Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

TV LCD 32" 32LG5000 349 στα εγκαινια ελεκτροworld

δεν ξερω εαν εχει αναφερθει,αλλα η τελευταια "προσφορα" του καταστηματος saturn μονο προσφορα δεν μου μοιαζει.
καλα-ηθελα να ξερω δεν κανει κανεις ενα search στο internet?

http://www.saturn.com.gr/

και το πλαισιο εδω και αρκετο καιρο:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1130048

...και προφανως με μια καλυτερη ερευνα αγορας,θα πετυχεις ακομα χαμηλοτερη τιμη...:7SFGSFG:

Με τη διαφορά ότι στο Πλαίσιο "Αναμένεται σύντομα". Αλλά όπως και να έχει, μας δουλεύουν ψιλό γαζί, έχεις δίκιο.

Με τη διαφορά ότι στο Πλαίσιο "Αναμένεται σύντομα". Αλλά όπως και να έχει, μας δουλεύουν ψιλό γαζί, έχεις δίκιο.

ναι οντως δεν το προσεξα-αν και ειναι πολυ πιθανο να υπαρχει-αλλα και παλι λιγο προσοχη δεν βλαπτει,εαν θελουν να δελεαζουν τον καταναλωτη..

Πηρε η αδελφη μου σημερα στα εγκαινια του electroworld hitachi 42 fullhd γυρω στα 550 ευρω.

Η συγκεκριμένη είναι πολύ μέτρια τηλεόραση απ ότι λένε διάφορες κριτικές στο ίντερνετ...Γι αυτό και δε τη θεωρώ καλή προσφορά..

Γούστα είναι αυτά και τσέπες βέβαια :)

η hitachi η 37αρα full hd ειναι σιγουρα για τα μπαζα...
Αλλα οπως και να εχει μονο 550ε για 42αρα επωνυμη ειναι σουπερ τιμη.

Αύριο στο Carrefour θα έχει -20% σε όλες τις τηλεοράσεις....

Καλα για την αδελφη μου που δεν ασχολειται καθολου μια χαρα ειναι.

Τελικά είναι καλή ή όχι αυτή η προσφορά παιδιά?

βαση skroutz.gr την εχει περιπου 120 ευρο φθηνοτερα απο το πρωτο καταστημα με την καλυτερη τιμη.
εαν αναλογιστεις οτι το e-shop που ειναι "επιγειο" και γνωστο καταστημα την εχει 500-δηλαδη διαφορα 150 ευρο-σιγουρα φαινεται λαυρακι.

Καλησπέρα,

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως, αλλά στο Mediamarkt δίνει την Toshiba 32 AV 555 στα 399 . Είναι καλή η προσφορά;

Καλησπέρα

Στο carrefour στο Γερακα ειχε χθες και σημερα την Philips 42PFL7603 799,20 ..δε ξερω αν θα ισχυει και απο Δευτερα...

Last edited:

Καλησπέρα

Στο carrefour στο Γερακα ειχε χθες και σημερα την Philips 42PFL7603 799,20 ..δε ξερω αν θα ισχυει και απο Δευτερα...

Δε θα ισχύει τη δευτέρα άμα ήταν η τιμή αυτή με το -20% που είχε μόνο 12/13 του μηνός με την κάρτα CC.

...παντως για να ειναι σαφες, η καρτα CC (CLUB CARREFOUR) εκδιδεται σε 10 δευτερολεπτα χωρις καμια δεσμευση ή υποχρεωση (δινεις ενα ονομα , ενα τηλεφωνο και μια διευθυνση και σου δινουν μια αμεσως)...

.....τελος ακομα κι αν δεν ισχυει αυτο το -20% τη Δευτερα οποτε και κανει 999 για οποιον ενδιαφερεται γι αυτη τη τηλεοραση ειναι καλη τιμη...

http://www.skroutz.gr/s/42335/Philips-42PFL7603D-42".html

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Παιδια καλησπερα

Θελω να αγορασω μια tv απο 37-42 ιντσες επειδη ομως εχω χασει το μπουσουλα θα ηθελα την γνωμη σας οι μαρκες που με ενδιαφερουν ειναι philips samsung και sony χρηματα που διαθετω απο 700-1500 ευρω.

δεν ειναι μερος για ερωτησεις εδω..μονο για προσφορες .. διαβασε το τοπικ απο την αρχη!

Τελος παντων η Philips 37PFL9603D απο 1089.00 εφτασε 1478.00 κλασικη πολιτικη λαϊκης αγορας

Last edited: