Εκπτώσεις-Προσφορές.

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...apanokatsavido-mpatarias-dexter-12v-61456381/

Αντί για parkside αφού έχει μόνο 7 ευρώ παραπάνω 47 δλδ και είναι δοκιμασμένο σκυλί με πολύ καλή μπαταρία από άποψη ποιότητας και πολύ γρήγορο φορτιστή.

Καί νά προσθέσω καί μέ επιστροφή προιόντων μέσα σέ ένα μήνα σάν τά Parkside.

https://www.leroymerlin.gr/gr/services/epistrofi-proiodon/

Νομίζω εδω εχει αναφερθεί οτι ουσιαστικα τα lux και τα parkside τα παραγει η einhell. Κατα τα αλλα το συγκεκριμένο το εχω εδω και ενα χρονο, και με καποιες μικροβελτιωσεις που μπορει ο καθενας να κανει ειναι πολυ καλο εργαλειο.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειχαμε καμια εξελιξη με το κρουστικο Black & Decker απο τον Κωτσοβολο? Με ειχαν ενημερωσει εδω και 15 μερες οτι τελικα θα τους στειλει καποια κοματια ο προμηθευτης, αλλα ακομα τιποτα. Εχει παραλαβει κανενας ?

Ο καθιερωμένος μήνας προσφορών στά εργαλεία είναι ο Φεβρουάριος στά Leroy-Merlin μέ κατάλογο εργαλείων

https://www.leroymerlin.gr/landing-page/fulladia/tehniko-fulladio-2018

Εχει φέρει επιτραπέζια σέγα μέ φώς 120 watt μέ ρυθμιζόμενες στροφές Dexter στά 100 ευρώ,το τραπέζι δέν είναι λαμαρίνα σκέτη σάν τής Einhell αλλά είναι πιό γεροδεμένο μέ νεύρα από κάτω.
Φαλτσοπρίονα απλά καί Radial Dexter.
Εχει μικρό παγκοπρίονο Dexter 1200 watt στα 109 ευρώ,και πολλά άλλα.
Αρκετά εργαλεία Worx πού φαίνονται και αυτά οπτικά τουλάχιστον γεροδεμένα εργαλεία χειρός.

leroy110.jpg

leroy210.jpg

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Απογευματινή Κώστα,στό φτερό ερχόμενος από τήν δουλειά.-bye-

Μην τον ακούς Κώστα, αυτή η δουλειά του ''φτερού'' γίνεται σε καθημερινή βάση. όλοι στο Leroy τον γνωρίζουν και του στρώνουν κόκκινο χαλί μόλις τον βλέπουν.

Ο καθιερωμένος μήνας προσφορών στά εργαλεία είναι ο Φεβρουάριος στά Leroy-Merlin μέ κατάλογο εργαλείων

https://www.leroymerlin.gr/landing-page/fulladia/tehniko-fulladio-2018

Εχει φέρει επιτραπέζια σέγα μέ φώς 120 watt μέ ρυθμιζόμενες στροφές Dexter στά 100 ευρώ,το τραπέζι δέν είναι λαμαρίνα σκέτη σάν τής Einhell αλλά είναι πιό γεροδεμένο μέ νεύρα από κάτω.
Φαλτσοπρίονα απλά καί Radial Dexter.
Εχει μικρό παγκοπρίονο Dexter 1200 watt στα 109 ευρώ,και πολλά άλλα.
Αρκετά εργαλεία Worx πού φαίνονται και αυτά οπτικά τουλάχιστον γεροδεμένα εργαλεία χειρός.

leroy110.jpg

leroy210.jpg

Στην Πειραιώς είναι Δημήτρη?
Γιατί εχθες στο Μαρούσι δεν είδα την σέγα.

Την πρόσεξες καθόλου?Αξίζει?

Γιατί δεν βλέπω να την φέρνει το lidl...-bye-

Σαν ποιοτητα με ποια μαρκα μπορουν να συγκρθουν;

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με Black and Decker και Stanley θα τα σύγκρινα!

Να και η φωτο από τον κατάλογο!
Ευχαριστίες στον weather που τον βρήκε!

Ε
Screenshot_20180129-165536.png

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Δημητρη μπηκες στην φωλια της ηδονης και βγηκες με αδεια χερια??
:flipout:
Θελω να πιστευω πως δεν ολοκληρωσε ακομη τα ημερησια ποστ στο φορουμ...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Μην τον ακούς Κώστα, αυτή η δουλειά του ''φτερού'' γίνεται σε καθημερινή βάση. όλοι στο Leroy τον γνωρίζουν και του στρώνουν κόκκινο χαλί μόλις τον βλέπουν.

:flipout:-bye- Μέχρι καί ξεναγό μού λένε άν θέλω.

Στην Πειραιώς είναι Δημήτρη?
Γιατί εχθες στο Μαρούσι δεν είδα την σέγα.

Την πρόσεξες καθόλου?Αξίζει?

Γιατί δεν βλέπω να την φέρνει το lidl...-bye-

Πάνο στήν Πειραιώς ήμουν,τήν είδα τήν σέγα τήν έχει αυτή μέ τά 25 ευρώ

Γιά τά λεφτά της μιά χαρά μού φάνηκε,έχει 2 χρόνια εγγύηση καί επιστροφή σέ 1 μήνα άν δέν μείνεις ικανοποιημένος
Πήρα τηλέφωνο στό Leroy Aμαρουσίου καί έδωσα τόν κωδικό της 62083021 καί μού είπαν ότι υπάρχει στό κατάστημα.
Αν πατήσεις έλεγχος αποθέματος θά δείς ότι γράφει επαρκές απόθεμα στό Μαρούσι.

Edit: Πάνο άν αναφέρεσαι στήν επιτραπέζια σέγα μιά χαρά μού φάνηκε πολύ καλύτερο τό τραπέζι από τήν Einhell
Πάρε ένα τηλέφωνο στό κατάστημα Αμαρουσίου νά δείς άν υπάρχει απόθεμα ο κωδικός της είναι 62279441

Δημητρη μπηκες στην φωλια της ηδονης και βγηκες με αδεια χερια??

:flipout:
Θελω να πιστευω πως δεν ολοκληρωσε ακομη τα ημερησια ποστ στο φορουμ...:grinning-smiley-043

Μιχάλη καί Νεκτάριε άν είχε Proxxon κάτι θά έπαιρνα αφενός,καί αφετέρου λίγο πολύ όλα τά έχω από αυτά πού είδα.

Last edited:

Μιχάλη καί Νεκτάριε άν είχε Proxxon κάτι θά έπαιρνα αφενός,καί αφετέρου λίγο πολύ όλα τά έχω από αυτά πού είδα.

Ζηλευω την εγκρατεια και τον χαλυβδινο χαρακτηρα σου φιλε μου, Ευγε!

Εγω οταν μπαινω σε παρομοια μαγαζια, το πνευμα της λογικης σουρωνει σαν σταφιδα και τα χερια μου σαν αχορταγα φιδια αφηνιαζουν και απλωνονται παντου.

Ζηλευω την εγκρατεια και τον χαλυβδινο χαρακτηρα σου φιλε μου, Ευγε!

Εγω οταν μπαινω σε παρομοια μαγαζια, το πνευμα της λογικης σουρωνει σαν σταφιδα και τα χερια μου σαν αχορταγα φιδια αφηνιαζουν και απλωνονται παντου.

Μιχάλη είσαι αρχηγός να σαι καλά,αυτές οι παρομοιώσεις σου μάς φτιάχνουν τό κέφι :flipout::grinning-smiley-043