Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ακριβως γιαυτο δεν ειναι καλη η προσφορα.

ειναι καλη, αν μπορεις να παρεις προιοντα που οντως να χρειαζεσαι και να μην εχουν κακες τιμες. Αν θες να παρεις και κανα dvd-recorder πχ μια χαρα ειναι. Στη χειροτερη, μπορεις να παρεις coca-cola για ολο το χρονο (αν εισαι σαν και εμενα που τις καταναλωνω με τρελο ρυθμο :D), πως θα τις κουβαλησεις δε ξερω χαχ.

Ρε...γελατε, αλλα μια 1.5lt coke κοστιζει γυρω στα 1.5-2 ευρω? με 150 μπουκαλια ξοδευεις τα 250 ευρω της επιταγης. Εγω πινω περιπου 1 τη μερα....πες 5 την εβδομαδα, σε 30 εβδομαδες τα εχω καταναλωσει, μισος χρονος ειναι και ληγουν στα 2 χρονια νομιζω? :P Οπως ειπα και πριν, το πως κουβαλας τα 150 μπουκαλια ειναι το θεμα :D

By the way, εντος θεματος, η Samsung 32A656 παιζει στα Euronics στα 599 Ευρω, και αποτι βλεπω skroutz την εχει και ο Κολομβουνης τοσο. Δεν ειναι κατι τρομερο αλλα ειναι επιτελους λογικη τιμη για 32αρα γιατι στα 750+ που την ειχαν ελεγες "δε παιρνω μια λιγο χειροτερη 40αρα? πχ 40L4000/40A536"...

και το e-shop 594 ευρω πλεον...

(γιατι δεν εχει κουμπακι edit μολις περασει λιγη ωρα?? με εξαναγκασε σε double-post...)

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Βlinky δεν εννοείς λίτρο έτσι?

...ή μήπως αυτό εννοείς? :drummer: :guitarist:

κοιτα, το λιτρο φευγει ευκολα....3 ποτηρια ειναι, Αν φαω κατι καλο το βραδυ ή δω ταινια στον προβολεα, 2 ποτηρια θα φυγουν ανετοτατα....ε αλλο ενα ποτηρι ολη μερα θα το πιω καποια στιγμη...

Μπορει καποιες μερες να μην πιω καθολου, ειδικα αν ειμαι ολκη μερα εκτος σπιτιου, αλλα αλλες φορες θα δω 2 ταινιες σερι, ή κανα ματς, και μπορει να φυγει και ολοκληρο εναμισολιτρο μπουκαλι στη διαρκεια της μερας. 5 ποτηρια ειναι, δεν μου φαινεται τοσο σπανιο σεναριο να πιω ενα ποτηρι το μεσημερι με το φαγητο, ενα το απογευμα, και 2-3 το βραδυ αμα λιωσω κανα 4ωρο στον προβολεα...

Ξερω οτι δεν ειμαι ο μεσος ορος, ουτε καν κοντα :P αλλα νομιζω οτι 1.5-2 ποτηρια τη μερα δεν ειναι κατι το σπανιο, πολλοι εκει εξω τα καταναλωνουν, οποτε εγω σου λεω ας πουμε ενα 1μισολιτρο σε 3 μερες (λιγοτερο απο 2 ποτηρια τη μερα δηλαδη), ε σε 1 χρονο εχεις καταναλωσει πανω απο 100 μπουκαλια....120 περιπου, οποτε αφουαυτες ληγουν στα 2 χρονια νομιζω ανετος εισαι :P πινε και 1 ποτηρι τη μερα, θα τα καταναλωσεις εγκαιρως! (θα ερθουν και τριτοι που θα πιουν καθε τοσο....)

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Nαι 1.5 ποτήρι το έχω και γω στάνταρ αλλά το 1 λίτρο το φτάνω μόνο σε extreme καταστάσεις.:guitarist: Τους τρίτους δεν τους είχα σκεφτεί. :P To θέμα είναι όπως λες ποιος κουβαλάει τα μπουκάλια. :argue:

Πείτε με κολλημένο με το συγκεκριμένο κατάστημα αλλα πως να μην είμαι με τέτοιες τιμές?!

1. http://www.multirama.gr:80/products/product?pid=0380472&catid=060100

2. http://www.multirama.gr:80/products/product?pid=0382609&catid=060100

3. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0381997&catid=060100

Η τιμή των Panasonic και LG 42" είναι Α ΠΙ ΣΤΕ ΥΤΗ!
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι πώς είναι απίστευτη η τιμή της Panasonic τη στιγμή που εγώ την πήρα 110 ευρώ λιγότερα :slapface:

ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΑΤΟΚΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΟΚΕΣ. ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΗ ΚΑΤΙ?

δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο...αλλα γενικα ειναι και δυσκολο να το δεις γιατι οι τιμες να πανε προς τα πανω σε τεχνολογικα αγαθα ειναι πολυ σπανιο, οποτε στην ουσια αν μας κλεβουν ειναι με το να μην πανε τοσο κατω οσο θα πηγαινανε κανονικα, ή γενικοτερ ανα πεφτουν πιο αργα απο το κανονικο, και αυτο δεν εντοπιζεται ευκολα.

Παντως γεγονος ειναι οτι σε δυσκολους καιρους (μειομενη ζητηση) χειροτερευουν και οι τιμες. Δεν ισχυει η λογικη οτι αφου ο αλλος δεν εχει λεφτα θα μειωσω την τιμη μπας και παρει.....ισχυει η λογικη οτι αφου ο αλλος δεν εχει λεφτα, θα τσιμπησω την τιμη για να βγαλω πιο πολλα απο αυτον που εχει. Αποδεχομαι δηλαδη οτι θα πουλησω λιγοτερα κομματια αφου αυτος που ειναι ζορισμενος δε προκειται να παρει ουτως η αλλως, και παω να βγαλω πιο πολυ κερδος ανα κομματι απο αυτους που θα επαιρναν ουτως η αλλως.

Αντιθετα σε "καλες περιοδους, μειωνω τις τιμες για να αυξησω το πληθος των κομματιων που θα πουλησω και να κερδισω ετσι τελικα...

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι πώς είναι απίστευτη η τιμή της Panasonic τη στιγμή που εγώ την πήρα 110 ευρώ λιγότερα :slapface:

Καλορίζικη...και δεν άνοιξες ένα νήμα για την 42Χ10 με τις εντυπώσεις σου?....(ή θα ανοίξεις?)

δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο...αλλα γενικα ειναι και δυσκολο να το δεις γιατι οι τιμες να πανε προς τα πανω σε τεχνολογικα αγαθα ειναι πολυ σπανιο, οποτε στην ουσια αν μας κλεβουν ειναι με το να μην πανε τοσο κατω οσο θα πηγαινανε κανονικα, ή γενικοτερ ανα πεφτουν πιο αργα απο το κανονικο, και αυτο δεν εντοπιζεται ευκολα.

Παντως γεγονος ειναι οτι σε δυσκολους καιρους (μειομενη ζητηση) χειροτερευουν και οι τιμες. Δεν ισχυει η λογικη οτι αφου ο αλλος δεν εχει λεφτα θα μειωσω την τιμη μπας και παρει.....ισχυει η λογικη οτι αφου ο αλλος δεν εχει λεφτα, θα τσιμπησω την τιμη για να βγαλω πιο πολλα απο αυτον που εχει. Αποδεχομαι δηλαδη οτι θα πουλησω λιγοτερα κομματια αφου αυτος που ειναι ζορισμενος δε προκειται να παρει ουτως η αλλως, και παω να βγαλω πιο πολυ κερδος ανα κομματι απο αυτους που θα επαιρναν ουτως η αλλως.

Αντιθετα σε "καλες περιοδους, μειωνω τις τιμες για να αυξησω το πληθος των κομματιων που θα πουλησω και να κερδισω ετσι τελικα...

Μπα ακριβως το αντιθετο ισχυει απλα ειναι κλεφτες

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Καλορίζικη...και δεν άνοιξες ένα νήμα για την 42Χ10 με τις εντυπώσεις σου?....(ή θα ανοίξεις?)

Ευχαριστώ...η αλήθεια είναι πως το έχω σκεφτεί να το κάνω αλλά δεν ξέρω αν είμαι κατάλληλος για κάτι τέτοιο. Ίσως το επιχειρήσω πάντως.

news_36.gif
Προσφορα πλαισιου (με mail ηρθε)μεχρι παρασκευη 3 απριλιου.
news_51.gif

Παίδες καλό είναι να βλέπουμε τις προσφορές που δημοσιεύουν εταιρείες κατα καιρούς αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Την έχω πατήσει άπειρες φορές με τέτοιες προσφορές να παραγγείλω κάτι και μετά να ανακαλύψω ότι το τοπικό κατάστημα δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο (4-5 μέρες καθυστέρηση) ή οι κεντρικές αποθήκες δεν το έχουν (14 μέρες καθυστέρηση), η ακόμα και ότι ούτε η αντιπροσωπία δεν το έχει διαθέσιμο (60+ μέρες καθυστέρηση).

Ίσως να ήταν πιο χρήσιμο πριν ποστάρουμε μια τιμή να ρωτάμε τον προμηθευτή πόσα κομμάτια έχει ετοιμοπαράδοτα στην αποθήκη του τη δεδομένη στιγμή. Εγώ τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να κάνω.
Εάν το ποστ γίνεται από τους ίδιους τους προμηθευτές επώνυμα, τότε οπωσδήποτε πρέπει να μας λένε και το διαθέσιμο απόθεμα τους.