Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

τη χτυπησα τη δικι αμου ευχαριστω

καλορίζικη, πια διάλεξες τελικά;

να στε καλα θα ενημερωσω ξανα

lg pa5500 50αρα plasma στα 575 με το κουπονι

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ελεος! Γνωστή αλυσίδα είχε εδώ και πάρα πολύ καιρό τη 46άρα Sony HX850 στα 1299, χθες την έριξε και 10 Ευρώ (1289) -εν είδει προσφοράς (deal)- αλλά μόλις μια ημέρα μετά η τιμή της είναι κατά ...210 ακριβότερη (σκαρφαλώνοντας εν μια νυκτι στα 1499: εξωφρενικό!) Το αστείο είναι ότι έχουν ακόμα ανεβασμένο το διαφημιστικό banner για την τιμή των ...1289 (!)
Και γενικότερα, δυστυχώς απ'ο,τι βλέπω αρκετά γνωστά καταστήματα/αλυσίδες έχουν ανεβάσει αρκετά τις τιμές στον εν λόγω μοντέλο... Τι στο καλό γίνεται;;; Αντί να πέφτουν οι τιμές, ανεβαίνουν, και μάλιστα εν μέσω κρίσης;

(Btw, εάν οι moderators κρίνουν ότι αυτό δεν είναι το κατάλληλο thread για το post μου, ευχαρίστως να το μετακινήσουν όπου νομίζουν)

Last edited:
Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Απίστευτο! Σήμερα, πάλι μόλις μία ημέρα μετά, η τιμή ξαναέπεσε στα 1289 Euros (!)
I think I'll just go for it!! ;-)

Απο αυτους που παρακολουθουν την αγορα υπαρχει καποιο patern για το timing της αγορας? ειναι καλυτερα πριν τις γιορτες των χριστουγεννων, κατα τις γιορτες, μετ τις γιορτες, στις εκπτωσεις, η δεν αλλαζει σταληθεια τιποτα?

Πολυ προσφατα που κοιτουσα την LG 640S και την βρηκα σε δυο καταστηματα 899, 10 λεπτα μετα στον κωτσοβωλο μου την εδινε ο πωλητης 1346!! και οταν του ελεγα οτι καποιο λαθος εχει κανει, μονο που δεν με εδειρε... δεν ειχα μαζι το ταμπλετ, να του δειξω την τιμη στο site τους...

Τρομερή προσφορά από τα Mediamarkt μιας και τρέχει μέχρι τις 21/11/2012 το πρόγραμμα ΕΩΣ 50 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.... για το μοντέλο της LG 42LM615S!!!! Μας το προσφέρει στην προνομιακή τιμή των 599 όταν ο ανταγωνισμός βρίσκεται στα 499 και ετοιμοπαράδοτη!!!! Τράτζικ

Αντε και αποφασισα ποια να παρω. Τωρα από που την παιρνω? εχουν πανω κατω ολοι την ιδια τιμη... Μπορω να πιεσω καποιον για να ριξει λιγο η να δωσει κανενα δωρο? Ειναι καλυτερα να πιεσω μεγαλη αλυσιδα που πιθανον παιρνει σε καλυτερη τιμη? Η μικρο καταστημα να τη φερει και να συμπιεσει το κερδος του?

Το mall με τη eurobank δινει 15% επιστροφη σε οτι παρεις. Ηταν τελειο, αλλα στις συνεργαζομενες επιχειρησεις δεν εχει ουτε κωτσοβωλο, ουτε πλαισιο ουτε κανενα
Το Public δινει με τη diners 20 ευρω δωροεπιταγη με αγορα, και 3% επιστροφη... 50 ευρω στα 1000 δεν ξερω αν αξιζει... ειναι κατι που μου διαφευγει?

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Πολυ προσφατα που κοιτουσα την LG 640S και την βρηκα σε δυο καταστηματα 899, 10 λεπτα μετα στον κωτσοβωλο μου την εδινε ο πωλητης 1346!! και οταν του ελεγα οτι καποιο λαθος εχει κανει, μονο που δεν με εδειρε... δεν ειχα μαζι το ταμπλετ, να του δειξω την τιμη στο site τους...

Αυτό το τραγικό συμβαίνει, δυστυχώς, με τον Κωτσο και ίσως και με άλλους.
Φίλος πήγε, είδε και ζήτησε από τον υπάλληλο να του δώσει τις καλίτερες τιμές, για την πληρωμή με μετρητά, για 3 τηλεοράσεις. Ήρθε στη συνέχεια να του πω τηγνώμη μου, άνοιξα τον τσιγγούνη και, όταν του έδειξα τις τιμές που είχε ο Κωτσο για τις ίδιες τηλεοράσεις, τα πήρε στο κρανίο και ήθελε να πάει σήμερα να τους βρίσει.

Μιλάμε για κατάσταση που σε τρελλαίνει. Τους λες ότι θέλω να μου δώσεις την τηλεόραση με την τιμή του ιντερνετ και σου λένε ότι δεν μπορούν!!! Αλλά υπάρχουν πάντα κάποιοι οι οποίοι θα ψωνίσουν έστω και έτσι. Ακόμη και ο φίλος μου ήταν έτοιμος να παραγγείλει με την καλλίτερη ;;; τιμή που νόμιζε ότι του είχαν κάνει.

Αυτό το τραγικό συμβαίνει, δυστυχώς, με τον Κωτσο και ίσως και με άλλους.
Φίλος πήγε, είδε και ζήτησε από τον υπάλληλο να του δώσει τις καλίτερες τιμές, για την πληρωμή με μετρητά, για 3 τηλεοράσεις. Ήρθε στη συνέχεια να του πω τηγνώμη μου, άνοιξα τον τσιγγούνη και, όταν του έδειξα τις τιμές που είχε ο Κωτσο για τις ίδιες τηλεοράσεις, τα πήρε στο κρανίο και ήθελε να πάει σήμερα να τους βρίσει.

Μιλάμε για κατάσταση που σε τρελλαίνει. Τους λες ότι θέλω να μου δώσεις την τηλεόραση με την τιμή του ιντερνετ και σου λένε ότι δεν μπορούν!!! Αλλά υπάρχουν πάντα κάποιοι οι οποίοι θα ψωνίσουν έστω και έτσι. Ακόμη και ο φίλος μου ήταν έτοιμος να παραγγείλει με την καλλίτερη ;;; τιμή που νόμιζε ότι του είχαν κάνει.

Λογικο ειναι βρε παιδια να μην μπορει να κανει την ιδια τιμη το καταστημα Κωτσοβολος με το ιντερνετικο καταστημα. Το ιντερνετικο ειναι στην ουσια μια αποθηκη, ενω το κανονικο καταστημα πληρωνει διαφορα παγια εξοδα, τα οποια ενσωματωνονται στην τελικη τιμη. Βεβαια και το καθε Πλαισιο κλπ πουλαει στο μαξιμουμ κερδος... Οσο για το τελευταιο, τι εμποδιζει καποιον ο οποιος εχει μετρητα, να πληρωσει με αντικαταβολη παραγγελνοντας απο ιντερνετ; Θα πετυχει και καλυτερη τιμη και βενζινες θα γλυτωσει...

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Λογικο ειναι βρε παιδια να μην μπορει να κανει την ιδια τιμη το καταστημα Κωτσοβολος με το ιντερνετικο καταστημα. Το ιντερνετικο ειναι στην ουσια μια αποθηκη, ενω το κανονικο καταστημα πληρωνει διαφορα παγια εξοδα, τα οποια ενσωματωνονται στην τελικη τιμη.

Βεβαια και το καθε Πλαισιο κλπ πουλαει στο μαξιμουμ κερδος... Οσο για το τελευταιο, τι εμποδιζει καποιον ο οποιος εχει μετρητα, να πληρωσει με αντικαταβολη παραγγελνοντας απο ιντερνετ; Θα πετυχει και καλυτερη τιμη και βενζινες θα γλυτωσει...

Χώρισα στα δύο το μήνυμά σου γιατί θεωρώ ότι αποτελούν δύο διαφορετικά θέματα.
Σε ότι αφορά στο πρώτο, συμφωνώ και πιστεύω ότι μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα αυτό στις περιπτώσεις των πελατών που δεν έχουν σχέση με ιντερνετ, δεν διαθέτουν μετρητά και αναγκάζονται να πληρώσουν με δόσεις, δηλαδή με τόκο κλπ
Και πίστεψέ με, είναι πολλοί αυτοί.

Σε ότι αφορά στο δεύτερο, οι περισσότεροι, συνήθως νεαροί και ψαγμένοι αγοραστές θα πάνε στα μαγαζιά-αλυσίδες, οπωσδήποτε, για να δουν από κοντά το αντικείμενο που έχουν αποφασίσει να αγοράσουν. Γνωρίζουν ήδη τις τιμές από τον τσιγγούνη και πηγαίνοντας στο μαγαζί διαπραγματεύονται και την τιμή και, φυσικά, εάν συναντήσουν τον υπάλληλο-τοίχο αλλά ακόμη και τον προϊστάμενο, τα μαζεύουν και γυρίζουν στο χώρο τους για να παραγγείλουν το αντικείμενο που τελικά αποφάσισαν να αγοράσουν, μέσω ιντερνετ.

Ρωτάω τώρα, η αλυσίδα βγαίνει χαμένη από τη δεύτερη κατηγορία αγοραστών ή όχι; Φυσικά, ΝΑΙ.
Υπάρχουν περιπτώσεις που έχω ζητήσει από τον υπάλληλο και τον προϊστάμενο του ΠΛΑΙΣΙΟ να μου δώσει το αντικείμενο με την ιντερνετική τιμή και τελικά το αγοράζω.

Πιστεύω ότι αυτή την ευελιξία θα μπορούσαν να την εφαρμόσουν και άλλες αλυσίδες όταν αντιμετωπίζουν πελάτη που γνωρίζει.

Το mall με τη eurobank δινει 15% επιστροφη σε οτι παρεις. Ηταν τελειο, αλλα στις συνεργαζομενες επιχειρησεις δεν εχει ουτε κωτσοβωλο, ουτε πλαισιο ουτε κανενα
Το Public δινει με τη diners 20 ευρω δωροεπιταγη με αγορα, και 3% επιστροφή... 50 ευρω στα 1000 δεν ξερω αν αξιζει... ειναι κατι που μου διαφευγει?

Εξαρτάται τι θέλεις να πάρεις. Στο golden έχει Sony center και τους ρώτησα για το 15% και περιμένουν να προστεθούν στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Εκει θα αξιζε με -15%

Εξαρτάται τι θέλεις να πάρεις. Στο golden έχει Sony center και τους ρώτησα για το 15% και περιμένουν να προστεθούν στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Εκει θα αξιζε με -15%

μα το -15 ειναι κοντα στα 150 ευρω. δεν ειναι και λιγα. αλλαζουν το τοπιο!!

τελικα καμια γνωμη απο που να αγορασω? που να πιεσω για μειωση τιμης?

Σε κωτσοβολο εχουν τελευταιο κομματι εκθεσιακο μοντελο σε καλη τιμη. δεν ξερω κατα ποσο αξιζει ομως. αλλα το γραφω
Samsung 46 ue46c7000 apo 1849 -----> 1110
Sony 46 KDL46ex402 apo 928 -----> 499

panasonic 65vt50 απο 4999 μονο 3899 media markt

SAMSUNG 46 ES 6340 media markt για σημερα μονο 799

Με διαολιζει ενω ηδη εχω παραγγείλει την ΕΤ5...

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Μάλλον κάποιοι φίλοι έχετε μπερδέψει αυτό το νήμα που έχει τίτλο..... "ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)"...

...με το νήμα "ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ", που είναι επίσης sticky στη παρούσα κατηγορία.... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/12594-ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/page215

Ο ρόλος των δύο νημάτων είχε αναφερθεί στο άλλο νήμα ( http://www.avclub.gr/forum/showthre...ΣΦΟΡΕΣ?p=1056432726&viewfull=1#post1056432726 ) και τον αντι-γράφω κι από δω.....

Πριν ρωτήσετε γιατί διαγράφονται μηνύματα που δεν περιέχουν προσφορά διαβάστε....

Στο παρόν νήμα, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, για έρευνα αγοράς και συζήτηση για μοντέλα, πολιτικές καταστημάτων κ.λ.π., ανοίξτε νήμα στην κατηγορία Άγοράς νέας τηλεοράσης'.

Σχετικά με λειτουργία, χαρακτηριστικά, περιφερειακά κ.λ.π. συγκεκριμένων μοντέλων, οι ερωτήσεις στο νήμα κατόχων του μοντέλου της κατηγορίας "TV Reviews - Εντυπώσεις κατόχων - Τεχνικά χαρακτηριστικά".
Σε συνέχεια του ανωτέρω που έχει χιλιοειπωθεί σχετικά με το παρών θέμα και τις διαγραφές μηνυμάτων που δεν περιέχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, δηλαδή ΜΑΓΑΖΙ-ΤΙΜΗ-ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, έγινε sticky και το θέμα ....

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

....ώστε όποιος θέλει να σχολιάσει κάτι περί προσφοράς, το αντιγράφει από εδώ στο εκεί νήμα και το σχολιάζει...

...για τα περί μοντέλων, τεχνολογιών, να την πάρω, να μην την πάρω κλπ. τα έχουμε ξαναπεί, υπάρχουν νήματα οπότε .....

...καλή συνέχεια και καλές διαγραφές :HTEHETH63:

****ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ την προσφορά, ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ότι......... ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ...(ο πιο απλός τρόπος είναι μέσω του skroutz ή του best price), για να μην πάει χαμένο το μήνυμα -bye-

Οπότε γράφετε αποκλειστικά (μοντέλο, τιμή, κατάστημα) τις προσφορές που βρίσκετε στο 'σκέτο' "ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" ....

.....κι αν θέλετε οι ίδιοι ή θέλει κάποιος άλλος να τις σχολιάσει, τις αντιγράφει εδώ και καλή συζήτηση ... ;)