Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Αυτό το καταλαβαίνω το ξέρω και το δέχομαι και έχεις δίκιο έτσι είναι... εγώ άλλο εννοώ στην ουσία.. για να πω ξεκάθαρα τι εννοώ έστω και αν δεν έχω απτά στοιχεία απλά την αίσθηση γιαυτό, βλέπω συνήθως πως όταν έρχονται οι "εκπτώσεις" σε αυτά τα είδη όχι μόνο δεν υπάρχει μείωση, αλλά ούτε καν μένουν στα ίδια οι τιμές. Θεωρώ λοιπόν ότι σε πολλές περιπτώσεις όλως τυχαίως με το που ξεκινάνε οι εκπτώσεις και θεωρούν τα καταστήματα ότι ο κόσμος θα τρέξει, αντί να μειώνουν τις τιμές, τις αυξάνουν.
Όλα αυτά τα καταλαβαίνει κάποιος αρκεί να δει το ιστορικό στο skroutz όπου θα διαπιστώσει πως πάντα τσιμπάνε απο ένα 20ρικάκι και πάνω πολλά μοντέλα σε σχέση με πριν τις εκπτώσεις.. αν δείτε λοιπόν την tv που έλεγα που παντού με το που ξεκίνησαν οι εκπτώσεις (με εξαίρεση κάποιες ώρες το κατάστημα που λέω) όλοι οι μεγάλοι την πήγαν απο 729 στα 949, την samsung 46f6400 που με το που ξεκίνησαν οι εκπτώσεις, τσίμπισε πάνω ένα 20ρικάκι, το ίδιο και η 42la660s που κοίταγα κτλ κτλ..
Άλλο λοιπόν το δεν υπάρχουν περιθώρια να κάνουμε εκπτώσεις γιατί πχ το κέρδος είναι περιορισμένο και άλλο το κοροϊδεύουμε έτσι τον κόσμο..
Για αυτό που λες για το να γυρνάει κάποιος την Αθήνα για 10 και 20 ευρώ σε ένα μεγάλο ποσό, συμφωνώ απόλυτα.. δεν έχει καμία λογική κάτι τέτοιο μιας και ο κόπος και το τελικό κόστος είναι μεγαλύτερο.

οι εκπτωσεις από τις μεγαλες αλυσίδες είναι μουφα.

Εκπτωσεων συνεχεια... Την τηλεοραση που εχω παραγγειλει μεσω διαδυκτιου την περιμενουν απο τον προμηθευτη. χαχα Βαζω στοιχημα οτι θα μου πουν οτι ο προμηθευτης δεν την εχει και η παραγγελια ακυρωνεται!!!! Ε!!! τι στο τσαμπα θα την πουλησουν;

Πριν μερικές μέρες τα'παιξε η tv των γονιών. Χάζευα διάφορες στο skroutz και είχα μπει και εδώ να πάρω μερικές ιδέες. Καθώς δεν ήθελαν/θέλουν κάτι συγκεκριμένο, έκανα και βόλτα από την Ηλεκτρονική. Κοιτάζω διάφορες tv και βγάζω με το κινητό μου φωτό τα ταμπελάκια με τη τιμή και το μοντέλο για να μη κάθομαι και τα γράφω, ωστέ μετά να κοιτάξω με την ησυχία μου εδώ μέσα πληροφορίες. Μπαίνω skroutz και από κει στο site της ηλεκτρονικής και μου βγάζει το μοντέλο που με ενδιέφερε 200 ευρώ χαμηλότερα. Λέω λάθος έγινε. Την επόμενη μέρα καταδρομική στην Ηλεκτρονική.

- Ενδιαφέρομαι για LG tv, 42 ή 47 ίντσες.
- Έχουμε αυτές εδώ, μπλα μπλα μπλα
- Αυτή γράφει 789, αλλά στο site του καταστήματος λέει 549 (είχα φροντίσει να έχω και screenshot στο κινητό μου, σε περίπτωση "μα μου σου του").
- Μισό λεπτό να το δούμε.

Πάει στον υπολογιστή, κοιτάζει και μου λέει "Έχετε απόλυτο δίκιο, θα αλλάξω και την τιμή". Τότε μπροστά μου έφτιαξε καινούριο καρτελάκι και το τοποθέτησε. Αγόρασα την tv στη τιμή αυτή και έφυγα. Σήμερα πήγα για κάποια άλλα πράγματα και κοίταξα και εκεί. Ήταν όλα ok.

καλησπερα. σου εκαναν και την εκπτωση του 23% στην αρχικη η στα 549?

Ειδικά σε Κώτσο-m.m οι τιμές πολύ εύκολα σκαμπανεβάζουν, χωρίς να σημαίνει ότι έχουν πετύχει καμιά άξια λόγου προσφορά έστω και για ώρες. Ακόμα και εκείνη η συμπαθής lg 32άρα που την έδιναν τα μαγαζιά εκτός εκπτώσεων στα 222, είναι εξαφανισμενη και όλες οι επώνυμες μάρκες είναι άνω των 250. Θα παίξουν πιστεύω κάποια προσφορά αλλά κρατάνε άμυνα μέχρι το τέλος Φλεβάρη που τελειώνει

μακαρι να εχεις δικιο. οι τιμες ειναι χαλαρα ιδιες εως και λιγο τσιμπημενες σε σχεση με πριν. πηγα και ηλεκτρονικη και ως δια μαγειας οι τιμες ηταν με 23 % εκπτωση price match με τις τιμες internet.

Καλα αυτο με το χαρισμα του ΦΠΑ ειναι μουφα. Χαρισμα του φπα στις προτεινομενες τιμες, δηλαδη πιο ακριβα απο τις τιμες internet.

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Ειδικά σε Κώτσο-m.m οι τιμές πολύ εύκολα σκαμπανεβάζουν....

Πολύ σωστά, εχθες η 42DT60 είχε 899 και σήμερα 979 .

Ειναι οπου σε πιασουν. Αν δεν ειχε κρατισει ο φιλος (παραπανω) τις τιμες στο κινητο του θα την αγοραζε με την τιμη που ειχε το ταμπελακι...

Εγώ που περιμένω μήπως δω την 55'w905 σε έκπτωση έχω απογοητευτεί. Είχε φτάσει μέχρι και 1880 στο skroutz και τώρα είναι πάλι στα 2000. Ότι να ναι...

Αυτό που γίνεται στην Ηλεκτρονική πάντως είναι απαράδεκτο. Έβαλαν τις τιμές που έχουν στο site τους και στα καταστήματα και το πλασάρουν ως 23% έκπτωση.
Απορώ με την τόση ασυδοσία που υπάρχει

Πήγα κυρίως από περιέργεια χθες στην Ηλεκτρονική αλλά ήμουν υποψιασμένος. Διαπίστωσα: 1) Δεν ήταν όλες οι τηλεοράσεις με δωρεάν ΦΠΑ αλλά οι μισές. 2) Όσες ήταν με δωρεάν ΦΠΑ είχαν άλλη σήμανση με ειδικό καρτελάκι, κι εκεί έβρισκες τεράστιες τιμές που με την απαλοιφή του ΦΠΑ γίνονταν απλά εντός συναγωνισμού όχι ευκαιρίες. Για παράδειγμα την φθηνή 40άρα Sony την R473 την είχε 500 ευρώ (!) (ενώ πουλιέται αλλού τώρα 380), δηλαδή με την απαλοιφή του ΦΠΑ ερχόμαστε στα ίδια.. Όταν επισήμανα στον υπάλληλο αυτό, ότι στο ίντερνετ είναι πολύ πιο προσιτές απάντησε ".. ε, εντάξει σίγουρα στο ίντερνετ είναι άλλες οι τιμές". Για μένα λάθος πολιτική εκπτωτική αλλά και εμπορική του καταστήματος, φαίνεται πως θέλει να κοροϊδέψει.

Last edited:

Παιδια υποτιθετε οτι πλεον τους βαζουνε προστιμα ετσι δεν ειναι? Γιατι δεν τους κανει μια καταγγελια καποιος πολιτης να σφιχτουνε λιγο? Δεν ντρεπομαστε λεω εγω

αυτό που αναφέρεται παραπάνω είναι συνήθης πρακτική και των 2 μεγάλων του χώρου - με τις web only προσφορές, για τις οποίες είναι στη διακριτική ευχέρεια του καταστήματος αν θα σου κάνει την ίδια τιμή ή όχι

και εγώ το θεωρώ κοροϊδία και έλλειψη σεβασμού στον πελάτη...

Εκπτωσεων συνεχεια... Την τηλεοραση που εχω παραγγειλει μεσω διαδυκτιου την περιμενουν απο τον προμηθευτη. χαχα Βαζω στοιχημα οτι θα μου πουν οτι ο προμηθευτης δεν την εχει και η παραγγελια ακυρωνεται!!!! Ε!!! τι στο τσαμπα θα την πουλησουν;

Απαντηση στο δικο μου θεμα... Η τηλεοραση τελικα μου ηρθε σημερα, μια samsung UE46F5000A στην τιμη που την ειχα παραγγηλει (489ευρω) Τελος καλο ολα καλα!

Καλημέρα παιδιά.
Οποίος ενδιαφέρετε πρόλαβα την samsung ue40f400 στο public 499 και έκανα παραγγελία. Δεν πρόκειται να την πάρω. Οποίος ενδιαφέρετε να μου στείλει pm να του πω αριθμό παραγγελίας να παει να την πάρει. Μου στείλανε έμαιλ οτι θα η κράτηση ισχύει μονο για 5 εργάσιμες.

Καλημερα... μπορει καποιος να μου εξηγησει την κατακορυφη στιγμιαια τιμη αυτης εδω??
https://www.skroutz.gr/s/3208826/LG-55LA860V.html

Το εχω παρατηρησει και σε αλλες tv. Δηλαδη καποια μερα για καποια ωρα η τιμη στο σκρουτζ ηταν τοσο??

η συγκεκριμένη είναι συνδεδεμένη με την τιμή του χαλκού. Κάποιες άλλες είναι συνδεδεμένες με την τιμή του πλουτωνίου, του χρυσού, της πλατίνας, του πετρελαίου... Τι δεν καταλαβενς? χιχιχι