλά και αυτούς που δεν έχουν μια ασφαλή φορολογική δήλωση να παρουσιάσουν και βάζουν σε κίνδυνο την τράπεζα και όχι τους ίδιους.
Εγω που εκανα παραγγελια με δανειοδοτηση μου χρεωσαν αλλα 58 euro . Ειναι κομπινα οι 60 ατοκες δοσεις. Μονο ατοκες δεν ειναι . Πρεπει να γινει καταγγελια!!!!!!!!!!!!την S20.....ξέρω...δεν υπάρχει στο site αλλά σε κατάστημα την είχε κανονικά με κωδικό και τιμή 930ευρώ αν θυμάμαι καλά.
ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ!
οι 60 άτοκες γίνονται με επισύναψη δανείου τραπέζης το οποίο όμως οι τόκοι χαρίζονται.
πιθανότατα το έκαναν έτσι για να γλυτώσουν τα γραμμάτια αλλά και αυτούς που δεν έχουν μια ασφαλή φορολογική δήλωση να παρουσιάσουν και βάζουν σε κίνδυνο την τράπεζα και όχι τους ίδιους.
Στο φυλλάδιο του Κωτσόβολου,με ισχύ ως 11/9/2010,προσφέρονται ως πακέτο-προσφοράς,στα 1599 ευρώ τα εξής :
Τηλεόραση PS 50C6900
3D bluray player
Ένα ζευγάρι 3D γυαλιά,και
Την 3D ταινία "Monsters VS Aliens"
Εννοείς όλες του καταλόγου-φυλλαδίου ή όλες όσες υπάρχουν σε στοκ στα καταστήματα ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.