Εκπτώσεις-Προσφορές.

σημα μεταφερουν απλα σε μεγαλυτερες τασεις και εντασεις.......

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ειδες μπαμπη μου που δεν με αφηνουν ? :)
ρευμα μεταφερουν μαϊκ. ρευμα που ειναι ενα μεγενθυμενο σημα!
για αυτο τα καλωδια των ηχειων τα λεμε και ρευματος για να τα ξεχωριζουμε απο τα καλωδια που μεταφερουν απλα σημα, μεχρι τον τελικο ενισχυτη.
παλια, πρωτου ο κοσμος αρχισει να ασχολειται με τα καλωδια που ερχονται απο τον τοιχο, και τους διαμορφωτες καθαρου ρευματος 220, τα λεγαμε λοιπον ρευματος για αυτο το λογο

πως μεταφερεται το ρευμα? εφαρμοζοντας φυσικα μια ταση. τι ειναι το σημα μετα το dac και πριν την ενισχυση? ασθενες ρευμα.
γιατι τον λεμε ενισχυτη? γιατι ενισχυει το ασθενες αυτο ρευμα (σημα) καταναλωνοντας ρευμα απο το δικτυο και δινοντας διαμορφωμενο ρευμα στα ηχεια. το ρευμα χαρακτηριζεται παντα απο ταση και ενταση.
πως λειτουργουν τα ηχεια? περναει ρευμα μεσα σε μαγνητικο πεδιο (για αυτο τα κλασικα ηχεια εχουν μαγνητες).
τι συμβαινει οταν περναει ρευμα μεσα απο μαγνητικο πεδιο? εχουμε δυναμη laplace.
αυτη η δυναμη ειναι που σπρωχνει το κωνο του ηχειου και ακουμε το ωστικο του κυμα. συνεχεις εναλλαγες της τασης ή της εντασης του ρευματος που παει στα ηχεια δημιουργει τον ηχο.
αλλιως λειτουργει ενας κλασικος τρανζιστορατος, αλλιως ενας λαμπατος καθως και ολες οι υποκατηγοριες τους. αλλά και πριν απο αυτο, αλλοι κατασκευαστες εφαρμοζουν σταθερη ταση και παιζουν με την ενταση του ρευματος στην επικοινωνια προ και τελικου ενισχυτη και αλλοι συνηθως παιζουν με την ταση με σταθερη ενταση ρευματος.

αν ηταν απλο σημα οπως αυτο που ερχεται απο την πηγη, χωρις να υπηρχε αναμεσα στην πηγη και το ηχειο ενα ειδος ενισχυσης του αρχικου σηματος (το οποιο ειναι και αυτο ρευμα, ασθενες ομως), δεν θα ειχαμε διεγερση του κωνου καθως αυτο το σημα της πηγης ή του προ-ενισχυτη ειναι πολυ ασθενες για να προκαλεσει δυναμη λαπλας που θα υπερνικησει την αντισταση του κωνου του ηχειου.

Last edited:
Σε ιστορικό χαμηλό το παλμικό της topshak https://www.angroid.gr/prosfores/er...s-moter-kai-mpataria-2ah-me-38-7e-apo-tsechia
Ίδια μπαταρία με το δράπανο που παραγγείλαμε κάποιοι την προηγούμενη βδομάδα. Δύσκολο το βλέπω να πέσει χαμηλότερα,

ειναι πολυ καλη τιμη για οποιον δεν εχει παλμικο. και το συγκεκριμενο ειναι και μπρασλες με πληθωρα δοκιμων στο γιουτουμπ και πολυ καλο.
το λες ευκαιρια σε αυτη τη τιμη!
νομιζω οτι το μετρησαν ή 180 ή 200 πραγματικα ν.μ., δεν θυμαμαι. και ειναι και ελαφρυ!
αν δεν ειχα , θα το τσιμπαγα με κλειστα ματια.
εχοντας ομως άλλα, αν δεν το δω στα 25-27 δεν ψωνιζω :)

ειναι πολυ καλη τιμη για οποιον δεν εχει παλμικο. και το συγκεκριμενο ειναι και μπρασλες με πληθωρα δοκιμων στο γιουτουμπ και πολυ καλο.
το λες ευκαιρια σε αυτη τη τιμη!
νομιζω οτι το μετρησαν ή 180 ή 200 πραγματικα ν.μ., δεν θυμαμαι. και ειναι και ελαφρυ!
αν δεν ειχα , θα το τσιμπαγα με κλειστα ματια.
180?
Να πουλήσω το Dewalt να πάρω δαύτο τότε 🤔

αυτος ο ιταλος (ειναι καλος τον βλεπω συχνα), το μετρησε στα 180 πραγματικα
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
σε ενα αλλο βιντεο του , ελυσε ολη του τη μοτοσυκλετα με αυτο

για οποιον δεν εχει, σε αυτη τη τιμη ειναι πολυ καλη επιλογη με κοστος αστειο (αφου εχει μαζι και μπαταρια) και κανει σετακι με το δραπανοκατσαβιδο
ενα μαυρο παρκσαιντ χωρις την μπαταρια του παει αν θυμαμαι καλα στο 50 αρικο περιπου

με τουτες τις προσφορες της τοπσακ με 60 ευρω συνολο πηρε κανεις κρουστικο δραπανοκατσαβιδο , παλμικο κατσαβιδι, δυο μπαταριες, δυο φορτιστες και τις αναλογες προικες απο μπιτακια ολα μεσα σε βαλιτσουλες . και αμφοτερα μπρασλες
μιλαμε για χαρισμα...:)

Last edited:
αυτος ο ιταλος (ειναι καλος τον βλεπω συχνα), το μετρησε στα 180 πραγματικα
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
σε ενα αλλο βιντεο του , ελυσε ολη του τη μοτοσυκλετα με αυτο

για οποιον δεν εχει, σε αυτη τη τιμη ειναι πολυ καλη επιλογη με κοστος αστειο (αφου εχει μαζι και μπαταρια) και κανει σετακι με το δραπανοκατσαβιδο
ενα μαυρο παρκσαιντ χωρις την μπαταρια του παει αν θυμαμαι καλα στο 50 αρικο περιπου

με τουτες τις προσφορες της τοπσακ με 60 ευρω συνολο πηρε κανεις κρουστικο δραπανοκατσαβιδο , παλμικο κατσαβιδι, δυο μπαταριες, δυο φορτιστες και τις αναλογες προικες απο μπιτακια ολα μεσα σε βαλιτσουλες . και αμφοτερα μπρασλες
μιλαμε για χαρισμα...:)
στις κριτικές μέσα στο banggood,πολλοί γράφουν για αδύναμο εργαλείο.Επίσης,δεν σε προβληματίζει η μη ύπαρξη spare μπαταρίας πουθενά μέσα στο Banggood?

οχι γιατι ειναι οι νεες μπαταριες. καποια στιγμη θα βγαλει .
σιγουρα ειναι πιο αδυναμο απο τα δριλλπρο τυπου μακιτα που εχουν ολοι απο μπανγκουντ ;) που ειναι μετρημενο στα 270-280 (με αυθεντικες μακιτα μπαταριες) οπου ειναι και το οριο για εξαγωνα στελεχη περιπου
ομως ετουτο ειναι πιο ελαφρυ (1250 γρ με μπαταρια μαζι), πιο εργονομικο, πιο μαζεμενο σε διαστασεις και με κεφαλη παλμικου

μια μπαταρια με φορτιστη να παρεις θες απο 20-25. το εργαλειο ερχεται τσαμπα ιδιαιτερα για μενα που πηρα δυο κρουστικα δραπανοκατσαβιδα (το δευτερο το πηρα για την μπαταρια-φορτιστη στα 25 €)

δε ξερω, το σκεπτομαι, εγινε και μια κεντα και για πρωτη φορα σε τοπσακ μου ηρθε εργαλειο της με προβλημα.
το κατσαβιδακι της νεκρο. βλακεια μου που το πηρα γιατι εχω αλλα 3 αλλά ηταν ευκαιρια στα 11 ευρω, το παιρνεις και για δωρο :)
καλο ομως αυτο που εγινε, γιατι μου εμειναν οι πολλες μυτουλες , το φιδι, το καλωδιακι και αφου το διελυσα μου εμειναν το θηλυκο usb, μοτερακι , μπαταρια 18650 κλπ.
το προβλημα ηταν στον διακοπτη

μου πιστωσαν τα 11 ευρω και το σκεπτομαι να παρω τουτο το παλμικο που ειναι και σε ιστορικο χαμηλο

Last edited:
καλημέρα εγώ τα παρέλαβα εχθές και τα δύο (κρουστικο και παλμικο) και προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος! ελαφριά και φαίνονται καλή ποιότητας! αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον με καποιες πληροφορίες πείτε μου!

• Like
Reactions: nickolas
Περίμενε να πέσει στα 25-27 να το πάρουμε παρέα λέμε.
Αν πεσει στα 10 ευρω -μαζι με τα μεταφορικα- θα το παρω και εγω για δοκιμες και συγκριτικα.
Εγώ επειδή είμαι κιμπάρης και άπλας δίνω και €11 για το παλμικό 😄😄
Μιχάλη 10 δίνω κι εγώ..! :devilish:Να πάρουμε 2!

Καλά δεν παιζεστε...!!!
Το φτηνό να παει τσάμπα...ο κινέζος να μην βγάλει μια...🤣

Πλακα-πλακα σε ομαδική κάνει τίποτα καλύτερο...να πάρω ένα να του αλλάξω τα πετρέλαια...Έτσι για το χαβαλέ...😁

ΧΧΑΧΑ βρε παιδια μια ερωτηση
σε καθε παραγγελια παιρνει μονο ενα κωδικο εκπτωσης. γινεται να βαλουμε δυο διαφορετκα ειδη και τα δυο τους εκπτωτικα κουπονια?
και ετσι να εκμεταλευτουμε και καποια κουπονια allowence που ειναι απο ενα οριο και πανω?

οχι δε μπορεις να βαλεις 2 κουπονια. οπως δε μπορεις να βαλεις και ποντους και κουπονι ταυτοχρονα ή να βαλεις κουπονι εκπτωσης κατηγοριας σε είδη που είναι σε flash sale (στην πραξη πουθενά δηλαδή). το έχει τελειοποιήσει ο κινέζος το θέμα...

• Like
Reactions: nickolas and nikfor
μερσί! κι εγω αυτο εχω δει για αυτο κραταω μερικα φτηνα που θελω στο καλαθι , και προσθετω αν ειμαι κοντα στο οριο για να παιρνω κανα αλλοουενς

• Like
Reactions: vespas
και μια εγχωρια ευκαιρια :)
προφανως προκειται για καποιο λαθος τιμολογιακο ή καποιο αδειασμα αποθηκης οπως ειχε γινει παλια με τις σπαθολαμες της μακιτα απο το "βιδα" που τις παιρναμε απο 30 , μολις 5-6 ευρω

ειναι τα κορυφαια τρυπανια ξυλου της bosch, της robust line , σε μια κουφη προσφορα απο δυο μαγαζια, οταν στα υπολοιπα εχουν την λογικη πολυ υψηλη χρεωση πανω απο 20 ευρω ή οταν το σετ των 5 ξεκινα απο 17.
εγω τα παρηγγειλα , το σετ των 8, με αυτο το νεο τροπο το Χbox και δεν εχουν μεταφορικα, πληρωνοντας μολις 5,90 οταν τα απλα της X-line που ειναι φτηνιαρικα , ειναι ακριβοτερα και εχουν και μεταφορικα!
αν και εχω ενα σωρο τρυπανια ξυλου, δεν μπορεις να αντισταθεις οταν παιζει τετοια προσφορα στα πλεον ποιοτικα τρυπανια...

https://www.skroutz.gr/s/22079900/Bosch-Σετ-8-Τρυπάνια-με-Κυλινδρικό-Στέλεχος-για-Ξύλο-2607010533.html?from=catspan

Last edited:
πιθανα γινεται για διαφημιστικους λογους οπως ειχε κανει παλια και το "bida" με τις σπαθολαμες
και απο τοτε κολλησα και εμπαινα και εψαχνα τις προσφορες του με αποτελεσμα να εχω αγορασει πολλα απο το συγκεκριμενο μαγαζι :)

αντιγραφω απο μεταφραση της γκουγκλ για το συγκεκριμενο σετ:
"Όλα τα περιστρεφόμενα τρυπάνια ξύλου κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά εργοστασιακά πρότυπα της Bosch. Εξαιρετικά αιχμηρά εργαλεία διάτρησης για ακριβή, χωρίς φθορά τρυπήματα. Με διαδικασία λείανσης CBN και τροχό λείανσης κυβικού κρυσταλλικού νιτριδίου βορίου στο πλήρως σκληρυμένο υλικό ακριβές έδαφος.
Τυπικό στριφτό τρυπάνι ξύλου για γρήγορο τρύπημα έως Ø 30 mm (επίσης με τρυπάνι μπαταρίας). Σετ σπειροειδών τρυπανιών ξύλου Robust Line 8 τεμαχίων. "

τα συγκεκριμενα ειναι κατασκευασμενα λοιπον με εργαλειομηχανες (ground) αντιστοιχα των hss-G
αρα μιλαμε για εξαιρετκα κομματια. και μονο οτι ειναι η robust line, αρκει

Last edited:
μια πολυ καλη προσφορα για οποιον δεν εχει πνευματικο πιστολετο, το μπλε μπος με επιπλεον κλασικο τσοκ (μπος προφανως) σε L-box, στα 108€ με τα υπολοιπα μαγαζια να ξεκινουν απο τα 162 !
με 2 (πραγματικα) joule αλλά ελαφρυ.

• Like
Reactions: panoss1 and theox