Εκπτώσεις-Προσφορές.

Ναι αλλά δεν γίνεται να το εκμεταλλεύεται αυτό κάποιος "πουλωντας" παροχες τρίτων.
Και για να ξεκαθαρίσει αυτό πρεπει να μάθουμε αν η τριετης εγγυηση ισχυει μόνον με την απόδειξη αγοράς η αν σε υποχρεώνει για δηλώση στο σάιτ του κατασκευαστή.

• Like
Reactions: nickolas and KOSSTV
γνωστο αλλά μην νομιζεις οτι ειναι γνωστο σε ολους. ο φιλος με τα πολλα εργαλεια μπος δεν το ηξερε, και εχασε την τριετη εγγυηση σε πολλα + τα δωρα της μπος σε πολλα κομματια. οταν του το ειπα, προσπαθησε αλλά απο το πισι του σπιτιου του δεν τα καταφερε. οταν μου το ειπε αργοτερα, προσπαθησα εγω, εχοντας μου δωσει τους κωδικους αγορας κλπ, ειχε χασει ομως το δικαιωμα των δωρων σε καποια εργαλεια γιατι για να εχεις τα προνομια πρεπει να το δηλωσεις μεσα σε ενα μηνα (αγνωστο το γιατι). επίσης παραμενει αγνωστο το γιατι κανενα απο δυο μαγαζια που αγοραζε ιντερνετικα συνηθως, δεν του ειπε να δηλωσει τα εργαλεια στην ιστοσελιδα των αντιπροσωπειων μεσα σε ενα μηνα. ετσι σε πολλα επωνυμα δεν εχει καν τριετη εγγυηση.

γιωργο, μην νομιζεις οτι επειδη εμεις εδω μεσα γνωριζουμε πολλα (να'ναι καλα το φορουμ) οτι και ο κοσμος εκει εξω, γνωριζει. τωρα σχετικα με την εγγυηση επι των επαγγελματιων απο πρακτικερ, δεν το γνωριζω. δεν αναφερει ομως κατι τετοιο το φυλλαδιο. αν ισχυει κατι τετοιο θα επρεπε να το αναφερει. αντιθετα αναφερει οτι εχουν 3ετη εγγυηση και αναφερει στην πρωτη σελιδα για τους επαγγελματιες. με εβαλες στην απορια ομως, απο βδομαδα θα περασω να ρωτησω.

μαλιστα, παλιοτερα που ειχα αγορασει μια ηλεκτροκολληση που εξω στο εμποριο ειχε ενα χρονο εγγυηση , το πρακτικερ εδινε 3. απο μονο του.
ελπιζω παντως στις επομενες γενικες εκπτωσεις να ειναι και πολλα επωνυμα μεσα.
ενας απο τους λόγου που θελουν νσ δηλώσεις εργαλείο η Χ εταιρία ειναι για να δεί εαν πουλήθηκε απο επίσημη εισαγωγή (για να κρατάει της τιμές εκει που θέλει ειδικά Ευρώπη ) , να δει στατιστικά τι πουλάει που (feedback δεν εχει καθώς οποιος δίνει τα περισσότερα παίρνει και τα περισσότερα ) . Τα δώρα δίνονται για να πιάσουν τζιρο και να ξεστοκάρουν οτι δεν έφυγε γιατί επεσαν εξω οι προβλέψεις . Θεωρώ μεγιστο φαουλ που το Χ κατάστημα αντιμετωπίζει τον εαυτό του σαν μεταπωλητη και οχι σαν εξειδικευμένο κατάστημα κανονικά θα επρεπε να στα δηλώνει ακόμη και επιτόπου

• Like
Reactions: nickolas and KOSSTV
ο πολυφορτιστης της bosch μπλε σειραπουλεγαμεπρινλιγουςμηνες, ηρθε και ειναι και σε προσφορα.
καθαρα για επαγγελματικη χρηση

https://www.skroutz.gr/s/25710822/Bosch-Φορτιστής-GAL-18V6-80-Professional-για-Μπαταρίες-Εργαλείων-18V-Πολυφορτιστής.html?from=price_drops

• Like
Reactions: panoss1
Μέχρι σήμερα η προσφορά για σκαλα 3Χ9. Στα 100€!! Φτανει τα 5,92μ. Μου φανηκε λιγο στενη βεβαια από κοντά. Δεν ξερω πως θα φτασεις στα 6μ με ευκολία. Screenshot_20220213-160030_Chrome.jpg

Για το lidl εχει απαγορευτεί η συζητηση;
Ειχα δει κατι δισκους για τριψιμο μπετου

Για το lidl εχει απαγορευτεί η συζητηση;

Όχι βέβαια…
Τίποτε δεν έχει αλλάξει, απλά ζητήσαμε να σταματήσει μια αντιπαράθεση, περί αξιοπιστίας των Parkside, που, αφού καταγράφηκαν όλες οι απόψεις, δεν είχε νόημα να συνεχίζεται..

• Like
Reactions: mikemtb
Όχι βέβαια…
Τίποτε δεν έχει αλλάξει, απλά ζητήσαμε να σταματήσει μια αντιπαράθεση, περί αξιοπιστίας των Parkside, που, αφού καταγράφηκαν όλες οι απόψεις, δεν είχε νόημα να συνεχίζεται..
Είναι κλειδωμένο όμως. Ελπιζω προσωρινα

Εγω δεν χαμπαριαζω απο τετοια πραγματα. Και ουτε θα λογομαχήσω για εργαλεία !! 😉

Προσφορά σε "βασικό" δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας 20 V στα Leroy Merlin στα 35 ευρώ (από 50) με μια μπαταρία 1,3 ΑΗ.
Υπάρχει σε επαρκές απόθεμα σε όλα τα φυσικά καταστήματα και στο eshop τους.
Προφανώς δεν πρόκειται για εργαλείο για βαριές/σοβαρές εργασίες διάτρησης, ωστόσο πιστεύω ότι ίσως θα ενδιέφερε κάποιους φίλους, δεδομένου ότι το αντίστοιχο Parkside πχ μαζί με μπαταρία/φορτιστή βγαίνει γύρω στα 50-55 ευρώ όποτε το βγάζουν (λογικά είναι καλύτερο πάντως) ενώ και στο σκρούτζ ο ανταγωνισμός ουσιαστικά διαθέτει προτάσεις που ενδεικτικά ξεκινάνε από το παρακάτω Krausmann των 40 ευρώ (που μαζί με μεταφορικά πάει στα 43):

• Like
Reactions: panoss1 and nikfor
Το leroy έχει προσφορά σε όλα τα εργαλεία χειρός ρεύματος & μπαταρίας 20% έκπτωση

Στα καταστήματα υπάρχουν πολλά ακόμη εργαλεία που δεν έχουν στην ιστοσελίδα τους όπως π.χ. Dremel

το εχω παρει σε κοκκινο χρωμα και μου εχει βγει πολυ καλο
το χρησιμοποιω και για τρυπηματα σε ξυλο (βασικα) αλλά και γενικοτερα παντου. περισσοτερο ομως βασικα σαν κατσαβιδι
πολυ πιο ισχυρο απο τα ηλεκτρικα κατσαβιδια των 3.6 βολτ και τρυπαει κιολας. μεχρι και τριβειακι το εχω κανει και δεν το λυπαμαι καθολου ουτε το προσεχω
πληρες σετ, δυο μπαταριες, πολυ ελαφρυ, πολλα αναλωσιμα, 2 ταχυτητες, ουτε 25 ευρω!
το εχω μονιμως πεταμενο πανω στον παγκο με μια υποδοχη για μυτες. αν το ειχα ανακαλυψει θα ειχα γλιτωσει δυο ηλεκτρικα κατσαβιδια που ειχα ηδη παρει
αλλά και τα περισσοτερα τρυπηματα σε ξυλο, με αυτο τα κανω. και φυσικα ολες τις ξυλοβιδες

μαλιστα προσφατα του αλλαξα και τσοκ και του εβαλα ενα 3/8 της τοταλ για καλυτερα μιας και το ειχα, αλλά δεν ειδα σοβαρη διαφορα, παρα ελαχιστα
εδω ερχεται σαν assur , το ειχα αγορασει σαν drillduo νομιζω

αν καποιος ψαχνει κατι φτηνο ριξτε του μια ματια
https://www.agrotisgroup.gr/eryaleia/Επαναφορτιζόμενος%20βιδολόγος%2018V%20με%202%20μπαταρίες%20ASSUR?fbclid=IwAR0WQcfMTNM0jv3aa_pAEtPDKzLEH4pM7ve40ToHK2QsW6ffzafWr_V-76U

Last edited:
  • Like
Reactions: lazarefa
το εχω παρει σε κοκκινο χρωμα και μου εχει βγει πολυ καλο
το χρησιμοποιω και για τρυπηματα σε ξυλο (βασικα) αλλά και γενικοτερα παντου. περισσοτερο ομως βασικα σαν κατσαβιδι
πολυ πιο ισχυρο απο τα ηλεκτρικα κατσαβιδια των 3.6 βολτ και τρυπαει κιολας. μεχρι και τριβειακι το εχω κανει και δεν το λυπαμαι καθολου ουτε το προσεχω
πληρες σετ, δυο μπαταριες, πολυ ελαφρυ, πολλα αναλωσιμα, 2 ταχυτητες, ουτε 25 ευρω!
το εχω μονιμως πεταμενο πανω στον παγκο με μια υποδοχη για μυτες. αν το ειχα ανακαλυψει θα ειχα γλιτωσει δυο ηλεκτρικα κατσαβιδια που ειχα ηδη παρει
αλλά και τα περισσοτερα τρυπηματα σε ξυλο, με αυτο τα κανω. και φυσικα ολες τις ξυλοβιδες

μαλιστα προσφατα του αλλαξα και τσοκ και του εβαλα ενα 3/8 της τοταλ για καλυτερα μιας και το ειχα, αλλά δεν ειδα σοβαρη διαφορα, παρα ελαχιστα
εδω ερχεται σαν assur , το ειχα αγορασει σαν drillduo νομιζω

αν καποιος ψαχνει κατι φτηνο ριξτε του μια ματια
https://www.agrotisgroup.gr/eryaleia/Επαναφορτιζόμενος%20βιδολόγος%2018V%20με%202%20μπαταρίες%20ASSUR?fbclid=IwAR0WQcfMTNM0jv3aa_pAEtPDKzLEH4pM7ve40ToHK2QsW6ffzafWr_V-76U
κυρ Στεφανε, βαλε ενα κιλο απο δαυτα! :p

• Like
Reactions: nickolas