vasilik
Senior Member
Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)
Το γράφει... για 7 ημέρες.
μεχρι ποτε ειναι αυτες οι προσφορες?
Το γράφει... για 7 ημέρες.
μεχρι ποτε ειναι αυτες οι προσφορες?
Πολυ προσφατα που κοιτουσα την LG 640S και την βρηκα σε δυο καταστηματα 899, 10 λεπτα μετα στον κωτσοβωλο μου την εδινε ο πωλητης 1346!! και οταν του ελεγα οτι καποιο λαθος εχει κανει, μονο που δεν με εδειρε... δεν ειχα μαζι το ταμπλετ, να του δειξω την τιμη στο site τους...
Αυτό το τραγικό συμβαίνει, δυστυχώς, με τον Κωτσο και ίσως και με άλλους.
Φίλος πήγε, είδε και ζήτησε από τον υπάλληλο να του δώσει τις καλίτερες τιμές, για την πληρωμή με μετρητά, για 3 τηλεοράσεις. Ήρθε στη συνέχεια να του πω τηγνώμη μου, άνοιξα τον τσιγγούνη και, όταν του έδειξα τις τιμές που είχε ο Κωτσο για τις ίδιες τηλεοράσεις, τα πήρε στο κρανίο και ήθελε να πάει σήμερα να τους βρίσει.
Μιλάμε για κατάσταση που σε τρελλαίνει. Τους λες ότι θέλω να μου δώσεις την τηλεόραση με την τιμή του ιντερνετ και σου λένε ότι δεν μπορούν!!! Αλλά υπάρχουν πάντα κάποιοι οι οποίοι θα ψωνίσουν έστω και έτσι. Ακόμη και ο φίλος μου ήταν έτοιμος να παραγγείλει με την καλλίτερη ;;; τιμή που νόμιζε ότι του είχαν κάνει.
Λογικο ειναι βρε παιδια να μην μπορει να κανει την ιδια τιμη το καταστημα Κωτσοβολος με το ιντερνετικο καταστημα. Το ιντερνετικο ειναι στην ουσια μια αποθηκη, ενω το κανονικο καταστημα πληρωνει διαφορα παγια εξοδα, τα οποια ενσωματωνονται στην τελικη τιμη.
Βεβαια και το καθε Πλαισιο κλπ πουλαει στο μαξιμουμ κερδος... Οσο για το τελευταιο, τι εμποδιζει καποιον ο οποιος εχει μετρητα, να πληρωσει με αντικαταβολη παραγγελνοντας απο ιντερνετ; Θα πετυχει και καλυτερη τιμη και βενζινες θα γλυτωσει...
Το mall με τη eurobank δινει 15% επιστροφη σε οτι παρεις. Ηταν τελειο, αλλα στις συνεργαζομενες επιχειρησεις δεν εχει ουτε κωτσοβωλο, ουτε πλαισιο ουτε κανενα
Το Public δινει με τη diners 20 ευρω δωροεπιταγη με αγορα, και 3% επιστροφή... 50 ευρω στα 1000 δεν ξερω αν αξιζει... ειναι κατι που μου διαφευγει?
Εξαρτάται τι θέλεις να πάρεις. Στο golden έχει Sony center και τους ρώτησα για το 15% και περιμένουν να προστεθούν στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Εκει θα αξιζε με -15%
panasonic 65vt50 απο 4999 μονο 3899 media markt
Σε συνέχεια του ανωτέρω που έχει χιλιοειπωθεί σχετικά με το παρών θέμα και τις διαγραφές μηνυμάτων που δεν περιέχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, δηλαδή ΜΑΓΑΖΙ-ΤΙΜΗ-ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΥΣΚΕΥΗΣ, έγινε sticky και το θέμα ....Πριν ρωτήσετε γιατί διαγράφονται μηνύματα που δεν περιέχουν προσφορά διαβάστε....
Στο παρόν νήμα, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, για έρευνα αγοράς και συζήτηση για μοντέλα, πολιτικές καταστημάτων κ.λ.π., ανοίξτε νήμα στην κατηγορία Άγοράς νέας τηλεοράσης'.
Σχετικά με λειτουργία, χαρακτηριστικά, περιφερειακά κ.λ.π. συγκεκριμένων μοντέλων, οι ερωτήσεις στο νήμα κατόχων του μοντέλου της κατηγορίας "TV Reviews - Εντυπώσεις κατόχων - Τεχνικά χαρακτηριστικά".
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)
....ώστε όποιος θέλει να σχολιάσει κάτι περί προσφοράς, το αντιγράφει από εδώ στο εκεί νήμα και το σχολιάζει...
...για τα περί μοντέλων, τεχνολογιών, να την πάρω, να μην την πάρω κλπ. τα έχουμε ξαναπεί, υπάρχουν νήματα οπότε .....
...καλή συνέχεια και καλές διαγραφές :HTEHETH63:
****ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ την προσφορά, ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ότι......... ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ...(ο πιο απλός τρόπος είναι μέσω του skroutz ή του best price), για να μην πάει χαμένο το μήνυμα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.