Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Η SONY KD-55XE9005BAEP αξιζει στα 1200 που ειναι τωρα ??

Η νεα γενια των Sony εχει μεγαλες διαφορες?

Έχετε αφήσει καμια στο Public? χεχε
Θέλω να παω μια στο Mall σήμερα μπας και την έχει κανείς να την δω και απο κοντα.

Στο δρομο που χαραξε το Public λετε να δουμε καμια oled 65αρα στο διχιλιαρο της μερες μουντιαλ;

This is it. Τα αλλα καταστηματα θα σου χρεωνανε και 150 200 την 5ετή εγγύηση οπότε αν κάνεις την αφαίρεση ειναι στο 2χίλιαρο.Μακαρι να παει και πιο κατω αλλα το βλέπω λιωο απίθανο να γινει τόσο σύντομα.

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

:SFGSFGSF:

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Δεν το καταλαβαίνω. Γιατι δεν λεει απο την αρχη την μειωση. Δλδ βαζετε τις τηλεοράσεις στο καλάθι και μετα βλέπετε αν έχει μείωση? Και που το ξέρει ο κόσμος αυτό.
LG 65B7V ΣΤΑ 1950 ΕΥΡΩ STA PUBLIC ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΠΡΟΣΟΧΉ Η ΤΙΜΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

8 κομματια. Δεν χρειαζεται να το μαθουν ολοι

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμενα 2299 την δειχνει στο καλαθι παντως

Πλεον ναι. Το πρωι ηταν πιο χαμηλα

Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματ

Ελπιζω να υπαρξει μειωση παλι την εβδομαδα που ερχεται. Η εστω να ακολουθησουν και τα υπολοιπα μαγαζια τυπου Κωτσοβολου.
Αντε ρε παιδια το Μουντιαλ ερχεται στο κατωφλι μας ριχτε λιγο αιμα, καμια μονομαχια στις τιμες ειδικα για oled.

LG 65B7V ΣΤΑ 1950 ΕΥΡΩ STA PUBLIC ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΠΡΟΣΟΧΉ Η ΤΙΜΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.

εμενα γιατι στο καλαθι εμφανιζει σύνολο αγορών 2.299,00 ?

:a0210:χθες έκανε 1.950 € εγω τοσο την αγόρασα........

:a0210:χθες έκανε 1.950 εγω τοσο την αγόρασα........

ησουν γρηγορος :drool1:

Πανω που ειμουν ετοιμος αυριο το πρωι να κανω την υπερβαση στα 2300 για την B7 η τιμη της πηγε τωρα στα 2800. Με 7 τελευταια κομματια να μενουν τι μπορει να σημαινει αυτο.. Η οτι θα μεινει εκει πλεον και οποιος την αγορασει (απευκταιο και δεν δινω πολλες πιθανοτητες διοτι θα τους μεινουν στα χερια) η σε λιγες μερες θα την ριξουν λιγω πανω απο το διχιλιαρο στο "λακκο των λεοντων " και οποιος προλαβει.

Εν το μεταξυ πατατηρω μια νωχελικοτητα στις μουντιαλικες εκπτωσεις στο skroutz η θα ξεκινησουν πιο δυναμικα τελος εβδομαδας;

Στο Public oled Sony 55 A1 στα 1899 με 5 χρονια εγγυηση.
Η τιμη φαίνεται μονο στο καλαθι οταν μπει το προιον

(Με τα χιλια ζορια κρατιεμαι επειδη εχω βαλει στο ματι την AF8)

Βρισκω την Lg oled B7 στα 2300 αλλα με 2 χρονια εγγυηση απο LG απο ιντερνετικο στο skroutz. Πιστευετε οτι αξιζει η να περιμενω μηπως σε λιγες μερες κανει καμια ρελανς το public στα 2000-2100 με την πενταετη εγγυηση ;