Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Καλησπέρα και καλωσόρισα:) περιμένω εδώ και και 3-4 μήνες να πέσει η τιμή της Samsung ue46 es7000/8000 αλλά τίποτα.
Σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung, αυτά διατηρούν την τιμή τους.
Πιστεύετε ότι με την κυκλοφορία της νέας σειράς (f) οι τιμές της ES να πέσουν γύρω στα 1000-1100ε;

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0671681&catid=060100

Samsung UE46ES6100 αναφέρει 34,99 από 849 . Σίγουρα δεν ισχύει. Προφανώς έχει γίνει λάθος. Αλλά ξέρει κανείς τι ακριβώς γίνεται σε περίπτωση που μπεις στη διαδικασία να κάνεις αγορά; Σου επιστρέφουν πχ τα χρήματα και σου λένε συγγνώμη λάθος;

Tελικα εκανε καποιος παραγγελια την Samsung 46ES6100 σε αυτη την τιμη και τι του απαντησαν???

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

μπορει κάποιος να παραγγείλει από το site την τηλεόραση?, γιατί εγω βλέπω ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί στο καλάθι!!!

ναι εγω πριν 1 ωρα

Παραμύθι πρέπει να ήταν η προσφορά... αυριο θα λένε λάθος έγινε...

Παραμύθι πρέπει να ήταν η προσφορά... αυριο θα λένε λάθος έγινε...

Μαλλον ,αλλα εγω την πηρα με παραλαβη ,αποστολη απο καταστημα οποτε δεν εχασα και τιποτα,μονο κανα μισαωρο με το login και ψαξιμο για κριτικες

Μαλλον ,αλλα εγω την πηρα με παραλαβη ,αποστολη απο καταστημα οποτε δεν εχασα και τιποτα,μονο κανα μισαωρο με το login και ψαξιμο για κριτικες

Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη της "φάσης" έτσι απο περιέργεια αν έχεις την καλοσύνη.

και εγω προλαβα και παρηγγειλα 2 , εν αναμονη ....

μπορει κάποιος να παραγγείλει από το site την τηλεόραση?, γιατί εγω βλέπω ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί στο καλάθι!!!

Την παραγγειλα και εγω.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Multirama για τις αγορές σας. Η παρούσα επιβεβαίωση αφορά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και την παραλαβή της από τα αυτόματα μηχανογραφικά συστήματα μας. Δεν επιβεβαιώνει την εκτέλεση ή αποστολή της παραγγελίας σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την ενότητα ¨Ο Λογαριασμός μου¨ / ¨Κατάσταση Παραγγελιών¨.
Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Σε επεξεργασία». Η κατάσταση της παραγγελίας ενημερώνεται συνεχώς όπως και όταν προκύπτουν αλλαγές κατά την διαχείριση της παραγγελίας σας. Υποχρεούστε να ελέγξετε την Επιβεβαίωση Καταχώρησης και να ενημερώσετε αμέσως την MULTIRAMA (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης με την ένδειξη «Καταχώρηση Παραγγελίας») εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.
Η Μultirama δεν δεσμεύεται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας στην περίπτωση που λόγω μηχανογραφικού ή τυπογραφικού λάθους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναφέρονται λανθασμένες τιμές από τις τιμές του ισχύοντος τιμοκαταλόγου.
Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. Oι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών ισχύουν για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών για αγορά μέσω κάποιου φυσικού καταστήματος του δικτύου της Multirama ενδέχεται να διαφοροποιούνται. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών από το αντίστοιχο κατάστημα. Ειδικότερα, για τα καταστήματα συνεργατών του δικτύου MULTIRAMA που λειτουργούν από ανεξάρτητες επιχειρήσεις δυνάμει συμβάσεων δικαιόχρησης (franchise), οι αναγραφόμενες τιμές του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος της Multirama έχουν ενδεικτικό χαρακτήρα και δεν δεσμεύουν τους δικαιοδόχους (franchisees), οι οποίοι διαμορφώνουν ελεύθερα τις τιμές πώλησης στα καταστήματα τους.
H MULTIRAMA δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές τιμών προϊόντων που αγοράσθηκαν από φυσικό κατάστημα του δικτύου της και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ή το αντίστροφο.

Αυτά είναι ένα κομμάτι από το κατεβατό που μου έστειλαν, μαζί με την καταχώρηση της παραγγελίας

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Να περιμένεις εντός των επόμενων ημερών τηλεφωνική επιβεβαίωση ή ακύρωση της παραγγελίας... :guitarist:

Παιδιά, έχω τις επιφυλάξεις μου και για άλλη μία προσφορά των Multirama. Την Samsung ue40es6800, όπου η τιμή της είναι στα 599 ευρώ(φτηνότερη τιμή που είδα στο σκρουτζ είναι 780 ευρώ)!

Την παρηγγειλα εγω αλλα και φιλος. Αμφοτεροι πηραμε αυτο το μυνημα:

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας καθώς το προϊόν 0671510 PLASMA TV SAMSUNG PS51E6500ES 3D SMART λόγω της ελκυστικής τελικής τιμής του, παρουσίασε υψηλή ζήτηση με αποτέλεσμα να εξαντληθεί. Στο διάστημα που μεσολάβησε ανατρέξαμε επίσης και στον προμηθευτή μας αλλά το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας.

Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο multirama.gr για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή.

Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.

Εξαντληθηκε;; Γιατι πουλησαν και σε κανεναν για να εξαντληθει;:guitarist: ενταξει, καναν λαθος ας το παραδεχτουν, οχι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Επισης οτι ο προμηθευτης δεν θα εχει το πρϊον διαθεσιμο σημαινει οτι η Samsung Δεν θα ξαναφερει αυτο το μοντελο; H Samsung ξερει αυτα που αραδιαζει το Multirama για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα;

Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη της "φάσης" έτσι απο περιέργεια αν έχεις την καλοσύνη.

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Δυστυχώς η ίδια ιστορία με το εν λόγω κατάστημα έχει επαναληφθεί πολλές φορές σε διάφορες "εκπτώσεις" προϊόντων. Ελπίζω κάποιοι τουλάχιστον να είναι τυχεροί και να παίρνουν όντως τα προϊόντα με τη χαμηλότερη τιμή και όχι απλά να παρουσιάζεται μια έκπτωση για διάφορους άλλους λόγους...

Την παρηγγειλα εγω αλλα και φιλος. Αμφοτεροι πηραμε αυτο το μυνημα:

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας καθώς το προϊόν 0671510 PLASMA TV SAMSUNG PS51E6500ES 3D SMART λόγω της ελκυστικής τελικής τιμής του, παρουσίασε υψηλή ζήτηση με αποτέλεσμα να εξαντληθεί. Στο διάστημα που μεσολάβησε ανατρέξαμε επίσης και στον προμηθευτή μας αλλά το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας.

Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο multirama.gr για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή.

Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.

Εξαντληθηκε;; Γιατι πουλησαν και σε κανεναν για να εξαντληθει;:guitarist: ενταξει, καναν λαθος ας το παραδεχτουν, οχι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Επισης οτι ο προμηθευτης δεν θα εχει το πρϊον διαθεσιμο σημαινει οτι η Samsung Δεν θα ξαναφερει αυτο το μοντελο; H Samsung ξερει αυτα που αραδιαζει το Multirama για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα;

Εγω προς το παρων δεν εχω λαβει ακομη τετοιο μηνυμα , και στο status της παραγγελιας γραφει "καταχωρηθηκε" ...

Εγω προς το παρων δεν εχω λαβει ακομη τετοιο μηνυμα , και στο status της παραγγελιας γραφει "καταχωρηθηκε" ...

Και σε μενα δεν εχει ερθει καποια ακυρωση
πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι αφου ακομα δεν εχουν επικοινωνησει με το προμηθευτη πως ακυρωθηκε η παραπανω παραγγελεια? Εντος 3 ημερων λεει μας τηλεφωνουνε!

Και σε μενα δεν εχει ερθει καποια ακυρωση
πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι αφου ακομα δεν εχουν επικοινωνησει με το προμηθευτη πως ακυρωθηκε η παραπανω παραγγελεια? Εντος 3 ημερων λεει μας τηλεφωνουνε!

και ποιο ειναι το status της παραγγελιας σου ??