Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ναι, άλλα είναι σωστό να συγκρίνουμε ιντερνετικά μαγαζιά με κανονικά; :chinscratch:
Τα κανονικά έχουν έκθεση, και υπαλλήλους. Άραγε τα καταστήματα στο εξωτερικό έχουν καλύτερες τιμές; Ένας φίλος έψαχνε φωτογραφική μηχανή και τηλεόραση στην Ολλανδία, και από αυτά που μου έλεγε, μάλλον φθηνότερα ήταν εδώ...

Είναι σωστό να συγκρίνουμε για έναν απλούστατο λόγο: από τη στιγμή που το κατάστημα έχει το ίδιο μοντέλο 219 ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ (1448 το ένα 1229 το ιντερνετικό κατάστημα), συγνώμη, αλλά είναι πάρα πολύ σωστό!

Όσο για το αν είναι στα καταστήματα του εξωτερικού καλύτερες οι τιμές...
Για να δούμε τo μοντέλo που ανεφερα (Sony 40W4500):
στο Dixons (Αγγλία) : 890 λιρες (1010 )
Media Mrkt (Γερμανία): 1000

Σε καμία περίπτωση πάντως 1500 όπως στην Ελλάδα... ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!

Ρε παιδια αφου απο πριν ειχε τοσα λεφτα απλα επρεπε να το παζαρεψεις

απο κατι πωλητες ακουσα πως η philips ειναι καλυτερη απο την sharp που ειναι καλυτερη απο τη sony...

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στο πρωτοσέλιδο της City Press διαφήμιση του Public ....42PX80...549

Στο site του Public δεν το γράφει... http://www.public.gr/products/sound_vision/productList_35.html

..γράφει για τη 42ΡΧ8...499 ..... http://www.public.gr/products/sound_vision/productDtls_1868.html

...no comments...-bye-

πολυ καλες τιμες!
αυτη στα 499 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για τον μεσο ελληνα που αναγκαζεται ακομα να βλεπει κατα 50%+ Mega/Ant1/Star κλπ...και δε θα απογοητευσει και στα υπολοιπα...

Επισης πηρε το ματι μου τυχαια τωρα ψαχνοντας στο skroutz οτι το multirama εχει panasonic 42PZ70E στα 699...προφανως κομματια που τους εχουν ξεμεινει, και σε λιγους μηνες θα μιλαμε για μοντελο 2 γεννιες πισω, αλλα σιγουρα εχει καλη εικονα και ειναι και 1080p για οσους το απαιτουν....

απο κατι πωλητες ακουσα πως η philips ειναι καλυτερη απο την sharp που ειναι καλυτερη απο τη sony...

ναι έχει πολυ καλή εικόνα, αλλά είναι και πολύ πιο ακριβή...

Είναι σωστό να συγκρίνουμε για έναν απλούστατο λόγο: από τη στιγμή που το κατάστημα έχει το ίδιο μοντέλο 219 ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ (1448 το ένα 1229 το ιντερνετικό κατάστημα), συγνώμη, αλλά είναι πάρα πολύ σωστό!

Όσο για το αν είναι στα καταστήματα του εξωτερικού καλύτερες οι τιμές...
Για να δούμε τo μοντέλo που ανεφερα (Sony 40W4500):
στο Dixons (Αγγλία) : 890 λιρες (1010 )
Media Mrkt (Γερμανία): 1000

Σε καμία περίπτωση πάντως 1500 όπως στην Ελλάδα... ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!

Για το 1ο, έχω απλά να πω ότι το 99% των ιντερνετικών μαγαζιών είναι απλά ιστοχώροι, που βάζουν το κέρδος τους πάνω στις τιμές των προμηθευτών τους, και τα βγάζουν στις ιστοσελίδες τους. Όταν γίνει η αγορά, τότε γίνεται και η παραγγελία και η πώληση στον πελάτη. Οπότε ένα τέτοιο κατάστημα δεν έχει ποτέ χασούρα. Μια αλυσίδα από την άλλη θα αγοράσει αρκετές συσκευές και θα τις βάλει στην βιτρίνα, (και αν δεν τις πασάρει σε κάποιον απρόσεχτο, θα τις πουλήσει με χασούρα, αν ενδιαφερθεί κανείς), θα πληρώσει υπαλλήλους, καθαρίστριες, ρεύμα, ενοίκιο, κλπ. Οπότε δεν έχουν τα ίδια έξοδα...

Από την άλλη, αν τα ίδια πράγματα έχουν 500 ευρώ λιγότερα στην Γερμανία, κρεμάστε τους! Μιλάμε για ξεκάθαρη εκμετάλλευση!!!!!! Όλα τα έξοδα (και ειδικά οι μισθοί) είναι σημαντικά χαμηλότερα εδώ, οπότε και οι τιμές θα έπρεπε να είναι χαμηλότερες!

Είναι σε πολλά προϊόντα οι τιμές χαμηλότερες; Επίσης, δεν θα έπρεπε τα δικτυακά μαγαζιά να είναι φθηνότερα από τα καταστήματα του εξωτερικού;
Άραγε, πόσο ευθύνονται και οι εισαγωγείς, για τυχόν "καπέλα";
(Καλά, το καπέλο των 50 ευρώ με το καλημέρα σε Ελλάδα και Ιρλανδία για γνωστή παιχνιδομηχανή, θα μου μείνει αξέχαστο :flipout: )

ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ 12.000 ΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Φίλε δεν ξέρω αν το έγραψες για μένα, αν ναι τί να έκανα; Να του έλεγα ότι πριν 2 εβδομάδες την είχατε τόσο στο ίντερνετ; Και θα προβληματιζόταν αυτός... Απλά δεν πήρα από εκεί. Τελικά τσίμπησα σήμερα την LE40A615A από Κωτσόβολο με 750ευρώ. Δεν την είχα καν υπόψιν, αλλά τα χαρακτηριστικά της μου φάνηκαν αρκετά καλά. Αν και από design η philips δεν συγκρίνεται..

Για τα παιδιά που λένε για τα διαδυκτιακά καταστήματα, λογικό είναι ότι θα συγκρίνεις τις τιμές του διαδυκτιακού καταστήματος με του κανονικού, γιατί απλά κοιτάς το συμφέρον σου, αλλά δεν μπορείς να κατακρίνεις τα κανονικά καταστήματα για τις αυξημένες τιμές, καθώς τα έξοδα είναι υπερπολλαπλάσια. Εκτός αυτού αν δεν υπήρχαν τα κανονικά που θα έβλεπε κάποιος μια τηλεόραση πριν καταλήξει; Πάντως όχι στα sites που έχουν μια φωτογραφία για κάθε μάρκα. :afro:

Κάτι άλλο που πρόσεξα ψάχνοντας για τηλεόραση είναι ότι ναι μεν κάποια sites έχουν 100-200 ευρώ χαμηλότερες τιμές, τόσο όμως κοστίζει και η αποστολή στο σπίτι σου. Οπότε πάει μία η άλλη για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να την παραλάβουν από τον χώρο της κάθε εταιρείας..

Το whom it may concern...

Philips 37PFL9603 στα 1450

Pioneer KRL 37 στα 1650

Sony 40W4500 στα 1050

Samsung LE40A786 στα 1300

οι τιμες ειναι με εξοφληση μετρητοις απο καταστημα Expert

Το whom it may concern...

Philips 37PFL9603 στα 1450

Pioneer KRL 37 στα 1650

Sony 40W4500 στα 1050

Samsung LE40A786 στα 1300

οι τιμες ειναι με εξοφληση μετρητοις απο καταστημα Expert

την le40a786 στα 1300 που την ειδες?
μεσα στο site την εχουν ακομα στα 1615

Φίλε δεν ξέρω αν το έγραψες για μένα, αν ναι τί να έκανα; Να του έλεγα ότι πριν 2 εβδομάδες την είχατε τόσο στο ίντερνετ; Και θα προβληματιζόταν αυτός... Απλά δεν πήρα από εκεί. Τελικά τσίμπησα σήμερα την LE40A615A από Κωτσόβολο με 750ευρώ. Δεν την είχα καν υπόψιν, αλλά τα χαρακτηριστικά της μου φάνηκαν αρκετά καλά. Αν και από design η philips δεν συγκρίνεται..

Για τα παιδιά που λένε για τα διαδυκτιακά καταστήματα, λογικό είναι ότι θα συγκρίνεις τις τιμές του διαδυκτιακού καταστήματος με του κανονικού, γιατί απλά κοιτάς το συμφέρον σου, αλλά δεν μπορείς να κατακρίνεις τα κανονικά καταστήματα για τις αυξημένες τιμές, καθώς τα έξοδα είναι υπερπολλαπλάσια. Εκτός αυτού αν δεν υπήρχαν τα κανονικά που θα έβλεπε κάποιος μια τηλεόραση πριν καταλήξει; Πάντως όχι στα sites που έχουν μια φωτογραφία για κάθε μάρκα. :afro:

Κάτι άλλο που πρόσεξα ψάχνοντας για τηλεόραση είναι ότι ναι μεν κάποια sites έχουν 100-200 ευρώ χαμηλότερες τιμές, τόσο όμως κοστίζει και η αποστολή στο σπίτι σου. Οπότε πάει μία η άλλη για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να την παραλάβουν από τον χώρο της κάθε εταιρείας..

Όχι φίλε... εάν μπεις σε 3-4 ιντερνετικά μαγαζιά, (perfectshop.gr, megamarket.gr, 5050.gr κλπ) θα δεις ότι η αποστολή εντός αττικής είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές πάνω από 300 , για την επαρχία είναι δωρεάν πάνω από 600 . 100 -200 έξοδα αποστολής δέν έχει ούτο το AMAZON να σου τη στείλει από Αμερική!!!!!

Και κατακρίνω κάποια καταστήματα γιατί κοίταζα τις τιμές πριν τις εκπτώσεις ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, και διαπίστωσα σε κάποιες περιπτώσεις με´χρι και ΑΥΞΗΣΗ των τιμών σε κάποια μοντέλα ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!!!!

την le40a786 στα 1300 που την ειδες?
μεσα στο site την εχουν ακομα στα 1615

σε καταστημα expert με εξοφληση μετρητοις.Σε αλλο καταστημα expert της ιδιας πολης μου την αφηναν στα 1500.Τα expert λειτουργουν σαν franchise οποτε ειναι λογικο να υπαρχει αποκλιση απο καταστημα σε καταστημα ποσο μαλλον απο το site.

Γεια σας και καλως ηρθα στο avclub!

Ειδα πολυ συνειδητοποιημενο κοσμο εδω και παιρνοντας ως αφορμη την τρελα που με εχει πιασει τον τελευταιο καιρο για να αγορασω τηλεοραση full hd (min 42" - τωρα εχω 32") γραφτηκα για να μοιραστω τις... ανακαλυψεις μου!

Λοιπον, για να μιλαμε και με στοιχεια, πανω σε ενα απο τα τελευταια θεματα, το Electroworld ειχε για αρκετο καιρο (την περιοδο των Χριστουγεννων) την Samsung 40" A536T στα 649 ευρω. Την πηγε 799 και για τις εκπτωσεις χαριζει ενα κουπονακι στα μελη του site που εχουν κανει στο παρελθον αγορες αξιας 10%. Το e-shop ειχε πχ 235 ευρω το eeepc 900 (XP) τωρα το εχει σταθερα 311!!! Τετοια φαινομενα εχω δει πολλα και σε πολλα προϊοντα και βγαζω 2 συμπερασματα:

1ον εχουμε ενα καλοστημενο CARTEL στα προϊόντα αυτα
2ον Ο Έλληνας κερδιζει επαξια τον τιτλο του Κουτοπονηρου!
Το τελευταιο προκυπτει απο το γεγονος οτι σχεδον μονιμως καποια συγκεκριμενα internet μαγαζακια ανακοινωνουν χαμηλοτερες τιμες στις σελιδες τους ωστε να φαινονται πρωτα στις αναζητησεις στο skroutz, και τελικα διαπιστωνεις οτι δεν εχουν διαθεσιμα τεμαχια απο το προϊον.

Πολυ συντομα να πω οτι ειμαι μεγας φαν των TV της PHILIPS που τις θεωρω μακραν τις καλυτερες. Όμως πιστευω οτι μεχρι τωρα η καλυτερη budget επιλογη στις 42" 1080p ειναι η LG 5000 που παιζει στα 620 ευρω και επειδη την ειδα απο κοντα σας λεω οτι με <999 ευρω (τοσο κανει μια καλη 42αρα philips) δεν βρισκεις καλυτερη! +++ η εγγυηση που ξαφνικα προεκυψε απο πλευρας LG!

Kαλες αγορες!

ΥΓ. Η φτηνη panasonic 32" που προτεινε καποιος ειναι αρκετα καλη. Μου ειχε ξεφυγει το public, την εβλεπα στα 440 ευρω που ναι-μεν καλα ειναι αλλα με 500 παιρνεις philips καλυτερη. Στα 369 ομως ισως την παρω κι εγω για κανα μικρο δωματιο!

EDIT: Να προσθεσω οτι για οποιον εχει το χρημα τα philips μοντελα 9803 και 9903 ειναι ονειρο (η aurea 9900 δε με συγκινησε) πολυ ωραια και η samsung 956. (απλα σε 2 χρονια θα λιγουρευομαστε ετσι κι αλλιως τα νεα μοντελα, γι αυτο ας μη σκοτωθουμε τωρα!)

Last edited:

Άκουσα σε διαφήμιση στο ράδιο ότι σήμερα στην Ηλεκτρονική Αθηνών πουλάνε τις τηλεοράσεις σε τιμές κόστους.

Μάλλον για ξεστοκάρισμα μου κάνει. Για όσους δεν ενδιαφέρονται να πάρουν καινούριο μοντέλο τηλεόρασης σήμερα είναι η μέρα.

Κωτσοβολος! LG 47" Scarlet (μοντελο 6000 νομιζω) full HD 100Hz. Τιμη.... (εχασα το φυλλαδιο νομιζω 888 η 999 ευρω, παντως το συγκρινα και με τιμες ιντερνετ και ηταν η καλυτερη!)