Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Eγω ένα δεν μπορώ να καταλάβω τα καινούργια ηλεκτρονικαδικα ανοίγουν σαν μανιτάρια, τι πίτα θα μοιραστούν ??
Εκτός από την πιστωτική του Έλληνα.
Προφανώς την πιστωτική και όποιος προλάβει... ;)

Παρόλα αυτά το οικοδόμημα είναι σαθρό, η οικονομία δεν στέκεται σωστά και όπως και άλλα πράγματα στην Ελλάδα, θα καταρρέυσει σαν χάρτινος πύργος στο μέλλον όπου ένας ένας θα κλείνουν.

My 2 cents, που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι...

ΥΓ. To ποιό απίστευτο είναι το πόσος κόσμος Πέμπτη πρωί (παραγωγική μέρα και ώρα υποτίθεται) έχει να διαθέσει 3+ ώρες και από 500 και πάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι έιχαν τις ώρες αλλά λίγοι μετρητά στο χέρι. If u know what i mean... ;)

Τα επενδυτικά σχήματα δεν σκάνε πολύ για το μετά όσο για το τζίρο που προβλέπουν πως θα κάνουν σήμερα. Αλυσίδα διανομής υπάρχει και τα μαγαζιά είναι προκάτ άρα έχουν πολύ μικρό κόστος πέραν ενοικίων/προσωπικού. Αν τα πράγματα γίνουν ζημιογόνα πουλάς/συγχωνεύεις. Αν όμως το μαγαζί ανήκε σε έναν θα σκεφτόταν την επένδυση δεύτερη και τρίτη φορά. Capitalism baby!

Last edited:
Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Περασα απο εξω γυρω στη 13.00 και ημουν ετοιμος να μπω μεσα απο περιεργεια, αλλα μολις ειδα τον κοσμο στην ουρα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.:vroam:
Ετυχε να είμαι Αθήνα και φαγώθηκε ένας φίλος μου να πάμε απο εκεί γιά να πάρουμε την sony.Του είπα ότι θα ήτνα άδικος κόπος και ότι δεν θα βρίσκαμε κομμάτι μιά και τα προιόντα κράχτες σε τέτοιες περιπτώσεις εξαφανίζονται αστραπιαία!!!
Τελικά πήγαμε κατά τις 12.30 και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσουμε σαν ζώα σε τέτοια ουρά.Τότε ξαφνικά μας ήρθε η ιδέα να μπούμε απο την έξοδο του πάρκινγκ, που ελάχιστοι είχαν σκεφτεί.Μέσα σε 5 λεπτά ήμασταν μέσα στο κατάστημα χωρίς ουρές και τα σχετικά.
Φυσικά και είχαν τελειώσει τόσο οι sony όσο και τα laptop που είχαν με 299 ευρώ.Γινόταν της κατοχής ένα πράγμα...δεν το πίστευα στα μάτια μου αυτό που έβλεπα.Ουρές έξω με εκατοντάδες κόσμο μέσα στο λιοπήρι, και μέσα ο πανικός.Τα ταμεία δεν τα έβλεπες απο τις ουρές που έκαναν φιδάκι στους διαδρόμους, άνθρωποι να κουβαλάνε όπως μπορούσαν και χωρίς καρότσια(..που να χωρέσουν άλλωστε..) ότι έβρισκαν μπροστά τους.Ψώνιζαν χωρίς να ξέρουν τι αγοράζουν και φυσικά σχεδόν κανείς τους δεν πρέπει να ήξερε πόσο κάνει σε άλο κατάστημα αυτό που πήρε!!!
Αυτο το λέω γιατί έβλεπα να αγοράζουν κάποιες τηλεοράσεις, όπως smasung 37άρα, που αλλού την έχω πετύχει φθηνότερα!!!
Φυσικά ακόμη και να αγόραζες κάτι ήθελες μισή ημέρα να περιμένεις γιά να φτάσεις στο ταμείο...
Αυτό που βίωσα χθές , δεν περίμενα ότι θα το γνωρίσω ποτέ στην ζωή μου ...πραγματική εμπιρεία απο όποια μεριά και να το δεί κανείς!!!

Ακουγα και γω στο ραδιο εδω στη Λαμια οτι ειχε κινηση αυξημενη λογο εγκαινιων καταστηματος ηλεκτρονικων ειδων καπου στην Αθηνα και μαλιστα γελαγανε οι εκφωνητες .
Τελικα ηταν αυτο το μαγαζι .
Ειμαστε απαιχτοι σαν καταναλωτες τελικα , δεν μας φτανει κανεις πουθενα .
Μπορουμε να γεμισουμε το σπιτι με καθε μ@λ@κι@ φτανει να το βρουμε φτηνοτερα ασχετα αν το χρειαζομαστε η οχι .
Ο κοσμος δεν εχει δουλεια να ζησει ( τι δουλεια να εχεις οταν καθημερινη στηνεσε απικο να προλαβεις την αποκαλυψη? :nounder:) το φτηνο χαι τεκ τον μαρανε .

Την πεμπτη που γυριζα η κινηση στην καθοδο της Συγγρου ξεκιναγε απο το υψος της Γ στροφη Νεας Σμυρνης, ωρα 19:00!!!!:violent-smiley-030:

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σημερα στο ιδιο καταστημα δινουν προσφορα τη samsung A558 απο 1049 στα 799. Αξιζει για αγορα;

site υπαρχει ωστε να βλεπουμε τις προσφορες ή τον τιμοκαταλογο πριν παμε?
Εστω καποιο λινκ με τα φυλλαδια προσφορων?

Πήγα και εγώ για χάζεμα την Παρασκευή το απόγευμα.Εκτός από τα κομμάτια των προσφορών το βρήκα ακριβό το κατάστημα.Το Sony S-500 blu ray το είχε 599 με ένα άσχετο δώρο και το είχα πάρει τον Ιούνιο 499 ευρώ.Το <δώρο> δεν το θυμάμαι αλλά θυμάμαι ότι ήταν αναγκαστικό.

Είδα όμως και κάτι statement pieces όπως την Sharp των 108 ιντσών και των 145.000 ευρώ που για να δεις σωστή εικόνα έπρεπε να στέκεσαι στην απέναντι πλευρά της Συγγρού.την SAMSUNG των 70 ιντσών,και τις Philips 9803 και 9903 (Η νέα Aurea)

philips pfl 9632 47 900!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

αυριο θα παω να το δω με τα ματια μου...

Αμα υπάρχει μάλλον θα την πάρω.
Και περίμενα την 50PG7000...

Αλήθεια απο τηλεοπτικο τι λέει?

philips pfl 9632 47 900!!!

Φίλε μου, αυτό το είδες ή το άκουσες κάπου?
Σε ρωτάω γιατί έχω το φυλλάδιο μπροστά μου και όντως έχει πάλι κάποιες καλές προσφορές, αλλά αυτή που λες δεν υπάρχει.

Μου είπε ένας φιλος ότι το είδε στην βιτρίνα του public στην Θεσσαλονίκη.
Αυριο αν ξεμπερδέψω νωρίς θα πάω μια βόλτα να το διαπιστώσω με τα μάτια μου...

εχει κανενας το πληρες καινουργιο φυλλάδιο της saturn?(μετα απο αυτο των εγκαινίων)

Γεια χαρά, το έχω και παραθέτω τις προσφορές σε τηλεοράσεις :

LG 32 LB 75 (1366x768) 349 ευρώ
Panasonic TH-50PV70FA (1366x768) 777 ευρώ
Philips 15PFL4122 (1024x768) 169 ευρώ
καθώς και ένα monitor με ΤV tuner :
LG M208WA-BZ στα 199 ευρώ

προσοχη για τις αγορές από technixx.

θα χετε μπερδέματα με την εγγύηση.

Σωστός ο Αντώνης...εκτός κι αν αγοράσει κάποιος Phiilps....;)

Νομίζω πως και με τις Sony δεν υπάρχει πρόβλημα.

Υπάρχει κάποιος που έχει επίσημη ενημέρωση από την εδώ αντιπροσωπεία ? :ears: