Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

To 123market είναι απλά αντιγραφή του pixmania.
Ίδια μεταφορικά με pixmania σε όλα τα προιόντα και ελαφρά αυξημένες τιμές πάντα σε σχέση με το pixmania για να έχουν και λίγο κέρδος...

σε ενα φυλλαδιο του makro που ισχυει απο Τεταρτη 7/1 εχουν μια plasma samsung 60'' full hd με κωδικη ονομασια PS60A558 1199 χωρις φπα...εγω ουτε στο google δε τη βρισκω.....οποιος ενδιαφερεται ας το κοιταξει...

Και στο ιδιο site η 37lg5000 με 500 ευρω,που την τσιμπησα αμεσως!

Παιδιά δεν ξέρω αν ήρθαν οι εκπτώσεις ή είναι προσφορά,,, αλλά δεν εξηγείται η κατακόρυφη πτώση αυτών των δύο

http://www.skroutz.gr/s/41333/LG-42LG5000-42%22.html?keyphrase=LG+42lg5000

http://www.skroutz.gr/s/41330/LG-47LG5000-47%22.html?keyphrase=LG+47lg5000

Όλα γίνονται για καποιο λόγο http://whathifi.com/Review/LG-47LG5000

Ρε παιδια, ολο ακουω εκπτωσεις 50% στα ηλεκτρονικα αλλα δεν τις βλεπω πουθενα!!! Μηπως εχει ακουσει κανενας καμια προσφορα για SONY 46W4500??? Περιμενω πως και πως να βγει καμια προσφορα!!!

SAMSUNG LE-40R72 999E!!!

H τηλεόρασή μου 999 ..τι ξεφτίλα...

Πριν ακριβώς 1 χρόνο την αγόρασα 1900 και θυμάμαι λέγαμε εδώ στο forum σε τί τρομερή ευκαιρεία τη βρήκα...
Πάλι καλά που δέν είχα πάρει την pioneer 436 που είχε 3 χιλιάρικα τότε, να την έβρισκα κανένα χιλιάρικο κι αυτή τώρα...

Καλά όχι οτι η samsung δέν έβγαλε τα λεφτά της (πανέμορφη και απο είκόνα ακόμη πιό κούκλα...) αλλά όπως και να έχει είναι χοντρό ξενέρωμα να τη βλέπεις σε τέτοια τιμή...

και εγω το ιδιο εκανα την πατησα με την 40αρα ασε που δεν ειναι και φουλ HI DEF αλλα φιλε μου ολα καλα ολα ωραια αλλα αν μου βρεις τροπο για να μπορω να παω στην εισοδο hdmi3 να μην χρειαζεται να παταω 5 φορες το πληκτρο και αν το ξεπερασω φτου και απο την αρχη θα σε παραδεχτω.Λυπαμαι αλλα πιο απαισιο μενου φιλικοτητας προς τον χρηστη δεν εχω δει σε καμμια αλλη τηλεοραση και ειναι κριμα αυτο.
Θελω να παρω μια 46αρα τωρα και το μονο που με αποκλειει απο μια samsung ειναι το μενου της δυστυχως.
Βεβαια πρεπει να περιμενουμε αρκετα τωρα γιατι μην ξεχναμε οτι το νεο προτοκολλο που θα βγουν τα ελληνικα ιδιωτικα ψηφιακα ειναι mp4 και οι πιο πολλες δεν το εχουν ακομα αρα αχρηστος ο δεκτης.Ειδωμεν

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

και μιας και μιλαμε για εκπτωσεις και αγορες ποιος θα με βοηθουσε αν ηξερε να εβρισκα καποια μαρκα τηλεορασης που να ειναι 31 η 30 ιντσες και οχι 32.το προβλημα μου παιδια ειναι ο χωρος.Δυστυχως σε 32 ολες παιζουν απο 81 ως τα 79 εκατοστα και εγω θελω 76,5.Παραξενο αλλα ο χωρος ειναι ενα ενδιαμεσο ραφι στην μεση της ντουλαπας οποτε ειναι προβλημα.
Για να βαλω 26 δεν λεει αφου ιδη εχω μια crt 25αρα.
Αν καποιος ξερει κατι θα του ημουν υποχρεος.

"Βεβαια πρεπει να περιμενουμε αρκετα τωρα γιατι μην ξεχναμε οτι το νεο προτοκολλο που θα βγουν τα ελληνικα ιδιωτικα ψηφιακα ειναι mp4 και οι πιο πολλες δεν το εχουν ακομα αρα αχρηστος ο δεκτης"

Γειά σας σε όλη την ωραία παρέα του forum. Είναι το πρώτο μου post ever σε forum και επειδή ψάχνω να αγοράσω καινούργια τηλεόραση, θα ήθελα να ξέρω ποιές είναι αυτές οι τηλεοράσεις που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό; Και επειδή μου αρέσουν οι philips, να γίνω πιο συγκεκριμένος. Το έχουν αυτό το χαρακτηριστικό ή πως μπορώ να το βρώ;

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

"Βεβαια πρεπει να περιμενουμε αρκετα τωρα γιατι μην ξεχναμε οτι το νεο προτοκολλο που θα βγουν τα ελληνικα ιδιωτικα ψηφιακα ειναι mp4 και οι πιο πολλες δεν το εχουν ακομα αρα αχρηστος ο δεκτης"

Γειά σας σε όλη την ωραία παρέα του forum. Είναι το πρώτο μου post ever σε forum και επειδή ψάχνω να αγοράσω καινούργια τηλεόραση, θα ήθελα να ξέρω ποιές είναι αυτές οι τηλεοράσεις που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό; Και επειδή μου αρέσουν οι philips, να γίνω πιο συγκεκριμένος. Το έχουν αυτό το χαρακτηριστικό ή πως μπορώ να το βρώ;

Εδω θα βρεις πολλες απαντησεις στο ερωτημα σου:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36887

Παρατηρησα σημερα στον Κωτσοβολο, μια αυξηση τιμης σε καποια μοντελα - ασχετα με την τιμη στο site - και υποψιαζομαι πως προκειται για τακτικη, εν οψει εκπτωσεων, δηλαδη ψευτο-εκπτωση της ανατιμησης...
Το χει παρατηρησει κανει αλλος;

Παρατηρησα σημερα στον Κωτσοβολο, μια αυξηση τιμης σε καποια μοντελα - ασχετα με την τιμη στο site - και υποψιαζομαι πως προκειται για τακτικη, εν οψει εκπτωσεων, δηλαδη ψευτο-εκπτωση της ανατιμησης...
Το χει παρατηρησει κανει αλλος;

Πολλοί το κάνουν..
Καλά ο Κωτσόβολος δεν φημιζεται και για τις καλές τιμές του ... εκτός εαν ξεστοκάρει κανένα μοντέλο πενταετιας..

Και στο ιδιο site η 37lg5000 με 500 ευρω,που την τσιμπησα αμεσως!

και εγω τσιμπησα την 42 αρα, ακομα την περιμενω, φιλε μου θελω να μου πεις εαν στην παρεδωσαν και εαν την πληρωσες την τιμη που παραγγειλες γιατι τις αυξησαν τις τιμες τους και στις 2 τηλεορασεις. Ελπιζω να ειναι επαγγελματιες αλλιως θα φανε πολυ κραξιμο

Φιλε μου επικοινωνησαν μαζι μου την παρασκευη και μου ειπαν οτι εφτασε στο μαγαζι και σε 2 εργασιμες θα ναι σπιτι μου,δηλαδη κανονικα αυριο.Τουσ ρωτησα για τιμη,γιατι ειδα κ εγω οτι την αλλαξαν τη τιμη και μου ειπαν 470 κατι οπως ηταν δλδ!Να δουμε...

αντε να δουμε γιατι ειναι στα ορια του χεσ... απο 2-4 μερες οπου λεει διαθεσιμοτητα ,μιλαμε για την δικια μου περιπτωση τεταρτ-πεμπτη δηλαδη 8-10 μερες. εσενα κανονικα αυριο πρεπει να την εχεις γιατι σημερα παρελαβαν τις 37 αρες

Εχετε ακουσει για καμμια προσφορα να ερχεται τωρα στις εκπτωσεις για 46-50 ιντσες?
Η αναμενεται καμμια εστω και μικρη μειωση τιμων στα "καλα" μοντελα?

Εχετε ακουσει για καμμια προσφορα να ερχεται τωρα στις εκπτωσεις για 46-50 ιντσες?
Η αναμενεται καμμια εστω και μικρη μειωση τιμων στα "καλα" μοντελα?

αν ξερει καποιος ας απαντησει,με ενδιαφερει και μενα το θεμα για 50-52 ιντσες

δεν ειναι θέμα προσφοράς αλλα η LG απο 15-1-2009 για κάθε αγορά τηλεόρασης της άνω των 42" δίνει εγγύηση 0 pixel ! ...επιβαιβεωμένο.