Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το Multirama.gr για τις ηλεκτρονικές σας αγορές.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας καθώς το προϊόν 0671510 - PLASMA TV SAMSUNG PS51E6500ES 3D SMART λόγω της ελκυστικής τελικής τιμής του, παρουσίασε πολύ υψηλή ζήτηση με αποτέλεσμα να εξαντληθεί.

Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας.
Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο multirama.gr για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή.

Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το Multirama.gr για τις ηλεκτρονικές σας αγορές.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας καθώς το προϊόν 0671510 - PLASMA TV SAMSUNG PS51E6500ES 3D SMART λόγω της ελκυστικής τελικής τιμής του, παρουσίασε πολύ υψηλή ζήτηση με αποτέλεσμα να εξαντληθεί.

Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας.
Αν θέλετε μπορείτε να πλοηγηθείτε στο multirama.gr για να κάνετε μια εναλλακτική επιλογή.

Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε.

Και σε μένα μία από τα ίδια. Εγώ από περιέργεια τους πήρα τηλ. και τους ρώτησα αν μπορώ να παραγγείλω την samsung ps51e530 που επίσης την έχουν ακόμα στο σαιτ τους για 499. Θα πέσετε από τα σύνεφα αν σας πώ ότι και αυτή ήταν ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ; Πάντως πρέπει να μας θεωρούν πολύ ηλίθιους, όταν λένε ότι ένα κατόπιν παραγγελίας προιόν είναι εξαντλημένο.

το δικο μου καστρο ακομη δεν εχει πεσει ..... :operator:

Εμένα ήρθε το ίδιο μήνυμα για την ps51e530

ΑΚΥΡΟΥΜΠΑ πλεον και σε εμενα ....

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το βάζω εδώ αν και δεν μας αφορά άμεσα, αλλά στο amazon.com υπάρχει η Panasonic VIERA TC-L55ET5 55-Inch με 959$ (55 με 959 δολλάρια!!!).

Δεν βάζω τιμές skroutz γιατί θα μας ανέβει η πίεση...

edit: για να φανεί η τιμή στο amazon.com πρέπει πρώτα να προστεθεί στο καλάθι.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το βάζω εδώ αν και δεν μας αφορά άμεσα, αλλά στο amazon.com υπάρχει η Panasonic VIERA TC-L55ET5 55-Inch με 959$ (55 με 959 δολλάρια!!!).

Δεν βάζω τιμές skroutz γιατί θα μας ανέβει η πίεση...

edit: για να φανεί η τιμή στο amazon.com πρέπει πρώτα να προστεθεί στο καλάθι.

Off topic
Δεν μας αφορά ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί πέρα από ότι το σήμα και φυσικά η τηλεόραση είναι NTSC, για να έρθει η τηλεόραση εδώ πρέπει να πληρώσεις τουλάχιστον άλλα τόσα, δεν ξέρεις αν θα φτάσει χωρίς να σπάσει και, φυσικά, δεν μιλάμε για εγγύηση κλπ.

Νομίζω ότι δεν έπρεπε να αναρτήσεις το μήνυμα, ούτε ως συγκριτική τιμή.
On topic

Κι όμως Κύριοι, η τιμή διορθώθηκε λόγω αγοράς της από κάποιο τυχεράκια... Ας είναι καλά οι άνθρωποι

Κι όμως Κύριοι, η τιμή διορθώθηκε λόγω αγοράς της από κάποιο τυχεράκια... Ας είναι καλά οι άνθρωποι
Διευκρινίζω ότι πρόκειται για την LM55960v στα 1561 με κινητό αξίας 500 δώρο. Sorry αλλά είναι η πρώτη μου φορά και δεν ξέρω να ποστάρω σωστά

Last edited by a moderator:

την προηγούμενη εβδομαδα αγόρασα την Samsung UE46ES700 απο γνωστό κατάστημα,και αυτη την εβδομάδα δίνει μαζί με την TV δώρο και το HomeCinema HT-ES6200 αξίας απο 360 εώς 475 τιμές skroutz(και όλα αυτά με -90 απ´οτι την αγόρασα εγω σκέτη).......ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.......ποσο κορόιδο αισθάνομαι........

Last edited:

Τουλάχιστον πήρες καταπληκτική τηλεόραση, μην μπαίνεις στη διαδικασία σύγκρισεων τέτοιων, η αγορά είναι ευμετάβλητη

Παρακαλω θα ηθελα να μου πειτε σε ποιο καταστημα δινει δωρο το home cinema με την τηλεοραση ue46es7000.
Ενδιαφερομαι να την αγορασω αυτην την εβδομαδα.

Παρακαλω θα ηθελα να μου πειτε σε ποιο καταστημα δινει δωρο το home cinema με την τηλεοραση ue46es7000.
Ενδιαφερομαι να την αγορασω αυτην την εβδομαδα.

Θα παρακαλουσα κ εγω το ιδιο διοτι θελω να παω απο δευτερα να την αγορασω.

Έχω την εντύπωση ότι η προσφορά για τη συγκεκριμένη τηλεόραση (46' ES7000) με δώρο το home cinema ήταν για τον περασμένο μήνα (μέχρι 31/12).
Είμαι και εγώ έτοιμος να την δω σε καμια καλή προσφορά για να την πάρω...
Αν πάρει κάτι το μάτι μου θα ενημεώσω το νήμα εδώ...

Καλημέρα, χτες βράδυ είδα διαφήμιση στην τηλεόραση του κοτσοβολου που κατι ελεγε για εκπτωσεις στις Σαμσουνγκ τηλεορασεις και κατι σχετικα.... Λεπτομέρειες δεν έπιασα και στο site δεν βλέπω κάτι... μηπως την είδε και κανας άλλος;

48 ατοκες επι της εκπτωτικης τιμης. τωρα στην πραξη τι λεει αυτο...

Θα παρακαλουσα κ εγω το ιδιο διοτι θελω να παω απο δευτερα να την αγορασω.

Στο media markt Λάρισας σε προσφορά μαζί με 46'' ES7000 ή ES8000 και το home cinema.........1373 και 1504 αντίστοιχα!ακομα βαράω το κεφάλι μου.....

Τελικα απο multirama εχει παρει κανενας απο τις προσφορες?
Βγαζει βγαζει ,αλλα δεν ακουσα κανεναν να εχει αγορασει τελικα !!!