Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: LG OLED B8 2018

ψηνομαι να χτυπησω μια παραγγελια αλλα αξιζει;
ειναι φανταζομαι καλυτερη απο περσι ετσι;

Ναι έχει μικρές βελτιώσεις σε σχέση με την περσινή.
Πάντως μετά που είδα αρχικές τιμές φέτος δεν περίμενα να τις δω σε έτσι τιμή τόσο σύντομα. Ακόμα πιστεύω ότι έκαναν λάθος και την έβαλαν στο παζάρι.
Τώρα αν αξίζει, βεβαια αξίζει είναι η κορυφαία TV για εμενα!
Από την άλλη φέτος προβλέπω μεγάλη πτώση τιμών. Νιόβρη η 55 θα είναι κάτω από 1000 και η 65 κάτω από 2000..

PS συγγνώμη τώρα συνειδοτοποίησα ότι μιλάμε για την B8 και όχι την C8.
Δεν έχουμε δει review ακόμα για την B8 και δεν γνωρίζω ποσο καλύτερη είναι από την B7. Λογικά θα είναι.

Κατω απο 1000 μου φαινεται αρκετα δυσκολο ειδικα το Νοεμβριο.
Μιλαμε για πανω απο 60% της αρχικης τιμης (σιγουρα ειναι πεσμενη η αρχικη τιμη σε σχεση με το 2017) πραγμα που βλεπουμε σπανια και ισως μονο οταν εχει βγει η νεα σειρα...
Εγω πιστευω οτι το Νοεμβριο τα μοντελα της καινουρια σειρας του 2018 θα παιζουν στα 1300-1400 ευρω. Και μονο για LG
Για sony που πραγματικα ενδιαφερομαι η σειρα του 2017 (παντα σε oled) ποτε δεν επεσε κατω απο τα 2000 ευρω παντως...
Ακομη και τωρα η 55αρα Α1 παιζει σταθερα στα 2500-2800...

PS. αν ηταν η C8 σιγουρα την χτυπαγα, απλα δεν εχω δει και εγω καποιο review για την Β8 ακομα και δισταζω

Στα Public η τιμη της 5ετους εγγυησης ανερχεται στα 55,8 ευρω ενω σε αντιθεση σε ολα τα αλλα καταστηματα για το ιδιο κοστος συσκευης παει απο 120 εως 220 (για την Sony 8596 πχ στον Κοτσοβωλο).
Εχει κανεις καμια ιδεα ποια η διαφορα τους? Εννοω μηπως η διαφορα στο κοστος ειναι ενδεικτικη και της διαφορας στην ποιοτητα των παρεχομενων υπηρεσιων?

Στα Public η τιμη της 5ετους εγγυησης ανερχεται στα 55,8 ευρω ενω σε αντιθεση σε ολα τα αλλα καταστηματα για το ιδιο κοστος συσκευης παει απο 120 εως 220 (για την Sony 8596 πχ στον Κοτσοβωλο).
Εχει κανεις καμια ιδεα ποια η διαφορα τους? Εννοω μηπως η διαφορα στο κοστος ειναι ενδεικτικη και της διαφορας στην ποιοτητα των παρεχομενων υπηρεσιων?

Btw η μονη διαφορα που βλεπω στις περιγραφες μεταξυ των τριων μεγαλων καταστηματων (Public vs MM & Κοτσοβωλος ) ειναι οτι στο Public οπου η εγγυηση ειναι μολις στα 55,8 ΔΕΝ αναφερει πουθενα οτι τα ανταλλακτικα ειναι δωρεαν ενω στις αλλες 2 το αναφερει συγκεκριμενα. Σημαινει οτι δεν ειναι? Οτι εξαρταται? Εχει κανεις καμια ιδεα?

Επειδη θελω να παω σημερα να κανω την αγορα, ξερει κανεις την απαντηση στην παραπανω ερωτηση? Btw στο Public οποια tv και να βαλεις στο καλαθι ειτε γραφει οτι εχει δωρεαν εγγυηση ειτε οχι, περναει αυτοματα η εγγυηση δωρεαν .
Εχει την Samsung UE65MU6122 899 με την εγγυηση και την Sony 65XE8596 1399 παλι με την εγγυηση , δλδ οσο τις εχουν οι αλλοι χωρις την εγγυηση.

Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του Public 210 8181333. Υπάρχει και επιλογή να σε συνδέσουν με το service

Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του Public 210 8181333. Υπάρχει και επιλογή να σε συνδέσουν με το service

Το εκανα ηδη αυτο και η απαντηση ειναι οτι αφου λεει δωρεαν επισκευη περιεχει και τα ανταλλακτικα. Το ζητησα και γραπτως σε email για να ειμαι καλυμενος .
Ρωτησα ομως εδω μηπως και εχει αγορασει κανενας και ξερει φιλε μου.
Thnx παντως

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Το καλάθι αγορών φαίνεται μόνο στον υπολογιστή σου λόγω των cookies. Πάρε snapshot με το Snipping Tool και ανέβασε το στο www.image-share.com

Κατω απο 1000 μου φαινεται αρκετα δυσκολο ειδικα το Νοεμβριο.
Μιλαμε για πανω απο 60% της αρχικης τιμης (σιγουρα ειναι πεσμενη η αρχικη τιμη σε σχεση με το 2017) πραγμα που βλεπουμε σπανια και ισως μονο οταν εχει βγει η νεα σειρα...
Εγω πιστευω οτι το Νοεμβριο τα μοντελα της καινουρια σειρας του 2018 θα παιζουν στα 1300-1400 ευρω. Και μονο για LG
Για sony που πραγματικα ενδιαφερομαι η σειρα του 2017 (παντα σε oled) ποτε δεν επεσε κατω απο τα 2000 ευρω παντως...
Ακομη και τωρα η 55αρα Α1 παιζει σταθερα στα 2500-2800...

PS. αν ηταν η C8 σιγουρα την χτυπαγα, απλα δεν εχω δει και εγω καποιο review για την Β8 ακομα και δισταζω

Άρχισε η πτώση....

Τηλεόραση LG 65" 4K OLED Smart TV OLED65C7V

Μόλις την έκλεισα στο publik με συνολική τιμή 2.149 μαζί με την πενταετή εγγύηση!!

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Φίλε μου ίσως τώρα να μην βγαίνει σωστά στην διεύθυνση αυτή αλλά η ουσία παραμένει ίδια.
Η Τηλεόραση LG 65" 4K OLED Smart TV OLED65C7V έχει αυτή τη στιγμή 2149 ευρώ στα publik με την πενταετή εγγύηση.
Βάζοντάς την στο καλάθι από 2599 ευρώ γίνεται 2149 ευρώ!!

Last edited:

lg 65 oled c7v.jpg

Οκ αλλα το έγραψες απο πανω. Σε πιστεύουμε. :)

Υγ: το καλαθι αγορων σου ειναι private

Ισχυει η προσφορά Παράγγειλα και εγώ.

Οκ αλλα το έγραψες απο πανω. Σε πιστεύουμε. :)

Υγ: το καλαθι αγορων σου ειναι private

Εδειξες εμφανή αμφισβήτηση γι' αυτό ανέβασα το καλάθι μου!!!!

Η τιμή προκύπτει όταν προστεθεί η τηλεόραση στο καλάθι όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Έχουν μείνει σύμφωνα με το Public εφτά κομμάτια

http://www.public.gr/product/tileor...-65-4k-oled-smart-tv-oled65c7v/prod8562124pp/

Πως φίλε μου
Με παζάρι στο μαγαζι