Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Όλες οι 4Κ είναι με κουπόνι (για όποιον έκανε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος θέρμανσης την προηγούμενη βδομάδα όπως αναφέρεις) δεν είπα κάτι διαφορετικό. Αν σε ενδιαφέρει που δεν το νομίζω μην σπαμάρεις και συμπλήρωσε σωστά την πληροφορία για να ενημερωθούν και κάποιοι που μπορεί και να ενδιαφέρονται.

Καλα αν δεις πουθενα να γραφει στο site για κουπονι παρε μας τηλεφωνο.
Δεν γραφει τιποτα το site και στα προιοντα που εχει κουπονι ειναι γι'αυτους που θ'αγοραζαν ενα προιον θερμανσης.

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Η πρώτη 42άρα SAMSUNG κάτω από 400 . 42F5000 42''/399 / e-shop

Last edited:
Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Όλες οι 4Κ είναι με κουπόνι (για όποιον έκανε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος θέρμανσης την προηγούμενη βδομάδα όπως αναφέρεις) δεν είπα κάτι διαφορετικό.Αν σε ενδιαφέρει που δεν το νομίζω μην σπαμάρεις και συμπλήρωσε σωστά την πληροφορία για να ενημερωθούν και κάποιοι που μπορεί και να ενδιαφέρονται.
Που εγραψες εσυ για κουπονι με την αγορα προιοντος θερμανσης και μας λες τωρα μπουρδες?
Ελα μην λες οτι να'ναι να βγεις κι απο πανω αλλου αυτα.
Βλεπει ο κοσμος αυτα που γραφεις και καταλαβαινει οτι λες ασυναρτησιες.

Που εγραψες εσυ για κουπονι με την αγορα προιοντος θερμανσης και μας λες τωρα μπουρδες?
Ελα μην λες οτι να'ναι να βγεις κι απο πανω αλλου αυτα.
Βλεπει ο κοσμος αυτα που γραφεις και καταλαβαινει οτι λες ασυναρτησιες.

Το να μην μπορείς να καταλάβεις τι διαβάζεις το καταλαβαίνω όπως καταλαβαίνω το να μην μπορείς να επεξεργαστείς αυτά που σου λένε. Το να συνεχίζεις το σπαμάρισμα όμως και να γίνεσαι εριστικός είναι εκνευριστικό για όλους εδώ στο forum. Το κλείνω εδώ, για να μην κουράζω άσκοπα τους άλλους, αν θες στείλε p.m.

Το να μην μπορείς να καταλάβεις τι διαβάζεις το καταλαβαίνω όπως καταλαβαίνω το να μην μπορείς να επεξεργαστείς αυτά που σου λένε. Το να συνεχίζεις το σπαμάρισμα όμως και να γίνεσαι εριστικός είναι εκνευριστικό για όλους εδώ στο forum. Το κλείνω εδώ, για να μην κουράζω άσκοπα τους άλλους, αν θες στείλε p.m.
Το να μην μπορεις να καταλαβεις τι σου λεω το θεωρω απιθανο αλλα επειδη θελεις να ερθεις σε αντιπαραθεση σου προτεινω να τα ξαναδιαβασεις απο την αρχη ολα οσα σου ειπα και τοτε ισως βγαλεις μια ακρη του τι γινεται και σταματησεις να λες ολες αυτες τις ασυβαρτησιες οτι δηθεν σπαμαρω και γινομαι εριστικος.Επειδη ολοι το καταλαναινουν οτι κουρασες καλυτερα να το κλεισεις εδω το θεμα.

samsung 46f6400 στα 650 αξιζει η αγορα???? ή να περιμενουμε κ αλλες προσφορες μεσα στα χριστουγεννα??????

Πιστευω ειναι καλη τιμη για την συγκεκριμενη τηλεοραση.

Στο παζάρι του Κωτσόβολου η 46F7000 βγαίναι στα 1289! Το θέμα είναι το μαζί δίνει δωρεάν το home cinema Samsung HTFS5200 αξίας 449 ευρώ!!
Δεν ξέρω αν πρόκειται για λάθος αλλα στο καλάθι εμφανίζει και τα δύο προϊόντα με τελικη τιμη 1289!

Το ίδιο συμβαίνει και με την 46F8000

εχει καποιος εμπειρια με το Total Support του Κωτσοβολου? αξιζει η καλυτερα 5 ετη απο panasonic καθοτι αφορα την 65st60 (στο σαιτ βεβαια panasonic γραφει για lcd)

παιδια καλησπερα και απο εμενα..
επειδη ψαχνομαι για αγορα smart tv πηγα σημερα στο mediamarkt και ειδα τη samsung 46f6400 που την εχει προφορα 649ε.
μπορειτε να μου πειτε αν ειναι καλη τηλεοραση?
εχετε να προτεινετε καποια αλλη ?
ειμαι τελειως ασχετως με το θεμα της τηλεορασης...
θελω ομως να ειναι smart tv να μπορω να βαζω κανα ζουζουνι για την μικρη μου απο την τηλεοραση και να βλεπω ταινιες απο τον σκληρο μου... η μεσω του tablet μου...

Ο Κοτσοβολος δινει -5% σε online αγορες εως 599ε και -10% σε πανω απο 600ε...
Αυτο κανει αρκετα καλες προσφορες καποιες τηλεορασεις που τις εχει ηδη στην χαμηλοτερη τιμη του skroutz και παιρνουν μετα και το -10%...

Για παραδειγμα την sony 50W685 την εχει 909ε οπως οι αλλοι και με το -10% πεφτει στα 818!

Οσοι λοιπον ενδιαφερονται για ακριβη τηλεοραση ας τσεκαρουν αν την εχει σε καλη αρχικη τιμη ο Κοτσος γιατι σε τετοια περιπτωση ενα 10% δεν ειναι διολου ευκαραφρονητο!

Εγω εκανα παραγγελία την Παρασκευη και βλεπω οτι ,μια διαφορα εχει 160 ευρω ,απο 2180 στα 1960 ,αν αφαιρεσω τα δευτερα γυαλια που μου δωσανε εξτρα. Υπαρχει περιπτωση να ακυρωσω την παραγγελια και να κανω εκ νεου ? Βασικα χλωμο το βλεπω αλλα κανω ρητορικη ερωτηση για καποιον που ισως το γνωριζει!

Last edited:

Ειμαστε εν καιρω εκπτωσεων (15-01-2014) παραγγελνω μια τηλεοραση μεσω διαδυκτιου απο μεγαλο καταστημα ηλεκτρικων-ηλεκτρονικων στην τιμη των 489 ευρω. Η παραγγελια εγινε το πρωι. Το απογευμα η τιμη της ιδιας τηλεορασης ανεβηκε στα 529 ευρω. Πως γινεται αυτο; Αντι δηλαδη να πεσει η τιμη λογω εκπτωσεων αυτη αντιθετως ανεβηκε!!!!!!!!

Το ίδιο έγινε και σε μεγάλο κατάστημα γνωστής αλυσίδας (δεν ξέρω αν εννοείς εσύ εκεί) χθες 15/1 με την 50LA620S ... μεσημέρι την είχε στα 729, φεύγω απ την δουλειά, πάω εκεί στου Ρέντη να την δω και αν την έχει να την πάρω και βλέπω δίπλα στην tv 949.. λέω και στους 2 πωλητές ότι η τιμή είναι 729 και επιτόπου κοιτάμε και στο site και στο skroutz και ήταν πλέον στα 949 ... και οκ να πω ότι είμαι άτυχος και άλλαξε η τιμή μέσα σε αυτές τις ώρες, αυτό που με εκνεύρισε εκεί είναι πως με έβγαλαν τρελό λέγοντας πως η tv δεν είχε ποτέ τόσο, όταν εγώ με τα ίδια μου τα μάτια την είχα δει 729 μέσα στο κατάστημα μια βδομάδα πριν με τους ίδιους πωλητές εκεί. Μάλιστα ήταν στο στυλ "αν την είχαμε τόσο έστω και χθες να σας την δίναμε αλλά..." τρελίτσα δηλαδή αφού δεν μπορούσα να το αποδείξω (δεν σκέφτηκα δυστυχώς το ιστορικό στο skroutz που φαίνεται το κατάστημα όντως να την είχε τόσο χθες)
Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω τι κόλπα και τι παιχνίδια είναι αυτά μέσα στις Εκπτώσεις, προφανώς όχι μόνο απ αυτό το κατάστημα αλλά και από όλα τα μεγάλα λίγο πολύ.

Ps. Δεν ανέφερα την επωνυμία για να μην θεωρηθεί πως σκοπός μου ήταν η δυσφήμιση .. άλλωστε έχω πάρει και άλλα πράγματα από εκεί χωρίς παράπονα στο παρελθόν.

Δεν ειμαι και χθεσινος επρεπε να τους πεις οπως διαφημιζουν

Γενικά η τεχνική αυτή είναι γνωστή. Προχθές υπήρχε προσφορά μέσω ιντερνετ από την Vodaphone για κινητό με Windows της HTC στα 89 Ευρώ. Επειδή ήθελα πρώτα να δω το τηλέφωνο από κοντά πήγα από κατάστημα. Τότε άρχισαν το δούλεμα και μου πρότειναν άλλα.... Μέχρι να γυρίσω σπίτι η προσφορά δεν υπήρχε.
Καινούργια κόλπα στο marketing για να σε κάνουν να πας στο μαγαζί.
Και που να δείτε τι γίνεται στα περισσότερα σκρουτζομάγαζα. Εκεί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ούτε στα περισσότερα προιόντα που πωλούν ούτε του χρόνου..
Απλά δεν πρέπει να τσιμπάμε.

Ειμαστε εν καιρω εκπτωσεων (15-01-2014) παραγγελνω μια τηλεοραση μεσω διαδυκτιου απο μεγαλο καταστημα ηλεκτρικων-ηλεκτρονικων στην τιμη των 489 ευρω. Η παραγγελια εγινε το πρωι. Το απογευμα η τιμη της ιδιας τηλεορασης ανεβηκε στα 529 ευρω. Πως γινεται αυτο; Αντι δηλαδη να πεσει η τιμη λογω εκπτωσεων αυτη αντιθετως ανεβηκε!!!!!!!!

επαθα το ιδιο με τον σταυρο +1

και μου αρεσει που ελεγα μηπως να περιμενω λιγες μερες ακομη;;; ευτυχως που δεν το κανα...

Αφού την πλήρωσε με 489 Ευρώ δεν γίνεται μετά να του ζητήσουν την διαφορά. Πρόλαβε και με αυτήν την τιμή πρέπει να την παραλάβει..

Last edited:

Αφού την πλήρωσε με 489 Ευρώ δεν γίνεται μετά να του ζητήσουν την διαφορά. Πρόλαβε και με αυτήν την τιμή πρέπει να την παραλάβει..

Ναι ετσι ειναι... εξ' αλλου μου εχουν στειλει και απαντηση στο ημαιλ μου με αυτην την τιμη. Αλλα το ολο θεμα ειναι η κοροιδια!!! Που ειναι οι εκπτωσεις;

Ποιες εκπτώσεις.. στο δίπλα κατάστημα (αυτό με το "δεν είμαι και χθεσινός" που λέει ο φίλος μιας και πριν δεν έλεγα αυτό) ρώτησα για την ίδια tv μιας και εκεί την είχε επίσης στα 729 πριν μια βδομάδα, τον εκπρόσωπο της LG που έχουν μέσα στο κατάστημα (εκπρόσωπος, πωλητής.. δεν ξέρω πάντως αυτόν που είναι μόνο για LG) και μου είπε ότι θα την φέρουν ΜΕΤΑ τις εκπτώσεις.. καταλαβαίνει καθένας δηλαδή. Όταν του το είπα "α κατάλαβα.. να περάσουν οι εκπτώσεις πρώτα ε?" μου λέει "μα στις τηλεοράσεις στην πραγματικότητα δεν κάνουμε ποτέ καμιά έκπτωση.. όσο θα βρείτε μια tv πριν τις εκπτώσεις είτε με προσφορές είτε με παζάρι στα μετρητά είτε και σε κανονική τιμή, τόσο θα έχει και στις εκπτώσεις αλλά και μετά τις εκπτώσεις". Με τόση ειλικρίνεια τι να του απαντήσω εκεί :).. Αυτό το "θα περιμένω τις εκπτώσεις", για τις tv έχει πεθάνει προ πολλού απ ότι κατάλαβα. Προσωπικά συνήθως (με μικρές εξαιρέσεις πάντα) έχω βρει πολύ καλύτερα πράγματα στον τομέα της τεχνολογίας σε άσχετες περιόδους παρά σε περιόδους προσφορών η εκπτώσεων.

Στα ηλεκτρονικά λευκές συσκευές κτλ δεν υπήρχαν ποτέ εκπτώσεις.
Προσφορές όλο τον χρόνο ναι και αυτό είναι θέμα που θέλει πολύ ψάξιμο.
Από την άλλη δεν αξίζει κάποιος για δέκα-δέκαπέντε Ευρώ διαφορά να ψάχνει όλα τα μαγαζιά της Αθηνάς μιας με τα έξοδα μετακίνησης και την ταλαιπωρία θα του έρθει πολύ ακριβότερα.