Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Παιδια τουλαχιστον η παρακατω είναι hot προσφορα:
Sony KDL-46W3000 1499E Electroniki

Πολυ καλη τιβι και εξαιρετικη τιμη

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ισως ειναι προσφορα για τα Ελληνικα δεδομενα (εαν ειναι και καινουρια)αλλα η
Sony KDL-46W4000 εχει 1550 στην Ευρωπη

Last edited:
Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ισως ειναι προσφορα για τα Ελληνικα δεδομενα (εαν ειναι και καινουρια)αλλα η
Sony KDL-46W4000 εχει 1550 στην Ευρωπη

Λιγο γενικολογο μου ακουγεται αυτο. Οταν λεμε "Ευρωπη" μιλαμε για 25 χωρες και χιλιαδες καταστηματα. Αποκλειεται ολα να την εχουν την ιδια τιμη.-bye-

Στην Γερμανια παντως...

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/oesg/994573_-kdl-46w4000-sony.html

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

αυτο το ειπα,λογω προιστοριας του συγκεκριμενου καταστηματος,οτι δηλ εαν ειναι demo και 1499 απλα δεν ειναι προσφορα,ειναι κοροιδια.
εαν ομως δεν ειναι demo,ειναι οντως μια παρα πολυ καλη τιμη.

Λες παλι demo να ναι?Ας το επιβεβαιωσει καπιος να ξερουμε

Στο σημερινό φυλλάδιο του Κορασίδη έχει την Nordmende Ν5001 (50") 1000 ευρώ. Αξίζει λέτε???

Χαρακτηριστικά:

Φωτεινότητα: 1200 cd/m2

Αντίθεση: 10000:1 (Dynamic Contrast).

Γωνίες Θέασης: Οριζόντια: 160 μοίρες. Κάθετα: 160 μοίρες.

Τύπος Δέκτη: Ενσωματωμένος αναλογικός δέκτης με δυνατότητα αποθήκευσης 200 καναλιών.

Είσοδοι Σήματος Εικόνας: RF: TV/CATV 75ohms IEC x1, AV: RCA 75 ohms CVBS x2, S-Video: 4 pin DIN x 1, D-SUB 15 x 1,YPbPr/YCbCr: RCA x 2, HDMI x 1 (HDCO Compatible), SCART: full port 21-pin x 1 (μόνο για PAL & SECAM).

Είσοδοι Σήματος Ήχου: L/R RCA - για S-Video / AV1 / YPbPr1x1, PC Audio in 3.5mm jack: x1, L/R RCA για AV2/YPbPr x1.

Ήχος: Spatial Stereo, Dynamic Bass, ενσωματωμένα μη αποσπώμενα ηχεία 2x7,5W.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: HD READY, Έξοδος Εικόνας/Ήχου/Ακουστικών, Teletext 100 σελίδων, ON/OFF timer, Sleep-Timer, δυνατότητα σύνδεσης με PC, PIP/POP Video to PC.
Κατανάλωση: Σε λειτουργία: μέχρι 350 Watts, Σε stand by mode: 3Watts ή λιγότερο

Παντελως αγνωστο μοντελο , σε συνδυασμο με την τιμη μου δημιουργει υποψιες....

Ασε που απο υποστηριξη στην Ελλαδα η συγκεκριμενη εταιρεια αποτελει ενα ερωτηματικο.

Θα προτιμουσα να δωσω 200 ευρω ακομα και να παρω την LG 50PC55.

Ούτε με σφαίρες.

Όχι, σφαίρες δε δίνουν, μόνο ένα DVD player δώρο......
:bigcry:

Οκ, το πήρα το μήνυμα, σβήστηκε από επιλογή η συγκεκριμένη TV.

Επίσης είδα πριν από μία ώρα την Sony KDS 55 AS2000 στα 1500 ευρώ (μάλλον εκθεσιακό κομμάτι όμως)

Επίσης είδα πριν από μία ώρα την Sony KDS 55 AS2000 στα 1500 ευρώ (μάλλον εκθεσιακό κομμάτι όμως)

Αυτη μπορει να αξιζει τον κοπο. Ομως αν δεν εχει παιξει γιατι μετα πας για νεα λαμπα.

Προσοχή σε εκπτώσεις σε μεγάλα καταστήματα, και ειδικά σε ό,τι αφορά εκθεσιακά κομμάτια.

Προ 3 εβδομάδων πήγα στο κατάστημα απ'όπου είχα πάρει την 40D3000 τον Αύγουστο του 2007, και είχαν προσφορά την 46D3000 στα 1900 ευρώ.

Ρωτάω τον πωλητή, αν γίνεται καλύτερη τιμή, μου λέει όχι γιατί είναι ήδη χαμηλή μιας και είναι εκθεσιακό κομμάτι και είναι και σαν καινούρια.

-Δηλαδή πόσες ώρες έχει παίξει, και λέτε οτι είναι σαν καινούρια?
- Εχμ... ζήτημα να έχει παίξει 60 ώρες κύριε, άλλωστε το πρόβλημα σε αυτές τις τηλεοράσεις δεν είναι το πόσο έχουν παίξει αλλά μην έχουν καμμια γρατζουνιά!
- Είστε σίγουρος οτι έιναι μόνο 60 ώρες?
-Μπορεί και λιγότερες κύριε!
-Μπορείτε να την ανάψετε λίγο να την δώ?

εκεί ψάχνει να βρει καλώδιο τροφοδοσίας μιας και η τηλεόραση ήταν απλά στημένη στην έκθεση, και δεν είχε καν ρευμα. Αφού βρήκε λοιπόν καώδιο, την άναψε. Μια χαρά η τηλεόραση...

-Μπορείτε μήπως να μου φέρετε το τηλεκοντρόλ της?

Εκεί έψαξε κάμποση ώρα, και τελικά δεν μου έφερε το δικό της τηλεκοντρόλ γιατί δεν το έβρισκε (!!!) και μου έδωσε ενα άλλο SONY...

Πατάω τους κωδικούς για να μπω στο service menu και τι να δω...

Η τηλεόραση είχε παίξει 1366 ώρες!!!!

Δεν είχα χρόνο να τους αρχίσω στα μπινελίκια μιας και έψαχνα για να πάρω air-condition και έπρεπε να φύγω, αλλά αν είχα χρόνο, θα τους είχα σκίσει!

Μιλάμε για κανονική προσπάθεια παραπλάνησης (αν όχι απάτης) κατά του καταναλωτή! Σου πουλάνε κάτι για σχεδόν καινούριο, ενώ έχει δουλέχει τον αντίστοιχο χρόνο 57 συνεχόμενων ημερών! Ας σου πουν απο την αρχή, οτι έχει δουλέψει τόσο, και σας κάνουμε έκπτωση απο την αρχική της τιμή τόσο!

Χαχαχα... απατεωνες... θα βρουν ανετα καποιον που θα πιστεψει τις 60 ωρες γιατι στις LCD δεν υπαρχει προβλημα γηρανσης τοσο νωρις... αν πεις οτι ενα τετοιο καταστημα ειναι ανοικτο 12ωρες... εχει παιξει περιπου 4 μηνες... δηλαδη τιποτα...