Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στα MEDIA MARKT Κηφισού και Πέτρου Ράλλη είχε την 40'' Sony HX800 μαζί με δύο 3d γυαλία και τον transmitter στα 999 , με μια μικρή προκαταβολή (περίπου 50 )για παραγγελία και παραδοση σε λίγες μέρες. Αυτό ίσχυε την προηγούμενη Τετάρτη. Σήμερα που πέρασα η τιμή της TV ήταν η ίδια αλλά δεν ξέρω τι ισχύει με το υπόλοιπα δώρα.

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...SAMSUNG-LE32C650-LCD-TV-32-LE32C650L1WXXH.htm

Η le32c650 στα 568 .

Μόλις τσίμπησα μια... :D

Αρχίσανε οι μ@λ@κιες...

Με ενημερώσανε οτι τελικά το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο κι έχει εξαντληθεί(αν και ακόμα και τώρα στο site εμφανίζεται ως άμεσα διαθέσιμο) και μου πρότειναν να το αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο...

Φυσικά και δεν δέχτηκα και περιμένω τηλέφωνο να μου πουν πότε θα παραλάβουν εκ νέου.. Να δω πότε θα θυμηθούν...

Θεωρώ δεδομένο οτι όταν -κι αν- παραλάβουν, η τιμή θα είναι διαφορετική απο τωρινή (568 )

Ε θα γίνει της καλέργενας άμα μου κάνουν τέτοια μεξικανιά!

Last edited by a moderator:
Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στα media markt πυλαίας είχε προσφορά panasonic 42s20 από 699 στα 599 αλλά δεν πρόσεξα αν ήταν η P ή η L.

Υπάρχουν ακόμη 7-8 διαθέσιμες ΤΧ-Ρ46S20Ε στο Media Markt Λάρισας στα 799 (όλο τον Ιανουάριο ήταν στα 699 )

lg le 5300 32' 399 ευρω. πλαισιο
στο σκρουτζ ειναι 499 η χαμηλοτερη τιμη αρα μαλλον ειναι προσφορα.

δεν βλεπω τιποτα
link?
δεν το εχει στο ιντερνετ. πρεπει να πας απο το καταστημα στην αθηνα.
εχουνε καποιο ταμπελακι πανω μερικα προιοντα που ειναι επιλεγμενα ανα καταστημα για την διαρκεια των εκπτωσεων. η ιδια δηλαδη απο αλλο παλαισιο εχει κανονικη τιμη. εγω ειδα 2 κουτια εξω. δεν ξερω εαν εχει και αλλα στην αποθηκη.
μαλιστα στο media markt κοστιζει 599 ευρω. μα τι κερδος εχουνε ...

Last edited by a moderator:

Από αύριο 21/2/11 μέχρι και 28/2/11 ο Κωτσόβολος συνεχίζει
το ξεστοκάρισμα,με παραπλήσιες του scroutz τιμές :
LG 42LE4500..............649 ευρώ
LG 32LD320................299 ευρώ
LG 42LX6500..............899 ευρώ
PHILIPS 32PFL3605.....389 ευρώ

Απο Δευτέρα 21/2 στη Media Markt
Lg 42PJ550 399 euro
Panasonic TX-P46S20E 649 euro
Οι ενδιαφερόμενοι,τα πόδια επ' ώμου και....:music-smiley-005:

ps:Στο φυλλάδιο προσφορών η 46S20 παρουσιάζεται με τιμή προ έκπτωσης 699 ευρώ.Όλο τον Ιανουάριο είχε 699 ευρώ!Απο 1η Φεβ. μέχρι προχθές η τιμή που είδα στο ράφι ήταν 799 ευρώ:chinscratch:
Γράφουν ότι να'ναι:flipout:

Απο Δευτέρα 21/2 στη Media Markt
Lg 42PJ550 399 euro
Panasonic TX-P46S20E 649 euro
Οι ενδιαφερόμενοι,τα πόδια επ' ώμου και....:music-smiley-005:

ps:Στο φυλλάδιο προσφορών η 46S20 παρουσιάζεται με τιμή προ έκπτωσης 699 ευρώ.Όλο τον Ιανουάριο είχε 699 ευρώ!Απο 1η Φεβ. μέχρι προχθές η τιμή που είδα στο ράφι ήταν 799 ευρώ:chinscratch:
Γράφουν ότι να'ναι:flipout:

απότι είδα είμαι όμως μόνο για λάρισα.

Παιδια, οποιος θελει μια πολυ μεγαλη προσφορα σε τηλεοραση που προσωπικα την εχω και ειναι τελεια¨Ακουσατε, ακουσατε!!!! Samsung LE40 C750 3D με δωρο γυαλια ενεργου φωτοφραχτη, μονο 849 ευρω!!! Καταστημα Λημναιος στοα φεξη στο κεντρο Αθηνας! www.limnaios.gr
Προλαβετε!!!!

Σχετικά με την ροή του θέματος

Πριν ρωτήσετε γιατί διαγράφονται μηνύματα που δεν αναγράφουν προσφορά, διαβάστε σας παρακαλώ τα παρακάτω link...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1232620&postcount=1477

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1232939&postcount=1483

Ό,τι θέλετε να συζητήσετε σχετικά με πολιτικές καταστημάτων και να καταθέσετε τις εμπειρίες σας, παρακαλώ όχι στο παρόν νήμα, καλό είναι να ανοίξετε κάποιο σχετικό θέμα στην κατηγορία Αγορά νέας τηλεόρασης, ώστε να μην χαθεί μέσα στις προσφορές και να υπάρχει/ανανεώνεται με χρήσιμες πληροφορίες για όλους μας....

...ευχαριστώ για την κατανόηση... -bye-

......

Άκουσα στο ραδιόφωνο πως αύριο Σάββατο 12 Μάρτη η Ηλεκτρονική θα κάνει μεγάλες εκπτώσεις στις Samsung (επιλεγμένα μοντέλα, έλεγε)

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ {site) δίνουν την 50αρα VT20 στα 1599 ευρώ.
Κατά πάσα πιθανότητα,μάλλον,θα πρόκειται για εκθεσιακές
demo συσκευές.

Ο Καλογερόπουλος δίνει την 46 VT20 στα 1600 ευρώ.
Και με δυνατότητα έως 4 άτοκων δόσεων.