Εκπτώσεις-Προσφορές.

Το σετ των 50 τεμαχίων δεν αξίζει από άποψη ποιότητας των αναλώσιμων...εχω πάρει παλιότερα και δεν...
Το σετ Makita μετά Sds τα θεωρω πολύ καλή ευκαιρία.. καθώς περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα προς χρήση και νούμερα...

Η καλή κασετίνα της Bosch που αναφέρεται από το Νίκο έχει να κάνει περισσότερο με την σχέση ποιότητας πάρα με την τιμή...
Εδώ και 2 χρόνια είναι η κασετίνα με την περισσότερη χρήση και δεν έχει πάθει τίποτα σε αντίθεση με άλλες...Ότι καλύτερο για μένα...
Την πληρώνεις μια φορά και την έχεις για πολλά χρονια...!!!
Αξίζει με το παραπάνω..
Θα έπαιρνα ανάλογη με άλλα εξαρτήματα αλλά εκεί μιλάμε για πάνω από 35 ευρώ...Για αυτό και τελευταίως πήρα έξτρα σετ μυτες για επιπρόσθετη χρήση σε άλλη κασετίνα...

Αυτό φαίνεται καλή ευκαιρία. Οι έχοντες παρόμοια ας πουν την γνώμη τους.
[US$288.74 17% OFF]Topshak TS-VP1 Vacuum Pump With 3 Gallon Vacuum Chamber and 1/4 HP 220V 2.5 CFM/ 110V 3.0 CFM Air Conditioner Refrigerant Air Tool Pump Kit Mainly Used For Degassing Urethane Silicone Resin Epoxy Resin Professional Tools from Tools on banggood

Attachments

• Screenshot_2021-11-17-10-54-38-555_com.banggood.client.jpg
    Screenshot_2021-11-17-10-54-38-555_com.banggood.client.jpg
    567.4 KB · Views: 52
Vacuum είναι, απλά ρώτησα γιατί είπες «οι έχοντες» κι εμείς πήραμε το pressure pot.
Καλό μου φαίνεται, στην ουσία την αντλία αγοράζεις, το δοχείο δεν είναι κάτι σπουδαίο.
Μπορείς αργότερα να φτιάξεις κι ένα δικό σου πολύ μεγαλύτερης χωρητικότητας με μια μεγάλη χύτρα και για καπάκι χοντρό plexiglass.

Τώρα το είδα… 3 γαλόνια είναι, αρκετά μεγάλο.

Vacuum είναι, απλά ρώτησα γιατί είπες «οι έχοντες» κι εμείς πήραμε το pressure pot......

Με την ευκαιρία, κοίταζα αυτό, και σκεφτόμουν πως ίσως να είναι μια πολύ φτηνή λύση για όσους θέλουν να φτιάξουν ένα vacum chamber

Θέλει ένα κατάλληλο δοχείο, θέλει και πατέντες, αλλά τι άλλο κάνουμε εδώ; :unsure: :p

Θα δουλεύει όμως;
Ωραίο θα ήταν να προσαρμοζόταν στο δοχείο που έχετε ήδη πάρει, ώστε πρώτα να κάνεις vacum να απομακρυνθούν οι φυσαλίδες και μετά να εφαρμόζεις την πίεση για να συρρικνωθούν - εξαφανιστούν όσες έχουν απομείνει.

Λύσεις υπάρχουν, ειδικά για vacuum που οι απαιτήσεις για ειδικό δοχείο είναι μικρότερες.
Με ένα μοτέρ ψυγείου, μια καλή χύτρα κι ένα καπάκι διαφανές σπό χοντρό πλέξι και είσαι έτοιμος.
Το pressure pot είναι πιο δύσκολη περίπτωση, μεγαλύτερες οι απαιτήσεις σε αντοχή και στεγανοποίηση.
Γι’αυτό ξαι προτίμησα να το αγοράσω όταν το βρήκαμε σε πολύ καλή τιμή.

1637190486949.jpeg

Αυτό το κομπρεσεράκι με μοτέρ ψυγείου πολύ μου αρέσει !!!
Τι ωραία προσφορά στο forum θα ήταν ένα νήμα με την κατασκευή του βήμα -βήμα και βίδα-βίδα από το μηδέν μέχρι το τέλος .... αλλά ποιος άραγε θα μπορούσε να το κάνει αυτό ?? :cool:

Αυτό το κομπρεσεράκι με μοτέρ ψυγείου πολύ μου αρέσει !!!
Τι ωραία προσφορά στο forum θα ήταν ένα νήμα με την κατασκευή του βήμα -βήμα και βίδα-βίδα από το μηδέν μέχρι το τέλος .... αλλά ποιος άραγε θα μπορούσε να το κάνει αυτό ?? :cool:

Σιγά τώρα. .. χάλια είναι, δεν αξίζει… 😂

Αν ενδιαφερεται κανεις για ηλεκτρικο αλυσοπριονο εδω ενα σε καλη προσφορα απο το Black Friday του Praktiker.

Και ενα καλο κονταροαλυσοπριονο της Oregon.

• Like
Reactions: nikfor and KOSSTV

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΕΤΟ BOSCH GBH 2-21 ΚΑΙ 3 ΤΡΥΠΑΝΙΑ SDS PLUS 99 ευρώ​

Νομιζω αξιζει...
...εαν σκεφτει κανεις και σε τι κασετινα ειναι.. !!!!

20201130152824_b3525a7a.jpeg

Ο τρόπος οργάνωσης των τρυπανιών στην κασετίνα είναι ευρηματικός. Η τιμή είναι στα κανονικά επίπεδα, καθώς πολύ συχνά υπάρχουν καταστήματα που πωλούν το συγκεκριμένο προϊόν κάτω από 9 ευρώ.

Bosch Σετ Ελικοειδών Τρυπανιών Μετάλλου HSS.png

• Like
Reactions: KOSSTV
Το eshop που ειναι διπλα μου πρωτη φορα βγαζει σε τετοια τιμη...οποτε εμενα με συνφερει να το παρω...για αυτο και χτυπησα ενα που δεν ειχα ..;)

Last edited: