Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

overhead_1280x162-summerSale_eurobank.png

Επιπλέον, από 20/07 έως 01/08, κέρδισε 15% πιστροφή για αγορές αξίας 249 και άνω με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Η ενέργεια πιστροφή ισχύει στο www.germanos.gr και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Εξαιρούνται οι πληρωμές λογαριασμών, η ανανέωση χρόνου ομιλίας και η φόρτιση προπληρωμένης κάρτας. Για τις αγορές στο www.germanos.gr, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εξόφληση της συναλλαγής να πραγματοποιηθεί μέσω του e-shop. Η πιστροφή θα πιστωθεί στην κάρτα μετά από 7 έως 8 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία συναλλαγής.

www.germanos.gr/category/summer-sale/cat2200260/

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Πιστευτε ότι θα ξαναβγεί αργοτερα τετοια προσφορα για την QE75Q90R στα 1700??

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

H Q90 ηταν εκθεσιακη

Μόλις τις έβαλε στο σάιτ του και ήδη μπήκαν σε προσφορά. Εκπτώσεις ακόμη και στα καινούργια μοντέλα της Philips από τον Κωτσόβολο.

Σε πολλές νέες τηλεοράσεις 2020 κάνει προσφορές η συγκεκριμένη αλυσίδα με δώρο το ΦΠΑ.

Εικονικές εκπτώσεις.. Που είναι τα - 850 που λεει.. Και το public αυτες τις τιμές ειχε νομίζω, δε βλέπω καμια προσφορά..

Άνοιξε τα μάτια και διάβαζε πριν βγάλεις συμπεράσματα! Έως -850 λέει η είδηση, και ισχύει στην KD-85XH9505 που στοιχίζει προ έκπτωσης 4.649 , και το όφελος φαίνεται στο καλάθι, γράφτηκε και αυτό

Άνοιξε τα μάτια και διάβαζε πριν βγάλεις συμπεράσματα! Έως -850 λέει η είδηση, και ισχύει στην KD-85XH9505 που στοιχίζει προ έκπτωσης 4.649 , και το όφελος φαίνεται στο καλάθι, γράφτηκε και αυτό

Οκ θεωρητικά έχεις δίκιο. Ουσιαστικά σε μια πανάκριβη κανει την προσφορά.. Οι περισσότερες τιμές σκρουτζ παραμένουν, αυτο εννουσα..
Πχ την Xh9505 65αρα ενα σωρο κατάστηματα στην ίδια τιμη την έχουν.. Παρόμοια σχεδόν για ολες.
Τελος πάντων, φαντάζομαι μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον οπότε κακώς σχολίασα.

Κάτι δεν έχεις καταλάβει απ' ότι φαίνεται. Λογικά η πιο ακριβή έχει την μεγαλύτερη έκπτωση σε ποσό, φαντάζομαι ποσοστιαία θα είναι περίπου ίδια, αλλά και η XH9505 που γράφεις, στις 65" με την προσφορά πωλείται στα 1.699 αντί των 2.049 των υπολοίπων στο σκρουτζ που γράφεις, και έχεις και 5αετή εγγύηση! Δεν αποτελούν αυτά ικανή διαφορά για να ενδιαφέρουν τους πάντες;

Κάτι δεν έχεις καταλάβει απ' ότι φαίνεται. Λογικά η πιο ακριβή έχει την μεγαλύτερη έκπτωση σε ποσό, φαντάζομαι ποσοστιαία θα είναι περίπου ίδια, αλλά και η XH9505 που γράφεις, στις 65" με την προσφορά πωλείται στα 1.699 αντί των 2.049 των υπολοίπων στο σκρουτζ που γράφεις, και έχεις και 5αετή εγγύηση! Δεν αποτελούν αυτά ικανή διαφορά για να ενδιαφέρουν τους πάντες;
Sorry, τελικά έχεις δίκιο και σε αυτο.. Πρέπει να μπερδεύτηκα με την XG9505 πριν που κοίταξα, γιατί τωρα βλέπω τις τιμές που γράφεις..
Για την XH90 που ενδιέφερει περισσότερο κόσμο ισως, δεν βλέπω καποια έκπτωση ή μου ξέφυγε και αυτο?

Edit
Τωρα που ξανα κοιτάω στο puplic, και στο αλλο site, την XH9505 την 65αρα μου τη βγάζει 2049 , και την 55αρα 1749, πατοντας το link σου..
Κανω κατι λάθος ή υπάρχει κάποιο κουπόνι κατι για να πεσει στα 1699 που γράφεις?

Επιστροφή 30% σε πόντους go4more για αγορά τηλεόρασης άνω των 499 στην Media Markt με χρήση καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

go4more1188.png

Επιστροφή 30% σε πόντους go4more για αγορά τηλεόρασης άνω των 499 στην Media Markt με χρήση καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

go4more1188.png

Για. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς δουλεύει αυτο?
Πχ αυτη η τηλεόραση εχει γραφει 1500
https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/sony-kd-65xh9096/1522627
Αν την αγοράσω με κάρτα εθνικής τη γίνεται? Παιρνω πίσω για μελλοντική αγορα 30% x 1500 = 450 ?
Μεχρι ποτε θα ισχύει αυτο, και πχ αν αγοράσω στο μέλλον κατι αλλο που κανει 1000 θα πληρώσω 650?
Φαντάζομαι δε γίνεται να αφαιρεθεί κατευθείαν απο τη συγκεκριμένη αγορά τηλεόρασης τα 450 και να πληρώσω 1050?
Ισχύει κατι απο ολα αυτα ή είμαι εντελώς λάθος? Δεν εχω εμπειρία απο αυτα.
Ευχαριστώ,

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Για. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς δουλεύει αυτο?
Πχ αυτη η τηλεόραση εχει γραφει 1500
https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/sony-kd-65xh9096/1522627
Αν την αγοράσω με κάρτα εθνικής τη γίνεται? Παιρνω πίσω για μελλοντική αγορα 30% x 1500 = 450 ?
Μεχρι ποτε θα ισχύει αυτο, και πχ αν αγοράσω στο μέλλον κατι αλλο που κανει 1000 θα πληρώσω 650?
Φαντάζομαι δε γίνεται να αφαιρεθεί κατευθείαν απο τη συγκεκριμένη αγορά τηλεόρασης τα 450 και να πληρώσω 1050?
Ισχύει κατι απο ολα αυτα ή είμαι εντελώς λάθος? Δεν εχω εμπειρία απο αυτα.
Ευχαριστώ,

Θα λάβεις πίσω το 30% του ποσού που έδωσες σε πόντους της Εθνικής.
Μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε συνεργαζόμενα καταστήματα.
Μια εύκολη λύση είναι το βενζινάδικο πχ Shell.
Διάβασε καλά τους όρους και δες και τα καταστήματα που συνεργάζεται η Εθνική.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Θα λάβεις πίσω το 30% του ποσού που έδωσες σε πόντους της Εθνικής.
Μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε συνεργαζόμενα καταστήματα.
Μια εύκολη λύση είναι το βενζινάδικο πχ Shell.
Διάβασε καλά τους όρους και δες και τα καταστήματα που συνεργάζεται η Εθνική.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Thanks.. Η φαση είναι οτι με ενδιαφέρει, εχω καρτα εθνικής αλλα δεν ειχα κανει εγγραφή στο go4more (χρησιμοποιώ της eurobank το αντίστοιχο συνήθως). Παω να κανω τωρα το εγγραφή στο ίντερνετ και δεν το δέχεται ανεφ αιτιολογίας. Πηγαίνετε στο κατάστημα λεει.. Σε εποχή κορονοιου που έξω απο εθνική έχει τις ουρές δε λεει.
Ενω και η εφαρμογή δεν ανοίγει καν.. Το γράφουν και αλλοι..
Μαλλον ειναι λιγο μπάχαλο η εθνική.
Λετε να πρέπει να έχεις κανει ηδη εγγραφή στο go4more πριν την προσφορά? Διάβασα τους όρους αλλά δεν κατάλαβα κατι τετοιο.

Public 20% πιστροφή Eurobank σε όλες τις TV από 499 και πάνω

https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=&sn.s=f_price&sn.f.sm_myfield=tvc499tvs

Carousel_tvs_epistrofi_1510.jpg

Αγόρασε LG OLED και πάρε pre-paid κάρτα από 100 έως 500 ευρώ

Η LG μέσα από τη νέα της προωθητική ενέργεια, σας δίνει τη δυνατότητα να βιώσετε μια ανεπανάληπτη gaming εμπειρία και σας κάνει δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας έως και 500 με την αγορά μιας LG OLED ΑΙ ThinQ TV από 16 έως 31 Οκτωβρίου 2020*.

Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμπεριλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια της LG είναι τα εξής:

OLED88ZX9LA, OLED77W9PLA, OLED77ZX9LA, με δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας 500
OLED77GX6LA, OLED77CX6LA, OLED65WX9LA, με δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας 350
OLED65GX6LA με δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας 300
OLED65CX6LA με δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας 250
OLED55GX6LA με δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας 200
OLED55CX6LA με δώρο μια pre-paid κάρτα αξίας 100

Για να λάβετε μέρος στην προωθητική ενέργεια θα πρέπει με την ολοκλήρωση της αγοράς να καλέσετε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα**: LG 801 11 200900 (από σταθερό), 2104800564 (από κινητό) και να δώσετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανεβάσετε σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς στο παρακάτω Link, το οποίο θα σας δοθεί και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, ενώ η αποστολή των δώρων θα πραγματοποιηθεί με courier στο χώρο σας.

Όροι και προϋποθέσεις στο: www.lg.com/gr/promotion/oled-sellout-offer-prepaid-cards-2020

lg_tv-oled-cx-gaming-promo-cash-back-oct-20_lg_desktop_960x600.jpg

Last edited by a moderator: