Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

καλημερα για καποιο λογο ενω μου ανογουν ολες οι σελιδες κανονικα δεν μπορω να ανοιξω το τοπικ με τις ευκαιριες-προσφορες.
Τι γινεται?μπορει καποιος να βοηθησει??

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Πρέπει να πας απο το link του newsletter για να βγάλει την έκπτωση: http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-131115.html

Ευχαριστω για την διευκρινηση...
αλλα ουτε αυτο το λινκ δουλευει (σε εμενα τουλαχιστον)...

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Βγάζει page not found. Περίεργο δεν ξέρω άμα έχει γίνει κάτι τέτοιο ξανά σε newsletter.

Παράξενο. Όταν έδωσα το link του newsletter δούλευε.
Κι εγώ πρώτη φορά βλέπω την σελίδα του 404.

Αν όμως πατήσετε στο link της 32αρας Philips και μετά το "PHILIPS στην κατηγορία ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ", βγάζει την 46PFL4308H στη λίστα με έκπτωση.

Last edited:

Νομίζω ότι την δίνει πλέον σε όλους με την έκπτωση, έτσι την βλέπω κι εγώ κι όχι απο το newsletter

Νομίζω ότι την δίνει πλέον σε όλους με την έκπτωση, έτσι την βλέπω κι εγώ κι όχι απο το newsletter
Μάλλον είναι ακόμα ενεργό το cookie του site. Πολύς κόσμος μπερδεύεται έτσι.

Το link του newsletter λειτουργεί και πάλι.

Δεν υπαρχει κανενα κουπονι.

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματ

Καμία καλή προσφορά για τις Samsung 46F7000 ή 46F8000 δεν έχετε δει ε?

(Send from Note 3)

Στο mediamarkt 46F7000 1299, τιμη στο κατάστημα Αμαρουσίου

Και την 46F8000 την έχει φθηνότερα και από skroutz, αν θυμάμαι καλά γυρω στα 1350

Last edited:

Η Samsung F6400 40'' πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά στα 449 euro /Κωτσόβολος

Last edited:

Ακυρο της Samsung F6400 40'' από Κωτσ. επανήλθε γρήγορα η τιμή στα 549

Την εβαλε στα 449?

Δεν υπαρχει κανενα κουπονι.
´
Έτσι λέει το site δεν το λέω εγώ.

Την εβαλε στα 449?
Για ένα δίωρο έπαιξε το 449, το πήραν και στο σκρουτζ, αλλά το γύρισαν στο 549, παίζει να ήταν λάθος, γίνονται όμως τέτοια λάθη?

Την εβαλε στα 449?
Για ένα δίωρο έπαιξε το 449, το πήραν και στο σκρουτζ, αλλά το γύρισαν αμεσως μετά στο 549, παίζει να ήταν λάθος, γίνονται όμως τέτοια λάθη? Μια ευκαιρία για πολύ λίγους θα την έλεγα

Last edited:

Για ένα δίωρο έπαιξε το 449, το πήραν και στο σκρουτζ, αλλά το γύρισαν αμεσως μετά στο 549, παίζει να ήταν λάθος, γίνονται όμως τέτοια λάθη? Μια ευκαιρία για πολύ λίγους θα την έλεγα

Το είχα δει και εγώ αλλά δεν έκανα την αγορά... Αν την έκανα όμως τι θα γινόταν αγαπητέ Κώτσο...;

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Οχι ρε γαμωτο και δεν την προλαβα.:mad:

´
Έτσι λέει το site δεν το λέω εγώ.
Καλα αν δεις πουθενα να γραφει στο site για κουπονι παρε μας τηλεφωνο.
Δεν γραφει τιποτα το site και στα προιοντα που εχει κουπονι ειναι γι'αυτους που θ'αγοραζαν ενα προιον θερμανσης.