Εκπτώσεις-Προσφορές.

Για άλλη μια φορά η μικρή ηλεκτροκολληση της Helix σε προσφορά...

Ωραία προσφορά νομίζω για το μικρό τροχάκι των 12v, σαν αυτό που φέρνει το Lidl (που είναι αντίγραφο του Bosch)

Με 2 μπαταρίες, φορτιστή και δισκάκια, στα 29€ συνολικά (y)

Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά του Lidl που μοιάζει ίδιο, είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία μου (έχω 2 ίδια)

Νικο πολυ καλη η τιμη αλλα δεν θα το συγκρινα με τιποτα με το Parkside και ας εχει τα διπλα χρηματα(με 2αρες μπαταριες βεβαια)....
Η περιπτωση του συγκεκριμενου Parskide 12v τροχου ειναι τοσο καλη που σε κανει να λες γιατι πηρα το 12v Βosch ( για οσους εχουν και τα 2)...!!!

• Like
Reactions: lazarefa and nikfor
δεν είμαι σίγουρος ότι είναι "προσφορά" τύπου "τρέξτε" αλλά το αφήνω εδώ μπας και κάποιον τον ενδιαφέρει.

Bosch Professional GKS 18V System Cordless Hand Circular Saw GKS 18V-57 G @ Amazon.de - 182.34€​

για κάποιο λόγο δεν στέλνει Ελλάδα (ίσως λόγω της μπαταρίας) όμως. Αν κάποιος ξέρει κάποιον τρόπο, ας μας πει.

• Wow
  • Like
Reactions: KOSSTV and newbie
δεν είμαι σίγουρος ότι είναι "προσφορά" τύπου "τρέξτε" αλλά το αφήνω εδώ μπας και κάποιον τον ενδιαφέρει.

Bosch Professional GKS 18V System Cordless Hand Circular Saw GKS 18V-57 G @ Amazon.de - 182.34€​

για κάποιο λόγο δεν στέλνει Ελλάδα (ίσως λόγω της μπαταρίας) όμως. Αν κάποιος ξέρει κάποιον τρόπο, ας μας πει.
Ο φορτιστης,ο δισκος και η μπαταρια εχουν μονο 150+Ελλαδα...
Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη.....η μπαταρια ειναι οντως το προβλημα...:mad:

Έβαλα παράδοση Αυστρία (καθώς τυχαίνει να έχω έναν φίλο εκεί) και μου το βγάζει:
- δωρεάν μτφ
- φθηνότερο...
άγνωσται αι βουλαί του Αμαζον...

Γενικά πάντως, αξίζει σαν μηχάνημα? Ήρεμα ρωτάω...

1683123947045.png

• Wow
Reactions: KOSSTV
Συγουρα αξίζει απλώς εάν μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση το θεωρώ υπερβολή....και επειδη σπανια θα το χρησιμοποιησω εγω πανω στην δουλεια δεν εχω κανει κινηση εξαιτια του κοστους του..

Το εχω δει απο κοντα..ειναι συμμαζεμενο,δεν θα ελεγα ελαφρυ με μια 4αρα η 6αρα μπαταρια και εχει δυναμη...

Απο εκει και περα εξαρταται τι το θες σε χρηση...

• Like
Reactions: journeyman
Ωραία προσφορά νομίζω για το μικρό τροχάκι των 12v, σαν αυτό που φέρνει το Lidl (που είναι αντίγραφο του Bosch)

Με 2 μπαταρίες, φορτιστή και δισκάκια, στα 29€ συνολικά (y)

Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά του Lidl που μοιάζει ίδιο, είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία μου (έχω 2 ίδια)
Υπάρχει περίπτωση να ταιριάζουν οι μπαταρίες του bosch?

Eαν υπηρχε τετοια περιπτωση ειμαι σιγουρος οτι θα το ανεφεραν, οπως αναφερουν καποιες αλλες μαρκες την συμβατοτητα των εργαλειων τους με τις μπαταριες Μακιτα.

Περα απο αυτο, για να μπορεις να κανεις δουλεια με το τροχουδακι αυτο πρεπει να μην επιβραδυνει οταν κοβεις η οταν λειαινεις. Πραγμα που δεν νομιζω να το αποφυγεις με τις κινεζικες μπατριες οι οποιες σε πολλες αντιστοιχες περιπτωσεις ΔΕΝ μπορουν να δωσουν τα αμπερ που χρειαζονται οταν αρχιζουν τα ζορια.

• Like
Reactions: mixalio
επειδη εχει αρχισει και κινειται παλι στις εκπτωσεις η τοπσακ στα δραπανοκατσαβιδα , (ηδη βγαζει μια ημι-προσφορα αλλά με μεγαλα μεταφορικα απο ισπανια και δεν συμφερει), να υπενθυμισω οτι μπρασλες κρουστικο δραπανοκατσαβιδο με μπαταρια και φορτιστη κατω απο τα 100 ευρω δεν υπαρχει στην αγορα.
το συγκεκριμενο περα απο ελαφρυ (1.297 γρ με την μπαταρια μαζι) ειναι και ιδιαιτερα καλο οπως εχω διαπιστωσει τους λιγους μηνες που το χρησιμοποιω πολυ συχνα.

αρα οταν καποια στιγμη ξαναρχισουν οι προσφορες στο μπνγκουντ , για οποιον ψαχνει κατι παρομοιο , η αγορα του θα ειναι "μαστ"
μπορει να μην ξανακατεβει στα 27 ευρω που ειχε φτασει παλιοτερα, απο τα 45 ομως και κατω ειναι λουκουμι, ιδιαιτερα οταν στα μαγαζια το ιδιο εχει απο 75+.

Last edited:
45.8 ευρώ για το πολύ καλό τζιγκ τοποθέτησης μεντεσέδων.

• Like
Reactions: newbie
Υπάρχει άποψη για την συγκεκριμένη σκάλα;
Και για την τιμή, αλλά και σαν λειτουργικότητα.

https://www.leroymerlin.gr/gr/domik...is/skales/skala-polumorfiki-3x7-424m-61476933
Έχω τέτοια με 6 σκαλοπάτια...
Πολύ λειτουργική και εργονομική..
Εχει ανέβει και το level ασφαλείας σε αυτες..
Η τιμή της είναι πολύ καλή..
Αυτό εδώ λέει τίποτα? Για περιστασιακή χρήση το θέλω... ...Βλέπω κι ένα Bormann με 60€ στο Skroutz?
Εγώ θα έλεγα ότι στα 50 ευρω που κίνησε μπορείς να ψάξεις και στην Ελληνική αγορά...

Η μία μπαταρία της TOTAL μπορεί και να είναι όσο οι 2 κινεζικές μαζί...οπότε από διάρκεια θα είναι το ίδιο...συμφωνα με όσα έχουν βγει σε ποστ για την δυναμικοτητα κινεζικων μπαταριων εδώ μέσα...

• Like
Reactions: cacau and nickolas
Αυτό εδώ λέει τίποτα? Για περιστασιακή χρήση το θέλω... ...Βλέπω κι ένα Bormann με 60€ στο Skroutz?
απο το να κανεις τις δουλιες του με το χερι , καλυτερο ειναι :)
οπως το λεει και ο κωστης. πολυ καλυτερα να πας σε κατι πιο σοβαρο

η μπαταρια μπορει να λεει 32 ειναι 18 βολτ. και ποιοτικα ειναι χάλια.
η κατασκευη φαινεται να ειναι απο τα "βαθη" της κινας
το τσοκ ειναι σιγουρα χαλια μαυρα! ειχα ενα παρομοιο 12βολτο και του το αλλαξα γιατι μου στραβωσε τρυπανι χωρις κρουση!
και η τιμη που το βρηκες για μενα ειναι ακριβο. καμια σχεση με το τοπσακ και τεχνολογικα και κατασκευαστικά.

αν θες κατι παρομοιο (και μαλλον καλυτερο) τουτο εδω κανει 50 ευρω και δεν θα περιμενεις κανα μηνα
https://www.skroutz.gr/s/40679660/Bisutime-Κρουστικό-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-24V-1x5Ah.html

αλλά πολυ καλυτερα να πας στο τοταλ εκτος και αν θες τα παρελκομενα. αλλα αυτο του κωστη δεν ειναι κρουστικο.
βεβαια για μενα η κορυφαια προταση σε αυτα τα λεφτα ειναι το τοπσακ ετουτο στα 55 € με το κουπονι BGe114cc
https://www.banggood.com/checkout.html
καμια σχεση ουτε με τους νονεημ κινεζους, ουτε με το τοταλ

ποιο μπορμαν βλεπεις?
υπαρχει μεγαλη διαφορα αν ενα δραπανοκατσαβιδο (κλπ) ειναι μπρασλες ή οχι
ακομα οχι μονο στο πως ειναι κατασκευασμενο αλλά και στην ποιοτητα των υλικων που χρησιμοποιουνται καθως ειναι αλλη κατηγορια εργαλειων

οπως ειπα και χτες , μπρασλες κρουστικο δραπανοκατσαβιδο κατω απο 100 ευρω δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα εκτος απο το τοπσακ, αλλά στο μπανγκουντ θα το βρεις φτηνοτερα

Last edited:
  • Like
Reactions: nikfor
απο το να κανεις τις δουλιες του με το χερι , καλυτερο ειναι :)
οπως το λεει και ο κωστης. πολυ καλυτερα να πας σε κατι πιο σοβαρο

η μπαταρια μπορει να λεει 32 ειναι 18 βολτ. και ποιοτικα ειναι χάλια.
η κατασκευη φαινεται να ειναι απο τα "βαθη" της κινας
το τσοκ ειναι σιγουρα χαλια μαυρα! ειχα ενα παρομοιο 12βολτο και του το αλλαξα γιατι μου στραβωσε τρυπανι χωρις κρουση!
και η τιμη που το βρηκες για μενα ειναι ακριβο. καμια σχεση με το τοπσακ και τεχνολογικα και κατασκευαστικά.

αν θες κατι παρομοιο (και μαλλον καλυτερο) τουτο εδω κανει 50 ευρω και δεν θα περιμενεις κανα μηνα
https://www.skroutz.gr/s/40679660/Bisutime-Κρουστικό-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-24V-1x5Ah.html

αλλά πολυ καλυτερα να πας στο τοταλ εκτος και αν θες τα παρελκομενα
βεβαια για μενα η κορυφαια προταση σε αυτα τα λεφτα ειναι το τοπσακ ετουτο στα 55 € με το κουπονι BGe114cc
https://www.banggood.com/checkout.html
καμια σχεση ουτε με τους νονεημ κινεζους, ουτε με το τοταλ

ποιο μπορμαν βλεπεις?
υπαρχει μεγαλη διαφορα αν ενα δραπανοκατσαβιδο (κλπ) ειναι μπρασλες ή οχι
ακομα οχι μονο στο πως ειναι κατασκευασμενο αλλά και στην ποιοτητα των υλικων που χρησιμοποιουνται καθως ειναι αλλη κατηγορια εργαλειων

οπως ειπα και χτες , μπρασλες κρουστικο δραπανοκατσαβιδο κατω απο 100 ευρω δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα
Το link για το topshak βγάζει σε check-out.Τι ψώνισες πάλι;;)

• Like
Reactions: nickolas