Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

100+24% = 124 η εκπτωτική τιμή public είναι 100

Η έκπτωση 24% επι της αρχικής είναι 124 - 24% = 94.24

Samsung QE55Q6F : 1299

true 4K UHD,VA panel,Edge LED LCD ,100/120Hz με MCFI,Smart

Στον Κωτσόβολο λογικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Νομίζω αυτό είναι το thread για τα σχόλια. Όσοι ενδιαφέρεστε, θα συνιστούσα προσοχή. Η Q6 νομίζω εμφανίστηκε τώρα και από specs μοιάζει πιο κοντά στις MU7000/8000 παρά στις Q7/8/9.

Συγκεκριμένα, λείπουν: HDR1500 (έχει 1000), Supreme UHD dimming, ultra Black, one connect optical (έχει απλό), το ασημένιο τηλεκοντρόλ, ο ήχος 4.2 ίσως και άλλα.

Σαν μπούσουλα έχει PQI 2500. Η MU7000 εχει 2300, η MU8000 εχει 2600 και η Q7F εχει 3100.

δηλαδη δεν ειναι καλη προσφορα αυτη ,γιατι βρισκομαι σε αναζητηση tv και με ολα αυτα που διαβαζω εχω μπερδευτει,

Ειλικρινά δεν ξέρω, αλλά στα 1300 δε μου γεμίζει το μάτι. Για να αξίζει τα λεφτά της θα πρέπει να πλησιάζει πολύ την Q7. Θα προτιμούσα αν είχα παραπάνω χρήματα μια OLED η αλλιώς MU7000/MU8000 για λιγότερα, με κοντινή μάλλον εικόνα. Νομίζω είναι κάπως τζόγος: πέρα από τα spec sheets δεν την έχω δει από κοντά και ούτε βρίσκω review.

Κάποια γνώμη γι αυτή εδώ;
Sony Bravia KD-55XE8096

Αυτή την στιγμή έχω μία w828b

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:

Νομίζω είναι IPS αν δε θες IPS, δες 55xe7005 στα 600 ή 55xe8505 στα 899 (ή ξαδερφάκια του 85xx στα 999).

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Ρε παιδια αξίζει αυτ´η η προσφορά?

SAMSUNG QLED 65Q7FAM Ultimate 4K Experience Pack

Το Ultimate 4K Experience pack περιλαμβάνει:
την τηλεόραση SAMSUNG 65Q7FAM με την εντυπωσιακή εικόνα QLED
με δώρο το XBOX One X 1TB αξίας 499 ,
τα παιχνίδια PlayerUnknown’s Battlegrounds & Forza Motorsport 7
αλλά και μία προπληρωμένη κάρτα Mastercard αξίας 500 .

Σε τιμή 2699

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

700 κερδος. Παιρνεις την tv και το xbox 200 κατω απο το skroutz και την διαφορα την κανει η προπληρωμενη mastercard.

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

700 κερδος. Παιρνεις την tv και το xbox 200 κατω απο το skroutz και την διαφορα την κανει η προπληρωμενη mastercard.

Σαν τηλεόραση αξίζει ?

Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και κα

Εκθεσιακες που εχουν δουλεψει μερονυχτα!

Θα ειχα παρει ηδη την 9305 αλλα δεν θα δωσω 1000 για εκθεσιακη οταν με 1500 αγοραζω OLED με δωρο

http://www.easlanidis.gr/tv-55-oled-oled55b7v-lg.html
Όντως σκυλομετανιωσα που πήρα πέρυσι τιβι βλέποντας την τιμή της 9305., μετά έριξα ο ότι είναι εκθεσιακό

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οταν ειδα εγω την προσφορα ειχε και αποστολη στο σπιτι που παει να πει οτι ειχε σφραγισμενα κομματια τωρα εχει μονο παραλλαβη απο το καταστημα αρα εκθεσιακες.

https://www.kotsovolos.gr/site/soun...led-lcd/171920-samsung-qled-qe65q8c-65-curved

Από τις καλύτερες προσφορές που έχω πετύχει ακόμα και αν αφορά εκθεσιακά κομμάτια. Μιλάμε τιμή χώμα για 65αρα Qled με εγγύηση κανονικα. Έπεσαν όλοι σαν τα κοράκια όπου υπήρχαν διαθέσιμες!!

Στις curved πάντως βγάζει καλύτερες προσφορές απο τι στις flat.Μάλλον δεν πουλάνε και πολύ και ας τις προωθούν ως premium τεχνόλογία βλέπω να μας αφήνει και η καμπύλη σιγά σιγά μαζί με το 3d.

Αυτο ειναι βεβαιο οπως και τα qled

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λεω να προχωρησω στην αγορα της Β7 μαζι με το xbox και τα 5 χρονια εγγυηση αλλα σκεφτομαι το burn in που μπορει να υπαρξει...
Ποια η γνωμη σας; Θα με καλυπταν τα 5 χρονια εγγυηση;

Που το λεει για δωρο το xbox και με αυτη την τιμη?Να (ξανα)παρω μια αν ειναι ετσι!