Ήρθε και φαίνεται καλοφτιαγμένο! Άλλη φίρμα έχει, αντί για Drillpro λέει Lvidian. Για 37€ είμαι ευχαριστημένος, ακόμα και σαν κατσαβίδι να δουλέψει.. Τώρα θέλω και έναν αντάπτορα από ½ ίντσα σε ¼.Λογικά ο μηχανισμός εσωτερικά θα είναι πανομοιότυπος. Απλά το συγκεκριμένο έχει μικρότερης χωρητικότητας μπαταρία (από τον ίδιο κατασκευαστή), και δεν έχει υποδοχή hex 1/4", που μειώνει την ευελιξία χρήσης. Αν το βρήκες κάτω από 34 που είχε το προηγούμενο χαλάλι.
-Ολες οι απομιμησεις που εχω αγορασει για φωτογραφικες μηχανες, καμμια δεν πλησιαζε την αποδοση της αυθεντικης.
Ετσι ειναι για αυτο τα σωστα εργαλεια κανουν την διαφορα...Καλοδουλευτο!
Υπαρχουν δυο ειδων ανταπτορες για αυτα τα εργαλεια.
1/2" σε 1/4" και 1/2" σε 1/4" hex. Ο ενας ειναι για να παιρνει καρυδακια 1/4 και ο αλλος για να παιρνει bits 1/4" με το γνωστο εξαγωνο στελεχος.
Σε καθε περιπτωση συνισταται προσοχη εαν ενα μπουλονοκλειδο 1/2" μετατρεπεται σε 1/4", ιδιως εαν δεν υπαρχουν ταχυτητες στο εργαλειο.
Ειναι μεγαλη η ισχυς ενος μπουλονοκλειδου 1/2" οταν μεταφερεται σε bits και καρυδακια μεγεθους 1/4"
Φοβερό εργαλείο και δυνατό.απο τα 90 € χοντρικα στο σκουτζ, το κρουστικο της B&D μονο 65 στα ληροϋ
![]()
Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας 18V BLACK&DECKER BCD003C1-QW
Το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας BLACK & DECKER BCD003C1-QW με την μπαταρία τύπου Li-Ion και χωρητικότητας 1,5Ah που διαθέτει σου παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια και ταχύτητα καθώς δεν χρειάζεται να φορτίζεις τη μονάδα πριν από κάθε χρήση. Η μπαταρία λιθίου κρατάει πάνω από το 80% της...www.leroymerlin.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.