Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Σχετικα με την προσφορα που εγραψα στο αλλο θεμα βαζω εδω την εικονα φυλλαδιου μιας και ισχυει μονο για το συγκεκριμενο καταστημα στα εγκαινια απο αυριο:

20160315_220751.jpg

Επισης εχει και μια JVC LT55V752 στα 549, αλλα δεν ξερω αν ειναι οντως προσφορα.

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Είναι, όντως, φοβερή προσφορά (449 ), για τη συγκεκριμένη τηλεόραση (Samsung 48J6200), πολύ περισσότερο όταν στο site έχει τιμή 699 , όπως και στις υπόλοιπες αλυσίδες (ΜΜ, Πλαίσιο κλπ) ενώ στον skroutz ξεκινάει από 579 .

Απ´ ότι βλέπω σε δόσεις είναι 20x27 ευρώ που μας κάνει 540 . Επομένως αν κάποιος θέλει δόσεις την έχουμε ξαναδεί πάνω-κάτω την προσφορά. Αν κάποιος θέλει μετρητοίς είναι super η προσφορά δεν το συζητάμε. Και σε δόσεις είναι καλή απλά όχι τόσο.

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Υποθετω η αγορα μπορει να γινει μονο απο το καταστημα και οχι μεσω νετ

Ναι, οι προσφορές αφορούν μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα και δεν μπορείς να τις βρεις στο site.

Edit
Με κάποιο τρόπο, έχω κάνει κράτηση, για γνωστό μου, μιας τηλεόρασης από τη συγκεκριμένη προσφορά (samsung 48J6200) αλλά, τελικά, δεν θα την πάρει. Πριν ακυρώσω την κράτηση, σκέφτηκα ότι ίσως μπορέσω να εξυπηρετήσω ένα συμφορουμίτη που πιθανά σκοπεύει να την αγοράσει.

Όποιος ενδιαφέρεται για την προσφορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με πμ.

Τελικά, ο γνωστός μου δεν την ήθελε επειδή μετακομίζει και δεν ξέρει τους χώρους και τη διαρρύθμιση (κακώς κατά την άποψή μου), και αφού συνεννοήθηκα με μερικούς συμφορουμίτες που ήθελαν να την αγοράσουν, πήγαν στο κατάστημα και αγόρασαν χωρίς να χρησιμοποιήσουν τη δική μου κράτηση.

Προ μιας ώρας μου τηλεφώνησε ευγενική υπάλληλος, για να θυμίσει την κράτηση, την οποία, φυσικά, ακύρωσα.

Πάντως, από άλλο forum, διαπίστωσα ότι πουλήθηκαν αρκετά κομμάτια μέχρι και χθες, και έχει ακόμη, σ' αυτή την vfm τιμή.

Παιδιά στα υπόψιν η Sony KDL-48WD650 δεν έχει dvb-T2 tuner με ότι συνεπάγεται η 655 το διαθέτει, για τους υποψήφιους αγοραστές.
Ποτέ δεν ξέρεις τι αλλάζει σε αυτή τη χώρα.

Η γνωστή 55w805c ξανά στα 740 στο χαμηλότερο κατάστημα στο skroutz (electrogatos, ξέρουμε τίποτα για το κατάστημά), για 90% ταινίες FullHD απο τα 3.4m (ξερω μακρυά για 55αρα αλλά για 60-65αρα θελει πάνω απο 1000 ευρω που ξεφεύγει λιγο για μένα)!

Προχωράω άφοβα στην αγορα? Έτοιμος είμαι, εχει κανένα 4μηνο που παρακολουθώ ασταμάτητα για να κανω αγορά κ ξεχώρισα τις W8 απο τα λεγομονα των ειδικών του forum!

Last edited:

Εγω τις πάω πολυ της Samsung (εχω 55αρα 7σειρ 6ετιας ) ηθελα να πάρω μια 65αρα αλλα με χάλασε πολυ που δεν εχεI 3D,ενα τσουβάλι λεφτά γιατι να μην το εχει ,ειμαι σίγουρος οτι του χρόνου θα βάλουν παλι ,μεγάλη γκάφα έστω και αν δεις μονο μια ταινεια του χρόνου

Κι ενω οταν επεφτα για υπνο το μεσημερακι οι εκπτωσεις στις LG oled περιελαμβαναν την 2η τηλεοραση δωρο, τωρα βλεπω οτι public και κοτσοβολος την εχουν αφαιρεσει!

Sony KD-55XE9005 στα 1209e από κωτσόβολο!τρομερή τιμή για μια πολύ αξιόλογη τηλεόραση!

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Στο Public τελικά η 55XE9005 έχει 1153.08 + 55.80 5 χρόνια εγγύηση 1208.88 (θα το δείτε αν την επιλέξετε για αγορά και πάτε στο καλάθι αγορών)
Ίδια τιμή με κωτσόβολο αλλά με 5 χρόνια εγγύηση!!

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Αξιζει η LG 65B6V στα 2337 ;

Public και Κωτσοβολος εχουν την τιμη αυτη

65αρα oled σ αυτή τη τιμη είναι κελεπούρι.
Πολύ καλό μοντέλο, αν έχεις τα λεφτά.... Χτυπα την.
Το καινούργιο του 17 έχει 600 ευρώ παραπάνω.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ψήνεται φίλος για την 65αρα Oled.
Αξίζει τα παραπάνω χρήματα το μοντέλο του 17 που δίνει μαζί και 43αρα tv δώρο;

αν τα εχει, αξιζει...ειναι σαφως βελτιωμενο μοντελο, ειδικα με το τελευταιο firmware update.

Στις προσφορές του public με δώρο το ΦΠΑ γράφει από κάτω με αστερίσκο
*η προσφορά "δώρο ΦΠΑ" αφορά σε αποφορολόγηση και όχι σε έκπτωση επί της αρχικής τιμής της τηλεόρασης
Τι εννοεί ο ποιητής;