Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

:offtopic:
μιας κ απο τηλ. δεν νομιζω να δωσουν τιμη..
αν τυχει κ μαθει καποιος πόσο βγαινει η panasonic P42u10 στο fnac με την εκπτωση ,ας ενημερωσει...

Στο electroworld για δυο μέρες σαμσουγκ ue40b7000 1100 σε 12 άτοκες.Μολισ πηρα μια!!!

Samsung LE40B650T2 στο πλαισιο στο mall 749 με 12 ατοκες εχει ακομα λιγα κομματια πηρα μια (οχι εκθεσιακα)

Last edited:

Φτου...!!! Τωρα το λες?
Πανω που παρηγγειλα την Sony 37ex500. Ειχα λυσσαξει να βρω τη Samsung και δεν την ειχε κανενας.Τελος παντων,ελπιζω να μην μετανιωσω την επιλογη μου.

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μια χαρά τιβί. Βέβαια έχετε υπόψη ότι α) δεν είμαι "ψείρας" στα τηλεορασικά (ντροπή που το λέω και είμαι και γενικός διαχειριστής του φόρουμ, αλλά ο καθένας όπου έχει "λόξα"), β) δεν ήθελα να διαθέσω ιδιαίτερα χρήματα για τιβί (βέβαια για φωτογραφικό φακό 600 ευρώ τα δίνω πολύ πιο εύκολα... :blush: ) γ) δεν προβλέπεται να έχει και ιδιαίτερη χρήση, 15, άντε 20ώρες εβδομαδιαίως max

50 ίντσες, ενσωματωμένος δέκτης mpeg4 και όλα αυτά για 599 ευρώ σε 12 άτοκες? Και είναι και κομψή από πάνω (οκ, γούστα αυτά)
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-50-PS50B450.htm

Ούτε συζήτηση.
Και από τα 4 μέτρα (μετακίνησα λιγάκι πιο μπροστά τον καναπέ) μια χαρά δείχνει και το 720p. Αλήθεια, νόμιζα ότι οι πλάσμα ζεσταίνονται. Αυτή μετά από 3 ώρες ήταν πολύ ψυχρότερη από την 32ρα lcd.

Mια χαρά εικόνα χρώματα κίνηση έχει.ΑΛΛΑ ρε γαμώτο πολύ ευαίσθητη στο burn in είναι.Κάθε βράδυ μετά από 1-2 ώρες θέαση ..κάνω ζαπινγκ ....αφήνει σταμπαρισμένο κάποιο λογότυπο καναλιού στη οθόνη.Φυσικά μετά βάζω το σιντί που αλλαζει συνέχεια χρώματα 2-3 ώρες και εξαφανίζεται η στάμπα.Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα γίνεται αυτό´??

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Φυσικά μετά βάζω το σιντί που αλλαζει συνέχεια χρώματα 2-3 ώρες και εξαφανίζεται η στάμπα.Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα γίνεται αυτό´??

Οι Samsung ειναι πολυ επιρρεπείς στο image retention...

Αυτος ειναι ενας απο τους λογους που αγορασα Panasonic ενω παλιοτερα ειχα βαλει στο ματι τις Β550/Β650....

Μηπως να σταματησει εδω το thread και να ξαναρχισει καινουργιο;

Κανει μια "ωρα" να φορτωσει και εχω καλη συνδεση.

Ουτως ή αλλως δεν τιθεται θεμα συνεχειας οι προσφορες πριν απο ενα μηνα δεν ισχυουν πλεον.

Αν μεταφερθουν τα μηνυματα των τελευταιων 10-15 ημερων μπορει ν αρχισει νεο χωρις προβλημα.

δεν επιβαρύνουν οι πολλές σελίδες,
αλλά τα 3600+ ονόματα χρηστών που έχουν διαβάσει το thread!
Αυτά δεν μπορουν να φύγουν;

Ολο το site κολλαει κατα διαστηματα οχι μονο αυτο το νημα , ειδικα χθες υπηρχε προβλημα για πολλες ωρες...

Μα το καταλαβαίνεις ακόμα και στο scroll της σελίδας.
τα 3600+ ονόματα στο τέλος είναι άκρως επιβαρυντικά (και άχρηστα)
Λογικά μια επιλογή στις ρυθμίσεις του φόρουμ είναι.. τι λέτε admins? :helmet:

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Όπως το λέει ο Γιάννης και μένα καμιά φορά κολλάει και έχω δει διαφορές στην ταχύτητα εναλλαγής, σε καμία περίπτωση το μέγεθος και τα replies ενός thread δεν επηρεάζουν στην περιήγηση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοιχτεί νέο thread ΕΚΠΤΏΣΕΩΝ....

...ήδη είμαστε εκτός θέματος..:smile:

EDIT: Αναφορές για δυσλειτουργία του server μπορούν να γίνονται στο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=49874 , για να το δουν και τα blue boys.

Last edited: