Τωρα την εχουν 1790 . Χθες την ειχαν 1098, προλαβα και την εκλεισα με 1098 ευρω.
........και με μία κίνηση - αστραπή, κάνει την τρίπλα και βάζει γκολ!!!!!!!
Άντε να δούμε πώς θα τους έρθει στα multirama. Με το καλό να σου έρθει και καλές θεάσεις!!!!!
....και μετά μου λέτε γιατί δεν βάζω LG
Δεν ειναι για εμενα,ειναι δωρο για τον κουμπαρο μου, αλλα ευχαριστω.
Ειναι σαν να εχεις μαγαζι με γενικο εμποριο αυτοκινητων, και να μην πουλας Toyota !!!!!!!!!![]()
Συμφωνώ!!! όταν όμως οι mercedes και τα SAAB τείνουν να γίνουν αυτά TOYOTA στις τιμές δεν υπάρχει χώρος για τόσα πολλά TOYOTA...
Πάντως να σημειώσω ότι σε άλλη περίπτωση που είχε γίνει λάθος τιμή στο site των multirama για notebooks, πρίν από 3 ή 4 μήνες, κανένας από όσους είχαν παραγγείλει δεν πήρε τελικά το προϊόν και μάλιστα για αυτό το λόγο είχαν κάνει κάποια αλλαγή στους όρους ώστε να προβλέπουν τέτοια λάθη. Είχε ξεσπάσει αρκετό θέμα τότε, αν μπορέσω να βρω επιπλέον στοιχεία θα τα ποστάρω. Βέβαια σε εκείνη τη φάση ήταν πολλές οι παραγγελίες ενώ τώρα δεν ξέρω πόσες ήταν.
λεπτομέρεια.
οι μπύρες δίδονται επί τόπου, οι πίτσες με κουπόνι.
για τα πάντα σας ενημερώνουμε. (αν οι μπύρες είναι παγωμένες παραμένει άγνωστο).
:bang:
δεν ειναι demo,EOL της samsung πρεπει να ναι και το πλαισιο τοσο την εχει,και εχει και την 50" 1200Ε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.