Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

τωρα αυτο ειναι καλο?

ειδα την 37lg6000 569 ευρω στα media markt full hd αλλα δεν ειναι 100hz.. <<>>

Last edited:

Δεν ειναι κακη τιμη, σε ποιο media markt ?? ειναι στο φυλλαδιο ή κανενα demo κομματι??

ΦΥΛΛΑΔΙΟ αλλα δεν νομιζω να αξιζει. τι να πω...

Είδα στο media markt της Θεσσαλονίκης την Philips 42PFL 9703D με το Ambilight Spectra 3 (δεξιά, αριστερά, πάνω) 1999 ευρώ. Σίγουρα δεν είναι φθηνή αλλά για αυτά που προσφέρει και ειδικά για τους λάτρεις του ambilight νομίζω πως είναι προσφορά!:chinscratch:

doctorm irthe smra h tv,meta apo 3s ergasimes opws eipan!

εγω συμπληρωνω 10 μερες, 8 εργασιμες!! απο 2-4 οπου ηταν αρχικα, κοβω οτι της δινουν σε φιλους κ ατομα που την εκλεισαν πιο ακριβα κτλ. τις 42 αρες (εγω την παραγγειλα με τιμη 584 ευρω και τωρα κανει 620) γιατι παρασκ, τεταρτ παρελαβαν και μου ειπαν σημερα οτι εχουν προτεραιοτητα ατομα πριν απο μενα,αν σκεφτεις δευτερα 05/01 πρωι βγηκαν οι τιμες αυτες και 12:20 εκλεισα εγω την παραγγελεια, μα ποσοι πριν απο μενα??????????? τελος θα παραλαβουν αυριο και παιζει παλι να μην ειναι στην λιστα και να περιμενω την αλλη εβδομαδα δλδ 3η εβδομαδα να παει το πραγμα. θα τους κανω την χειροτερη διαφημιση, εαν νομιζουν οτι θα συνεχισουν αυτοι την κοροιδια.

virus ποσο καιρο εκανε συνολο εσενα και τελικα πληρωσες με την τιμη που ειχες παραγγειλει??

Last edited:

φιλε αυτο θα σου ελεγα.Πρωτον ηρθε στην τιμη που ειχα παραγγειλει,πραγμα πολυ καλο,γιατι ανετα θα μπορουσαν να την αλλαξουν κ να που συγνωμη λαθος.Οποτε αν περιμενεις εσυ και σκασει η τηλεοραση στη τιμη π την πηρες μιλαμε για μεγαλη προσφορα οποτε θα εισαι οκ.Τωρα η καθυστερηση σου δεν ξερω...Παραγγειλα δευτερα,μου ειπαν 2-4 εργασιμες για παραλαηβη σ αυτους.Παρασκευη με πηραν τηλ.οτι εφτασε σε αυτους και την στελνουν,και σημερα πρωη παρελαβα...

Παρατηρησα σημερα στον Κωτσοβολο, μια αυξηση τιμης σε καποια μοντελα - ασχετα με την τιμη στο site - και υποψιαζομαι πως προκειται για τακτικη, εν οψει εκπτωσεων, δηλαδη ψευτο-εκπτωση της ανατιμησης...
Το χει παρατηρησει κανει αλλος;

Και κλασσικα σημερα ξεφουσκωσαν τις τιμες προκειμενου να υποκλιθουμε ολοι εμεις οι αυτιστικοι καταναλωτες μπροστα στην ανελπιστη εκπτωτικη γενναιοδωρια τους.Κι οχι μονο ο Κωτσοβολος η το Πλαισιο ή τα Multirama ή το Νotos αλλα ακομα και η κυρα Σουλα με το παπουτσαδικο της γειτονιας...

να τους χαιρομαστε τους επιχειρηματιες που μας καλουσαν να τους στηριξουμε τις ημερες των Χριστουγεννων

Μέχρι στιγμής πάντως οι περισσότερες προσφορές είναι μούφα!

Μεγάλη κοροϊδία: παράδειγμα: Ο κωτσόβολος εκτός του ότι δεν έχει τα τελευταία μοντέλα (π.χ την σειρά Ζ της SONY) έχει έκπτωση (και καλά) 10% στο μοντέλο ΣΟΝΥ KDL40E4050 40'' δηλαδή τοω έχει από 1597 σε 1448 τη στιγμή που το perfectshop.gr την έχει χωρίς έκπτωση 1229 !! μας δουλεύουν??

Στο Electroworld, η φοβερή έκπτωση των 15% που προσφέρει για την Philips 32PFL9613D 32'' την φέρνει στην προνομιακή τιμή (χα χα χα) των 1447 την στιγμή που το perfectshop.gr την έχει (χωρίς έκπτωση) 1205 , και το 5050.gr την έχει 1209 .

Επειδή ψάχνω αρκετό καιρό για τηλεόραση και περίμενα τις εκπτώσεις, είδα ότι είναι όλα μούσια, εκτός και άν πρόκειται για μοντέλα που τους έχουν μείνει σε στοκ και είναι ξεπερασμένα...

Μέχρι στιγμής πάντως οι περισσότερες προσφορές είναι μούφα!

Μεγάλη κοροϊδία: παράδειγμα: Ο κωτσόβολος εκτός του ότι δεν έχει τα τελευταία μοντέλα (π.χ την σειρά Ζ της SONY) έχει έκπτωση (και καλά) 10% στο μοντέλο ΣΟΝΥ KDL40E4050 40'' δηλαδή τοω έχει από 1597 σε 1448 τη στιγμή που το perfectshop.gr την έχει χωρίς έκπτωση 1229 !! μας δουλεύουν??

Στο Electroworld, η φοβερή έκπτωση των 15% που προσφέρει για την Philips 32PFL9613D 32'' την φέρνει στην προνομιακή τιμή (χα χα χα) των 1447 την στιγμή που το perfectshop.gr την έχει (χωρίς έκπτωση) 1205 , και το 5050.gr την έχει 1209 .

Επειδή ψάχνω αρκετό καιρό για τηλεόραση και περίμενα τις εκπτώσεις, είδα ότι είναι όλα μούσια, εκτός και άν πρόκειται για μοντέλα που τους έχουν μείνει σε στοκ και είναι ξεπερασμένα...

Eννοείται φιλε μου.. Στις εκπτώσεις φεύγει όλη η σαβούρα :flipout:

Η μονη ασπιδα μας σε τέτοιες πρακτικές ειναι να ψάχνουμε καλά, να μας φύγει η internetοφοβία και ο φόβος των αγορών από το εξωτερικό, να κάνουμε παζάρια και το κυριοτερο να ενημερωνόμαστε οσο καλύτερα μπορουμε και να αγοράζουμε με βάση τις ανάγκες μας

Και βεβαια να ξεμπροστιάζουμε τους καταστηματάρχες που εφαρμόζουν τέτοιες πρακτικές οπως αυτές που αναφέρεις στο μυνημά σου..

Οσον αφορα το ξεμπροστιασμα,τις προηγουμενες ημερες αλλα και χθες ολη τη μερα μαζευα screenshots απο ελληνικα sites που αποδεικνυουν το μαγειρεμα των εκπτωσεων.Αλλα και τι να κανω:chinscratch:?να ποσταρω καμμια 10ρια φωτογραφιες εδω μεσα που υποτιθεται οτι κινειται συνειδητοποιημενος κοσμος?Το ζητουμενο ειναι να πας στις μεγαλες αλυσιδες και να προσπαθεις ν'ανοιξεις να ματια των "laymen" καταναλωτων:sleep:,μεχρι να σου τη πεσουν:damnyou: οι σεκιουριταδες :helmet:του μαγαζιου και να σε πεταξουν εξω με καλο τροπο :violent-smiley-030:

Κατα τη γνωμη μου η καλυτερη τιμωρια ειναι το αναγκαστικο pricematch,κατι που σκοπευω να εφαρμοσω στις φετινες εκπτωσεις.Αναμεινατε νεοτερα...

εγώ πάντως θα κάνω πλάκα με τους πωλητές των πολυκαταστημάτων ηλεκτρικών ειδών και θα τους πάρω και βίντεο με τις αντιδράσεις τους να σας το δείχνω να γελάμε...

Ναι, άλλα είναι σωστό να συγκρίνουμε ιντερνετικά μαγαζιά με κανονικά; :chinscratch:
Τα κανονικά έχουν έκθεση, και υπαλλήλους. Άραγε τα καταστήματα στο εξωτερικό έχουν καλύτερες τιμές; Ένας φίλος έψαχνε φωτογραφική μηχανή και τηλεόραση στην Ολλανδία, και από αυτά που μου έλεγε, μάλλον φθηνότερα ήταν εδώ...

με την ιδια λογικη γιατι καταστηματα οπως το electroworld/κωτσοβολος να διαθετουν στην ιδια τιμη τα προιοντα τους απο το φυσικο καταστημα και το e-shop?

Οι εκπτώσεις είναι κυρίως για εποχιακά είδη όπως ρούχα κλπ και κυρίως γι αυτά που είναι πολύ μοδάτα και δεν μπορούν να πουληθούν την επόμενη χρονιά. Σε όλα τα άλλα μην περιμένετε πολλά πράγματα δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος αλλιώς όλοι θα περιμένανε τις εκπτώσεις για να αγοράσουνε. Ειδικά στα ηλεκτρονικά τα περισσότερα μαγαζιά βγάζουν στις εκπτώσεις μοντέλα παλιά που τους έχουν ξεμείνει πολλές φορές σε καλές σχετικά τιμές. Τώρα αυτό άλλες φορές είναι καλό άλλες πάλι δεν είναι. Εξάρτάται κυρίως από την τεχνολογική προοδο και από το αν τα καινούργια μοντέλα έχουν ουσιαστικές αλλαγές ή δευτερεύουσες.

σημερα μετα απο 10 μερες παρελαβα την 42 αρα 42lg5000 στην τιμη οπου την ειχα παραγγειλει απο την αρχη και μετα απο την συγνωμη που μου ειπαν (εφταιγε ο αντιπροσωπος) θελω να πω οτι shopcenter ειναι ενα αξιολογο καταστημα και επαγγελματιες

Επειδή ψάχνω για τηλεόραση, είχα δει την Philips 42PFL5603, την οποία πριν 1-2 εβδομάδες την είχε η Ηλεκτρονική στo site 849ευρώ. Τώρα στο site την έχει 890ευρώ. Χθες που πήγα στο κατάστημα την είχε περίπου στα 990ευρώ αλλά μόνο για χθες και σήμερα έχει 10% έκπτωση στις τηλεοράσεις, δηλαδή πάει στα 891!!!!
Ενώ σαν τηλεόραση μου αρέσει, έχω ξενερώσει τόσο που δεν θα πάω να την πάρω.
Είναι δυνατόν να έχουν τέτοια κουτοπόνηρη πολιτική μεγάλες αλυσίδες;;