Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στην Ηλεκτρονικη Αθηνων εχουν την LG 32LG5000 399 ευρω. Τι λετε ειναι καλη ευκαιρια;Σκεπτομαι να την βαλω στο υπνοδωματιο αλλα επειδη εχω μια Sharp 37GE1E και εχω συνηθιση στην πολυ καλη εικονα δεν θα ηθελα κατι που να μην εχει καλη αποδοση.

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

electroworld η 52αρα fullhd samsung LE A556 1599 euros!!! απο 18 δεκ.

Καλησπέρα.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα κομμάτια αλλά στο ΠΛΑΙΣΙΟ stock house στην Μεταμόρφωση έχουν την Panasonic Viera TH-42PX80EA Plasma TV 42" HD Ready
με Κωδικό Stock House: 1093258
Περιορισμένο Απόθεμα Τιμή Stock House : 639,20
http://www.plaisio.gr/rma.aspx?catalog=19

To προϊόν μπορεί να είναι χωρίς συσκευασία, επισκευασμένο ή χωρίς παρελκόμενα. Η περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται μπορεί να μην ισχύουν
Όλα τα προϊόντα του stock house είναι πλήρως λειτουργικά
Επικοινωνήστε με το Stock House Μεταμόρφωσης στο 210 2892326 για να ενημερωθείτε περισσότερο
Τι ακριβως stock είναι?

Τι ακριβως stock είναι?

Θα ειναι απο αυτα που επεστρεψαν οι "εχοντες τα μεσα" για να παρουν την pz8 οταν επεσε στα 749 :D

Πλακα κανω ετσι? δεν ειναι οτι ξερω τιποτα...παντως στο stock house γενικα τα προιοντα ειναι τετοια που για καποιο λογο δεν μπορουν να πωληθουν στο καταστημα, συνηθως ειναι επιστροφες με χαμενη/κατεστραμενη κουτα ή με καποιο ελλατωμα κλπ και αναλογ αδιαμορφωνεται η τιμη.

ΑΠ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΘΗΚΕΣ Η ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ.

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αυτο δεν ειναι προσφορα καινουργιας τηλεορασης τα προιοντα αυτα ειναι ειτε demo καταστηματων ειτε επισκευασμενα .

Δηλαδη δεν αξιζει να παρεις? γιατι μπανισα ενα κινητο και δεν ξερω αν θα το παρω και μετα θα τους το ξαναπεταξω στη μουρη αν δεν δουλευει..

καλυτερα να παρω κλεμμενο δηλαδη ..

Το βαζω κι εδω μπας και το δουνε οι Κυπριοι (κυριως) του φορουμ:

Γεια σας παιδια, κι' εγω απο Κυπρο και ενδιαφερομαι για 2 LCDs (1 για το σαλονι: 50-52" + 1 για το υπνοδωματιο: 36-42" αναλογως τιμης).

Συγκεκριμενα γραφω λογω 2-3 προσφορων που εχω δει σε περιοδικα αυτες τις μερες:

Sony KDL-52V4000 - 1649 euro sto Akkapela

Samsung LE-40A536 (with DVB-T) - 699 euro sto Public

Εχω διαβασει καποια σχολια για τις συγκεκριμενες στο καταπληκτικο σας φορουμ, αλλα επειδη δε βρισκω καποιο τοπικ για την αγορα της Κυπρου (αν υπαρχει, δικο μου το λαθος) ειπα να ρωτησω εδω.

Δεν εχω καταφερει να παω ακομη στα μαγαζια, οποτε αν καποιο καλο παιδι θελει να μου εισηγηθει εναλλακτικες λυσεις και ξερει να μου πει τιμη και μαγαζι, i'm all ears!

Βλακεία που δεν το έβαλα κάνα 2ωράκι νωρίτερα που μου το είπαν..αλλα έτρεχα..

Σήμερα έχουν 20% κάτω όλες οι τηλεοράσεις στα public..πήρα την Philips 9603D 32'' 640 ευρώ...

Την Tετάρτη έχουν 20% κάτω σε όλα τα laptop.