Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Οπός σας έχω ενημέρωση έχω κάνει μήνυση .άλλα τώρα έκανα και ομαδική είμαστε 16 άτομα .Δύστυχος αποδείχτηκε μεγάλη απάτη το inthebox κλαίω τα λεφτά μου .

Δυσάρεστη εξέλιξη η μη επιστροφή των χρημάτων σας.
Οι 16 είναι άτομα που είχαν αγοράσει κουπόνια και είχαν συμμετάσχει στη συζήτηση στο Insomnia ή είναι άτομα που είχαν καταθέσει χρήματα απ' ευθείας στη ΜΠ;

Πάντως, από ότι βλέπω στα deal sites, η επιχείρησή της δεν παίζει πλέον σ' αυτό το σύστημα.

Φιλε drimo εγω ειχα βαλει σε προσωπικο λογαριασμο της ΜΠ +150 ευρω για ανβαθμιση της παραγγελειασ (απο 32' σε 40') και τη συμβουλη ενος φιλου ομοιοπαθοντα κ εβαλα φιλο δικηγορο κ πηρα τα χρηματα μου πισω.

φιλε makfil εγω τα πηρα κ τα υπολοιπα 150 που ειχα βαλει σε προσωπικο λογαριασμο την Πεμπτη 27/04 χωρις ιδαιτερο κοπο μεσω δικηγορου.Τουλαχιστον πηρα ολα τα χρηματα μου πισω και ασφαλως ενα καλο μαθημα ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Μετά τη σημερινή ενημέρωση από τον vmall677 (του επιστράφηκαν 16/3), δεν έχουμε, ακόμη, ενημέρωση από τους (24):

trizoniotis, pkokki, apotos, maomao, kkaras78, Δημήτρης73, kostis6844, giannis_isavella, kokotinos, nsevdalis, loupi (το δεύτερο κουπόνι), odiblack, GusK21, mu80, mns, skamandr, babakos, TonisG, mestokouti, aioannou, keraki, gcap, legacy (+270), Drimos

Θέλω να πιστεύω ότι τους έχουν επιστραφεί τα χρήματα γιατί, διαφορετικά, θα είχαν διαμαρτυρηθεί με κάποιο τρόπο.

Είπα να κοιτάξω το νήμα των προσφορών στις τηλεοράσεις και παρατήρησα που γράφεται για κάποια
απάτη που δεν έχω καταλάβει από ποιο μαγαζί ακριβώς προέρχεται!

Ωστόσο με μεγάλη μου έκπληξη είδα παραπάνω το nickname μου (keraki) να είναι μέσα στα άτομα
που έχουν εξαπατηθεί!
Δεν θυμάμαι να αγόρασα καμμιά τηλεόραση από κανένα διαδικτυακό μαγαζί
και να την περιμένω ακόμα ρε παιδιά!
Θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος πως μπήκε το όνομα μου μέσα στην παραπάνω λίστα?
Επαναλαμβάνω ότι το παρατήρησα τυχαία το όνομα μου κοιτώντας το νήμα!
Η μόνη περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ είναι για κάποια συνωνυμία,αλλά το ίδιο nick στο foroum
μας μου φαίνεται αρκετά δύσκολο!!

Πραγματικά μένω έκπληκτος αφού ουδέποτε αγόρασα τελευταία κάτι για το οποίο εξαπατήθηκα!
Ειδικώτερα δεν έχω κάνει τελευταία καμμία ηλεκτρονική αγορά A/V από τετοια site!

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πως μπήκε το όνομα μου μέσα στην παραπάνω λίστα!!!!!!

Διάβασα, με έκπληξη, το μήνυμά σου, γιατί, στο θέμα που είχε ανοίξει στο insomnia με την προσφορά της Samsung 32 3D στα 399 ευρώ από το νεοφανές InTheBox, μέσω κουπονιού της Golden Deals, και την άσχημη εξέλιξη που πήρε από τη μη παράδοση των TV στους αγοραστές, αποφάσισα να τους βοηθήσω, με τις μικρές δυνάμεις μου, με τη σύνταξη ενός διαρκώς ενημερωνόμενου καταλόγου όλων των αγοραστών, που είχαν δηλώσει την αγορά του κουπονιού, ώστε να είναι συγκεντρωμένες όλες οι σχετικές πληροφορίες και να μπορούν να συντονίσουν τις ενέργειές τους.

Έτσι, λοιπόν, κάθε φορά που έβλεπα ένα μήνυμα με δήλωση του μέλους του Insomnia (παλαιού ή νέου, λόγω της αγοράς κουπονιού), για την αγορά του κουπονιού, συμπλήρωνα αντίστοιχα τον κατάλογο. Στη σελίδα 89 του θέματος (post #882) υπάρχει το μήνυμα του (παλαιού) μέλους keraki (εγγραφή 17.3.2003), με το οποίο δηλώνει ότι "Αγόρασα και εγώ την τηλεόραση και περιμένω. Δεν είμαι χαρούμενος αλλά είμαι ψύχραιμος. Και αυτο γιατί την πιστωτική μου κάρτα την χρέωσε το goldendeals που δεν νομίζω να είναι τόσο αφελής και να εξαργυρώσει κωδικό χωρίς να υπάρχει κάποιο αποδεικτικό". Με βάση τη δήλωση αυτή του keraki, συμπλήρωσα τότε τον κατάλογο, ο οποίος αφενός έχει αναρτηθεί σε πολλές σελίδες του συγκεκριμένου θέματος αφετέρου ενημερώθηκε πολλές φορές, στη συνέχεια, στο παρόν θέμα, στο οποίο συνεχίζουμε τη συζήτηση για την πρωτόγνωρη αυτή υπόθεση, μετά το κλείδωμα του θέματος στο Insomnia.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι, το μέλος του Insomnia, με nickname keraki, αγόρασε το κουπόνι για την TV από το Golden Deals, όπως δήλωσε στα posts #882, 888, 890, 892, και ίσως και άλλα τα οποία, πιθανά, διαγράφηκαν από την εκκαθάριση που έκαναν οι mods του forum, και καλώς εμφανίζεται στο συγκεκριμένο κατάλογο. Το εάν το μέλος αυτό ταυτίζεται ή όχι με το μέλος του AVClub, που χρησιμοποιεί το ίδιο nick, είναι ένα θέμα ... προς διερεύνηση ...

Πέρα από το χιουμοριστικό τόνο, που προσπαθώ να δώσω στην κουβέντα, είναι προφανές ότι ο κατάλογος είναι σωστός.

καλησπέρα παιδιά .
Στην κ' πρεβεζανου κατέθεσα προσωπικά τα χρήματα.και στα mail όταν μου απαντούσε μου έδινε αναβολή κάθε δυο μέρες .

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Διάβασα, με έκπληξη, το μήνυμά σου, γιατί, στο θέμα που είχε ανοίξει στο insomnia με την προσφορά της Samsung 32 3D στα 399 ευρώ από το νεοφανές InTheBox, μέσω κουπονιού της Golden Deals, και την άσχημη εξέλιξη που πήρε από τη μη παράδοση των TV στους αγοραστές, αποφάσισα να τους βοηθήσω, με τις μικρές δυνάμεις μου, με τη σύνταξη ενός διαρκώς ενημερωνόμενου καταλόγου όλων των αγοραστών, που είχαν δηλώσει την αγορά του κουπονιού, ώστε να είναι συγκεντρωμένες όλες οι σχετικές πληροφορίες και να μπορούν να συντονίσουν τις ενέργειές τους.

Έτσι, λοιπόν, κάθε φορά που έβλεπα ένα μήνυμα με δήλωση του μέλους του Insomnia (παλαιού ή νέου, λόγω της αγοράς κουπονιού), για την αγορά του κουπονιού, συμπλήρωνα αντίστοιχα τον κατάλογο. Στη σελίδα 89 του θέματος (post #882) υπάρχει το μήνυμα του (παλαιού) μέλους keraki (εγγραφή 17.3.2003), με το οποίο δηλώνει ότι "Αγόρασα και εγώ την τηλεόραση και περιμένω. Δεν είμαι χαρούμενος αλλά είμαι ψύχραιμος. Και αυτο γιατί την πιστωτική μου κάρτα την χρέωσε το goldendeals που δεν νομίζω να είναι τόσο αφελής και να εξαργυρώσει κωδικό χωρίς να υπάρχει κάποιο αποδεικτικό". Με βάση τη δήλωση αυτή του keraki, συμπλήρωσα τότε τον κατάλογο, ο οποίος αφενός έχει αναρτηθεί σε πολλές σελίδες του συγκεκριμένου θέματος αφετέρου ενημερώθηκε πολλές φορές, στη συνέχεια, στο παρόν θέμα, στο οποίο συνεχίζουμε τη συζήτηση για την πρωτόγνωρη αυτή υπόθεση, μετά το κλείδωμα του θέματος στο Insomnia.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι, το μέλος του Insomnia, με nickname keraki, αγόρασε το κουπόνι για την TV από το Golden Deals, όπως δήλωσε στα posts #882, 888, 890, 892, και ίσως και άλλα τα οποία, πιθανά, διαγράφηκαν από την εκκαθάριση που έκαναν οι mods του forum, και καλώς εμφανίζεται στο συγκεκριμένο κατάλογο. Το εάν το μέλος αυτό ταυτίζεται ή όχι με το μέλος του AVClub, που χρησιμοποιεί το ίδιο nick, είναι ένα θέμα ... προς διερεύνηση ...

Πέρα από το χιουμοριστικό τόνο, που προσπαθώ να δώσω στην κουβέντα, είναι προφανές ότι ο κατάλογος είναι σωστός.

Θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται ρε παιδιά!

Είδα το μήνυμα #882 στο thread του insomnia !
Λοιπόν θα ήθελα να επισημάνω σε όλους τους τόνους ότι:

--- Το παραπάνω post #882 φυσικά και ουδέποτε το έγραψα εγώ!!!
--- Δεν έχω εγγραφεί καν μέλος στο insomnia !
--- Μέχρι τώρα που διάβασα τα post σας δεν είχα καν ιδέα για τα συγκεκριμένα dealαδικα
και επομένως δεν θα μπορούσα να είχα αγοράσει!!

Πραγματικά αναρωτιέμαι πως γίνεται να έχω αγοράσει,να έχω δώσει λεφτά και να μου τα έχουν
φάει,κι εγώ να μην το ξέρω καν!! Ωραίο έτσι??!

Λοιπόν πέρα από την πλάκα,προφανώς πρόκειται για κάποιο άτομο που,μάλλον τυχαία επέλεξε
το ίδιο nickname με εμένα.
Εγώ προσωπικά εκτός από εδώ έχω εγγραφεί και στο αδελφό forum το avsite.gr με το ίδιο nick
(keraki).Στο insomnia όπως ανέφερα παραπάνω,ουδέποτε έχω εγγραφεί και προφανώς επίσης
ουδέποτε έχω κάνει κάποια αγορά από dealαδικο μέχρι τώρα!
Επίσης δεν καταλαβαίνω,έχω κανένα λόγο να ψεύδομαι? Και να φανταστείς ότι τυχαία είδα το νήμα
κοιτάζοντας να δω καμμιά προσφορά στις τηλεοράσεις!

Ακόμα μια φορά το τονίζω,δεν έχω κάνει καμμιά αγορά τελευταία και πόσο μάλλον αγορά που να μου
έχουν φάει λεφτά!Ο keraki που μιλάει και στο insomnia προφανώς είναι κάποιο άλλο άτομο!
Στο insomnia δεν έχω καν γραφτεί!!! Το ξαναλέω!

Επομένως ο keraki στον παραπάνω κατάλογο δεν είμαι εγώ!!!
Αν κρίνεται απαραίτητο είμαι στη διάθεση των Διαχειριστών για να παράσχω οποιαδήποτε πληροφορία
προκειμένου να λυθεί το μπέρδεμα!

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση!

Φιλικά,

Μάνος.

καλησπέρα παιδιά .
Στην κ' πρεβεζανου κατέθεσα προσωπικά τα χρήματα.και στα mail όταν μου απαντούσε μου έδινε αναβολή κάθε δυο μέρες .

Και, τελικά, τι έγινε; τα πήρες ή όχι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται ρε παιδιά!

Είδα το μήνυμα #882 στο thread του insomnia !
Λοιπόν θα ήθελα να επισημάνω σε όλους τους τόνους ότι:

--- Το παραπάνω post #882 φυσικά και ουδέποτε το έγραψα εγώ!!!
--- Δεν έχω εγγραφεί καν μέλος στο insomnia !
--- Μέχρι τώρα που διάβασα τα post σας δεν είχα καν ιδέα για τα συγκεκριμένα dealαδικα
και επομένως δεν θα μπορούσα να είχα αγοράσει!!

Πραγματικά αναρωτιέμαι πως γίνεται να έχω αγοράσει,να έχω δώσει λεφτά και να μου τα έχουν
φάει,κι εγώ να μην το ξέρω καν!! Ωραίο έτσι??!

Λοιπόν πέρα από την πλάκα,προφανώς πρόκειται για κάποιο άτομο που,μάλλον τυχαία επέλεξε
το ίδιο nickname με εμένα.
Εγώ προσωπικά εκτός από εδώ έχω εγγραφεί και στο αδελφό forum το avsite.gr με το ίδιο nick
(keraki).Στο insomnia όπως ανέφερα παραπάνω,ουδέποτε έχω εγγραφεί και προφανώς επίσης
ουδέποτε έχω κάνει κάποια αγορά από dealαδικο μέχρι τώρα!
Επίσης δεν καταλαβαίνω,έχω κανένα λόγο να ψεύδομαι? Και να φανταστείς ότι τυχαία είδα το νήμα
κοιτάζοντας να δω καμμιά προσφορά στις τηλεοράσεις!

Ακόμα μια φορά το τονίζω,δεν έχω κάνει καμμιά αγορά τελευταία και πόσο μάλλον αγορά που να μου
έχουν φάει λεφτά!Ο keraki που μιλάει και στο insomnia προφανώς είναι κάποιο άλλο άτομο!
Στο insomnia δεν έχω καν γραφτεί!!! Το ξαναλέω!

Επομένως ο keraki στον παραπάνω κατάλογο δεν είμαι εγώ!!!
Αν κρίνεται απαραίτητο είμαι στη διάθεση των Διαχειριστών για να παράσχω οποιαδήποτε πληροφορία
προκειμένου να λυθεί το μπέρδεμα!

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση!

Φιλικά,

Μάνος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις πάρει τόσο σοβαρά το θέμα της ύπαρξης και άλλου ατόμου που χρησιμοποιεί το ίδιο nick μ´εσένα, αλλά σε άλλο forum.

Αφού δεν είσαι εσύ αυτός που αγόρασε το κουπόνι, τότε βρήκες έναν ακόμη που έχει ήδη χρησιμοποιήσει πριν από σένα (από το 2003) το ίδιο nick στο Insomnia. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του, εάν θέλεις, και να βρείτε την άκρη με το θέμα του nick, αλλά για το θέμα της αγοράς του κουπονιού ... μην χολοσκάς, αφού δεν είσαι αυτός που έχει πληρώσει τα 399 ευρώ χωρίς να πάρει τηλεόραση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις πάρει τόσο σοβαρά το θέμα της ύπαρξης και άλλου ατόμου που χρησιμοποιεί το ίδιο nick μ´εσένα, αλλά σε άλλο forum.

Αφού δεν είσαι εσύ αυτός που αγόρασε το κουπόνι, τότε βρήκες έναν ακόμη που έχει ήδη χρησιμοποιήσει πριν από σένα (από το 2003) το ίδιο nick στο Insomnia. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του, εάν θέλεις, και να βρείτε την άκρη με το θέμα του nick, αλλά για το θέμα της αγοράς του κουπονιού ... μην χολοσκάς, αφού δεν είσαι αυτός που έχει πληρώσει τα 399 ευρώ χωρίς να πάρει τηλεόραση.

Φίλε makfil,

Δεν διεκδικώ copyrights για το nickname φυσικά!!
Απλά το τονίζω ώστε να διευκρινιστεί ότι δεν είμαι εγώ (το πάρον μέλος του foroum μας keraki) το άτομο
που έχει εξαπατηθεί!

μην χολοσκάς, αφού δεν είσαι αυτός που έχει πληρώσει τα 399 ευρώ χωρίς να πάρει τηλεόραση.

Αν ήμουνα δεν ξέρω τι θα κανα!Γενικώς επιδιώκω να κάνω αγορές από γνωστά μαγαζιά καθώς
και από μαγαζιά που έχουν αγοράσει κι άλλα άτομα,φίλοι και συμφορουμίτες!
Δεν χολοσκάω απλά κατάλαβες μου φάνηκε περίεργο να βρίσκεται το όνομα μου μέσα στην παραπάνω
λίστα! Επίσης μου φάνηκε και κάπως περίεργο που εντελώς τυχαία βλέπω ότι υπάρχει άτομο με ακριβώς
το ίδιο nick! Θα μου πεις τώρα αυτά συμβαίνουν,ok αλλά μου φάνηκε κάπως!

Όλα καλά λοιπόν τώρα που διευκρινίστηκαν όλα! Πραγματικά εύχομαι σε όσυς έχασαν λεφτά
να τα πάρουν γρήγορα πίσω και να δικαιωθούν!Και όντως όταν κανείς δεν ξέρει ένα μαγαζί
η αντικαταβολή φαίνεται ότι θα πρέπει να είναι μονόδρομος!

Φιλικά,

Μάνος.

Αυτό που έχω να προσθέσω στη μικρή ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι, από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι και το Μάρτη, οπότε άρχισαν οι επιστροφές χρημάτων, ζήσαμε έντονες καταστάσεις, που έχουν αποτυπωθεί στο θέμα που σε παρέπεμψα.

Όχι ... ΠΑΙΔΙΑ δεν τα πείρα τα χρήματα μου . Είναι άφαντη η εν λόγο κυρία , τόσα της λείπανε ,βρήκε κάποια κοροϊδία ''και εμένα '',και την έκανε.

Όχι ... ΠΑΙΔΙΑ δεν τα πείρα τα χρήματα μου . Είναι άφαντη η εν λόγο κυρία , τόσα της λείπανε ,βρήκε κάποια κοροϊδία ''και εμένα '',και την έκανε.

Στο post #243 (προηγούμενη σελίδα) ο oxman ανέφερε ότι, εκτός από τα χρήματα του κουπονιού, πήρε από την ΜΠ, μετά από μεσολάβηση δικηγόρου, και τα 150 ευρώ που της είχε καταβάλει επιπλέον για μεγαλύτερη TV. Εάν δεν έχεις κάνει την προσπάθεια, νομίζω ότι αξίζει. Δεν χάνουμε έτσι εύκολα 399 ευρώ και μάλιστα αυτή την εποχή.

Φυσικά και δεν χαρίζονται 399 ευρώ αλλά δεν μπόρεσα ακόμα να τα πάρω πίσω, με μήνυση και καταγγελία στη Γ.Γ.Κ.και mail και και ... τίποτα .και κάθε μέρα στέλνω imail για επιστροφή χρημάτων μου .Μήπως oxman θα μπορούσα να έχω στοιχειά του δικηγόρος σου .ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σου εστειλα μηνυμα φιλε μου τι εκανα εγω και καλη τυχη!

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Καλημερα
Εχετε ακουσει για αποφορολογηση μεσα στον Ιουνιο;
αποφορολογηση γινετε απο συγκεκριμενα καταστηματα;

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Είναι κανείς μέλος στον Κωτσόβολο? Σας έστειλαν εκπτωτικό κουπόνι?

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Την ΠΑρασκευη -10% σε όλες τις 3d