Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στα μακρο νομιζω σου κοβουν μονο τιμολογια που μετα τα περνας στα εξοδα της επιχειρησης , επισης πρεπει να βγαλεις ειδικη καρτα μελους (καμια σχεση με πιστωτικη) που με αυτην πας και ψωνιζεις .

Τεσπα μολις τωρα συνηδειτοποιησα πως βαλανε και ηλεκτρικα ειδη μεσα ..
http://www.makro.gr/pages/species_of_office-media.cfm

Κριμα που οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν μπορουν να παρουν απο κει γιατι εγω μπορω. :D

μπορεις να ψωνισεις και με αποδειξη και με τιμολογιο...οτι θελεις ετσι απλα...καρτα πραγματι χρειαζεται αλλα ειμαι σιγουρος οτι σε ακτινα 50 μετρων απο κει που εισαι υπαρχουν 10 ατομα που εχουν καρτα...απλα τη δανειζεσαι και πας και ψωνιζεις...αρα πανε και δημοσιοι υπαλληλοι...αλλωστε αυτο το 'ανοιγμα' σε ολο το κοσμο(υποτιθεται οτι ειναι μονο για εμπορους) ειναι και ο λογος που δεν εχει πλεον καλες τιμες...παλια ειχε.... τελος, ηλεκτρικα ειδη ειχε ανεκαθεν....

Ρε παλικαρι τι λες τωρα?Οτι ο καθε ασχετος κλεβει μια καρτα απο εναν εμπορα και παει και ψωνιζει?:BDGBGDB55:

Αυτο που δεν ξερω σιγουρα ειναι εαν μπορεις να περασεις καποια προιοντα ως εξοδα στην επιχειρηση...

Παντως αν δεν παω καπου να δω τιμες δεν πιστευω κανεναν ..

Last edited:

Ρε παλικαρι τι λες τωρα?Οτι ο καθε ασχετος κλεβει μια καρτα απο εναν εμπορα και παει και ψωνιζει?:BDGBGDB55:

Αυτο που δεν ξερω σιγουρα ειναι εαν μπορεις να περασεις καποια προιοντα ως εξοδα στην επιχειρηση...

Παντως αν δεν παω καπου να δω τιμες δεν πιστευω κανεναν ..

παντως για να πας δε χρειαζεται να κλεψεις καρτα παρα μονο, οπως γραφω ξεκαθαρα παραπανω, να τη δανειστεις...οπως βολευεται κανεις θα μου πεις...

Ακου εγω που θα παω να βγαλω την καρτα δεν θα την δωσω σε κανεναν ..αφου δεν εμπιστευομαι κανεναν με τον λογαριασμο μου .. εκτος και αν ειναι 1ο συγγενης , οποτε εαν καποιος δεν εχει καποιον στην οικογενεια του με ο.ε ε.ε ε.π.ε ή ελευθερος επαγγελματιας δεν προκειται να βρει καρτα να παει να ψωνισει απο εκει.

Αλλα εσυ θα ξερεις καλυτερα αφου οταν πας supermarket παιρνεις τηλεφωνα τα ξαδερφια σου και τις θειες για να βρεις καμια καρτουλα ! -bye-

πραγματικα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι δεν εχεις καταλαβει...πιστευω οτι κανεις πλακα...οπως και να χει θα απαντησω

...η λεξη 'καρτα' εχει ευρυτερη σημασια, υπαρχει ας πουμε καρτα ανεργιας, καρτα απεριοριστων διαδρομων, καρτα γραφικων κ.α. ...προσοχη! ,προσοχη! δεν ειναι ολες οι καρτες πιστωτικες καρτες και δεν συνδεονται ολες οι καρτες με τους τραπεζικους μας λογαριασμους...το καταστημα αυτο εκδιδει καρτες που γραφουν ενα ονομα πανω τους...αυτες οι καρτες χρησιμοποιουνται και στο ταμειο μονο για την αναγραφη των στοιχειων πανω στο τιμολογιο...παρολα αυτα αν θελεις να κοψεις αποδειξη λες 'θελω αποδειξη' και ο/η ταμιας καταλαβαινει οτι θελεις αποδειξη και δεν εκδιδει τιμολογιο...σε οποιαδηποτε περιπτωση δεν χρεωνει κανενα λογαριασμο...ουτε δηλαδη του κατοχου της καρτας ουτε αυτουνου που τη κραταει...η πληρωμη αυτου που θα παρεις ειναι ανεξαρτητη διαδικασια και γινεται πχ με μετρητα

...με αυτα τα δεδομενα λοιπον μπορεις να δανειστεις μια καρτα απο καποιον απλα για να μπεις στο καταστημα, να ψωνισεις και να κοψεις μια απλη αποδειξη (η οποια δε γραφει και κανενα ονομα πανω) και αφου τελειωσει η διαδικασια να του τη δωσεις πισω...

...καπως καλυτερα;

εγώ πήρα τηλεόραση από το Μάκρο μια 21" LG το 1999, έκτοτε έχω ψωνίσει περί της 60-70 φορές από εκεί από όλα τα καλά πάντα με ξένη κάρτα πάντα απόδειξη...το κατάστημα απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες και για αυτό εκδίδει κάρτα μέλους-εισόδου μόνο με επαγγελματικό αφμ. Τώρα αν κάποιος γνωστός έχει κάρτα την δανείζεσαι και μπορείς να ψωνίσεις και ολο το κατάστημα χωρίς να τον επιβαρύνεις υπό οποιαδήποτε μορφή στο παραμικρό!

Ακου εγω που θα παω να βγαλω την καρτα δεν θα την δωσω σε κανεναν ..αφου δεν εμπιστευομαι κανεναν με τον λογαριασμο μου .. εκτος και αν ειναι 1ο συγγενης , οποτε εαν καποιος δεν εχει καποιον στην οικογενεια του με ο.ε ε.ε ε.π.ε ή ελευθερος επαγγελματιας δεν προκειται να βρει καρτα να παει να ψωνισει απο εκει.

Αλλα εσυ θα ξερεις καλυτερα αφου οταν πας supermarket παιρνεις τηλεφωνα τα ξαδερφια σου και τις θειες για να βρεις καμια καρτουλα ! -bye-

Την καρτα του makro ολος ο κοσμος παιρνει ενα πολυ μεγαλο χρηματοκιβωτιο και την βαζει μεσα η νοικιαζει θυριδα στην τραπεζα.Ολοι οι ληστες του makro την καρτα ψαχνουν οταν μπαινουν στα σπιτια.

p.s ΠΟΤΕ δεν κυκλοφορεις με καρτα του makro πανω σου ειναι πολυ επικινδυνο...

Tην makro καρτα μου την εχω δανισει απειρες φορες σε γνωστους ακομα και σε φιλους φιλων κτλ.Οταν ψωνιζω εγω ζητω και μου εκδιδουν δυο αποδειξεις,μια με τιμολογιο για την επιχ. και μια απλη για αγορες του σπιτιου μου.Δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.-bye-

Ρε παλικαρια εσεις πηγαινετε και ζητατε απο γνωστους την καρτα του μακρο για να πατε να ψωνισετε π.χ. τροφιμα?Δηλαδη ενταξει το αρχισατε στο δουλεμα αλλα εσεις οποτε θελετε να πατε για χεσιμο , κανετε την εξης συζητηση :

-Μακη, θελω κολοχαρτο μπορεις να μου δανεισεις την καρτα σου?
-Ναι αλλα την θελω πισω γρηγορα γιατι με εχει πιασει κοψιμο!:flipout:

Εγω βασικα εαν δω κανεναν να εχει καρτα μακρο θα τον τουφεκισω!

ποια ειναι η 42αρα tv που εχει προσφορα σημερα ο Κοτσωβολος???

Πείτε με κολλημένο με το συγκεκριμένο κατάστημα αλλα πως να μην είμαι με τέτοιες τιμές?!

1. http://www.multirama.gr:80/products/product?pid=0380472&catid=060100

2. http://www.multirama.gr:80/products/product?pid=0382609&catid=060100

3. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0381997&catid=060100

Η τιμή των Panasonic και LG 42" είναι Α ΠΙ ΣΤΕ ΥΤΗ!
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Carrefour Ιλιον 32w4000 στα 789ευρω μετρητοις και δωροεπιταγη αξιας.....250ευρω για αγορες εντος του καταστηματος.Δυστυχως δεν ρωτησα για εγγυηση τι ισχυει.

Σιγα την προσφορα ... γιατι δεν κοβανε 250 ευρω απο τα 789?

Σιγα την προσφορα ... γιατι δεν κοβανε 250 ευρω απο τα 789?

προφανώς διότι γι αυτούς αν ψωνίσεις 250 ευρώ με την δωροεπιταγή, θα είναι να σου δώσουν είδη που τους κοστίζουν πχ 150 ευρώ (και αν...).

Για τον πελάτη όμως είναι 250 ευρώ πραγματικά εφόσον δεν αγοράσει τίποτα υπερτιμημένα είδη.

Ακριβως γιαυτο δεν ειναι καλη η προσφορα.