Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ρε παιδιά πήγα και δεν υπήρχε τίποτα... καπνός η LG...

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ρε παιδιά πήγα και δεν υπήρχε τίποτα... καπνός η LG...

Γενικά στα εγκαίνια των Saturn - Media markt βάζουν ελάχιστα κομμάτια και τελειώνουν αμέσως.......Ίσα για να πουν ότι το είχαν.:hmmmm2:

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

μονο θεσσαλονικη
lg 32lh3000 289
για σημερα μονο στα expert

αντε καλορυζικη.....τζαμπα την πηρες.....και mpeg4 και full hd.....και usb hackable

σε ολες ηθελα να γραψω....πηγα τιποτα το ενδιαφερων
ολες εχουν πολυ μεγαλη αρχικη τιμη
και με την εκπτωση....ψηλα ειναι ακομη

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

σε ολες ηθελα να γραψω....πηγα τιποτα το ενδιαφερων
ολες εχουν πολυ μεγαλη αρχικη τιμη
και με την εκπτωση....ψηλα ειναι ακομη
Σε ποιό πήγες?

carrefour παρασκευη και σαββατο -21 τις 100 σε ολα !!!!!

Για να μην παραξενευτείτε την τελευταία στιγμή, να υπολογίζετε -17,35% επί της αρχικής τιμής. (εξήγηση: έκπτωση 21ευρώ στα 121, είναι 17,35% )

Για να μην παραξενευτείτε την τελευταία στιγμή, να υπολογίζετε -17,35% επί της αρχικής τιμής. (εξήγηση: έκπτωση 21ευρώ στα 121, είναι 17,35% )
Μαθηματικός έπρεπε να γίνεις, -21% έγραψε ο άνθρωπος !!!!

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μαθηματικός έπρεπε να γίνεις, -21% έγραψε ο άνθρωπος !!!!
Εσύ πάντως, μαθηματικός δεν είσαι!!!:SFGSFGSF:

στο θέμα μας. Πήγα μια βόλτα και αυτά που έχω να αναφέρω είναι τα εξής:

PHILIPS 42PFL3604 απο 579 > 457,41 Euro
SAMSUNG 46B650 απο 1349 > 1065,71 Euro (νομίζω δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί δεν είχε χαρτί για το μοντέλο)
SAMSUNG UE46B7000 απο 1879 > 1484,41 Euro

Last edited:
Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

στο θέμα μας. Πήγα μια βόλτα και αυτά που έχω να αναφέρω είναι τα εξής:

PHILIPS 42PFL3604 απο 579 > 457,41 Euro
SAMSUNG 46B650 απο 1349 > 1065,71 Euro (νομίζω δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί δεν είχε χαρτί για το μοντέλο)
SAMSUNG UE46B7000 απο 1879 > 1484,41 Euro
Τότε όντως έχει εκπτώσεις 21% επί των αρχικών τιμών, παραπάνω δηλαδή από το ποσοστό του ΦΠΑ που περιλαμβάνουν οι τιμές!
(καλά θυμόσουν φίλε Innersense! είχε γίνει θέμα με άλλο πολυκατάστημα που αφαιρούσε το εμπεριεχόμενο ΦΠΑ 19% ενώ οι πελάτες περίμεναν -19% επί των αρχικών τιμών- κάτι που είναι διαφορετικό, βεβαίως.)

έτσι όπως τα λες είναι. zxcv.. ηλεκτρονική αθηνών είναι που έκανε το /0.16 όταν αφαίρεσε το 19% και το Carrefour αντί να κάνει /0.17355 κάνει /0.21!!!!

Καλησπερα

Carrefour Αμαρουσιου

Samsung 46b650 750,5 ευρω

Πηρα την τελευταια :) (οχι το δειγμα)

Last edited:

Samsung 46b650 750,5 ευρω
Καταρχήν καλωσόρισες στο forum.
Πως ακριβώς την πείρες 750 Euro όταν στο κατάστημα του Αλίμου την έχουν 1065,71 Euro; Είναι πιο κουβαρντάδες εκεί στο Μαρούσι;

Απάντηση: Αλλαγή TV για μεγαλύτερες ίντσες !! 46"-50"

Για πολλοστή φορά θα θερμοπαρακαλέσω όλα τα μέλη να μην γράφουν στο παρών νήμα οτιδήποτε άλλο εκτός από προσφορές καταστημάτων...

... και για πολλοστή φορά θα υπενθυμίσω ότι είναι κρίμα να εξαφανίζονται πληροφορίες που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες σε κάποιον άλλον στις πίσω σελίδες, επειδή συζητιέται κάτι, το οποίο είναι εκτός θέματος προσφορών-εκπτώσεων .....

....καλό είναι όταν αποφασίζουμε ποια τηλεόραση θα παραγγείλουμε και ακόμα καλύτερο όταν έχουμε τηλεόραση, υπάρχουν όμως και παιδιά που είναι στο ψάξιμο...

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 .....σε αυτούς που ψάχνουν κάποια ευκαιρία για να αποκτήσουν τηλεόραση...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

-bye-