Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Sony KDL-46NX700 Led στα 1199ευρω στο πλαισιο!!
Σε λιγα καταστηματα (προκειται για "εκθεσιακα" κομμάτια!)
Αν καποιος δεν εχει προβλημα με αυτο πιστευω οτι ειναι πολυ καλη η τιμη!!

Panasonic TX-PF42S20 42'' = 540,00 ευρώ
Samsung PS50C450 50" = 670,00 ευρώ
LG 60PK250 60" = 1.180,00 ευρώ
Panasonic TX-P50S20E 50" = 920,00 ευρώ
Samsung PS50C530 50" = 810,00 ευρώ
LG 60PK760 60" = 1.440,00 ευρώ
LG INFINIA 60PK950 60" = 1.700,00 ευρώ
LG 50PK950 50" = 1.250,00 ευρώ

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1454075

LG 50PK550

690 ΕΥΡΩ!!
ELECTRONET!!!!!!!!!!!!!
να σου πω ειναι αριστη τιμη για την συγκεκριμενη Tv :a0210:
αν δεν υπηρχαν οι 3d σιγουρα θα την χτυπουσα !

Panasonic TX-PF42S20 42'' = 540,00 ευρώ
Samsung PS50C450 50" = 670,00 ευρώ
LG 60PK250 60" = 1.180,00 ευρώ
Panasonic TX-P50S20E 50" = 920,00 ευρώ
Samsung PS50C530 50" = 810,00 ευρώ
LG 60PK760 60" = 1.440,00 ευρώ
LG INFINIA 60PK950 60" = 1.700,00 ευρώ
LG 50PK950 50" = 1.250,00 ευρώ

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1454075

yperion με συγχωρεις αλλα δεν μπορω να καταλαβω το ειδος της προσφορας που καταχωρησες!! μπαινω στην σελιδα του you και δεν βλεπω κατι σχετικο!! ποιος πουλαει αυτες τις τηελορασεις που αναφερονται στο thread?? τα καταστηματα η´αυτος που φαινεται ως συνεργατης τους??

yperion με συγχωρεις αλλα δεν μπορω να καταλαβω το ειδος της προσφορας που καταχωρησες!! μπαινω στην σελιδα του you και δεν βλεπω κατι σχετικο!! ποιος πουλαει αυτες τις τηελορασεις που αναφερονται στο thread?? τα καταστηματα η´αυτος που φαινεται ως συνεργατης τους??

Εχει απο κατω το κινητο τηλεφωνο του ανθρωπου. Γιατι δεν επικοινωνεις μαζι του?

Και το αλλο τμημα του φορουμ για Προσφορες Καταστηματων ειναι.

YPERION ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ??? ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟ POST ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙς ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ( ΣΕ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ) ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ YOU...!!! ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ?? ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η´ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ YOU?? ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ YOU ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ , SERVICE Κ.ΤΛ. Η´ΟΧΙ? ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΑ ΤΟ THREAD ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΕΞΆΡΧΗΣ ΕΣΕΝΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

συγνωμη για τα κεφαλαια!! εστειλα το μηνυμα και μετα συνηδητοποιησα οτι δεν εγραφα μικρα! δεν θα επαναληφθει!

Ένα τηλέφωνο στο U-Shop Λιβαδειάς, νομίζω θα λύσει τις όποιες απορίες... ;)

Ακριβως! Δεν υπαρχει κανενας εκνευρισμος απλως επειδη ειδα τιμες που σε καποιες απο τις τηλεορασεις ειναι καλες και τα μεταφορικα δωρεαν ειπα να το δειξω και εδω μηπως και ενδιαφερεται κανεις.

Το οτι δεν αναγραφονται οι τιμες στο επισημο site ειναι γιατι αποτελουν ειδικες εκπτωσεις.

ΥΓ. Οποιος αναγραφει επαγγελματικη ιδιοτητα εχει λαβει ειδικη αδεια απο την διαχειριση του φορουμ οποτε πιστευω οτι διασφαλιζονται και τα μελη απο περιπτωσεις απατης.

Ακριβως! Δεν υπαρχει κανενας εκνευρισμος απλως επειδη ειδα τιμες που σε καποιες απο τις τηλεορασεις ειναι καλες και τα μεταφορικα δωρεαν ειπα να το δειξω και εδω μηπως και ενδιαφερεται κανεις.

Το οτι δεν αναγραφονται οι τιμες στο επισημο site ειναι γιατι αποτελουν ειδικες εκπτωσεις.

ΥΓ. Οποιος αναγραφει επαγγελματικη ιδιοτητα εχει λαβει ειδικη αδεια απο την διαχειριση του φορουμ οποτε πιστευω οτι διασφαλιζονται και τα μελη απο περιπτωσεις απατης.

ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις!!! και εννοειται πως σε καποιες τηλεορασεις ειναι οντως πολυ καλες οι τιμες!! απλα ως σχετικα νεος στο forum δεν μου ηταν γνωριμη η φιλοσοφια αυτης της προσφορας!! :antlers:

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ---Samsung UE40C6500

Tο μοντέλο Samsung UE40C6500 στον Κωτσόβολο μόνο 850 Ευρώ .

Αξίζει το παραπάνω μοντέλο για να το αγοράσω ?

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10051661&cmicc=skroutz

Σιγουρέψου πως είναι πραγματικά διαθέσιμη και όχι εκθεσιακό κομμάτι. Αν είσαι Αθήνα, βρίσκεις την αντίστοιχη απλή LCD σε χαμηλότερη τιμή:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10051661&cmicc=skroutz

που στην ουσία διαφέρει μόνο εμφανισιακά από τη LED.