το εχω παρει σε κοκκινο χρωμα και μου εχει βγει πολυ καλο
το χρησιμοποιω και για τρυπηματα σε ξυλο (βασικα) αλλά και γενικοτερα παντου. περισσοτερο ομως βασικα σαν κατσαβιδι
πολυ πιο ισχυρο απο τα ηλεκτρικα κατσαβιδια των 3.6 βολτ και τρυπαει κιολας. μεχρι και τριβειακι το εχω κανει και δεν το λυπαμαι καθολου ουτε το προσεχω
πληρες σετ, δυο μπαταριες, πολυ ελαφρυ, πολλα αναλωσιμα, 2 ταχυτητες, ουτε 25 ευρω!
το εχω μονιμως πεταμενο πανω στον παγκο με μια υποδοχη για μυτες. αν το ειχα ανακαλυψει θα ειχα γλιτωσει δυο ηλεκτρικα κατσαβιδια που ειχα ηδη παρει
αλλά και τα περισσοτερα τρυπηματα σε ξυλο, με αυτο τα κανω. και φυσικα ολες τις ξυλοβιδες
μαλιστα προσφατα του αλλαξα και τσοκ και του εβαλα ενα 3/8 της τοταλ για καλυτερα μιας και το ειχα, αλλά δεν ειδα σοβαρη διαφορα, παρα ελαχιστα
εδω ερχεται σαν assur , το ειχα αγορασει σαν drillduo νομιζω
αν καποιος ψαχνει κατι φτηνο ριξτε του μια ματια
Χαρακτηριστικά : Τάση: 18 V Χωρητικότητα μπαταρίας: 1,3 Ah- (1300mAh) Τύπος μπαταρίας:Li-ion Ενσωματωμένος φωτισμός Ταχύτητα ρελαντί: 0-1500 σ.α.λ Παλμοί ανά λεπτό:0-25500 σ.α.λ Τσοκ: 0,8-10 mm Μέγιστη ροπή / στερεό: 24Nm Μέγιστη ροπή / μαλακό: 14Nm Μέγιστο μέγεθος διάτρησης σε
www.agrotisgroup.gr
https://www.agrotisgroup.gr/eryaleia/Επαναφορτιζόμενος%20βιδολόγος%2018V%20με%202%20μπαταρίες%20ASSUR?fbclid=IwAR0WQcfMTNM0jv3aa_pAEtPDKzLEH4pM7ve40ToHK2QsW6ffzafWr_V-76U