Διασταύρωσε το με το service τους γιατί κάποιος είχε γράψει εδώ αν θυμάμαι καλά ότι δεν ισχύει για την εγγύηση αυτή η απόδειξη χρειάζονται την πρωτότυπη.
Κυριάκο δεν το θυμάμαι αυτό,αλλά δεν έχει λογική να μην δέχονται το αντίγραφο της δικής τους εφαρμογής(δινει κ δυνατοτητα απευθειας κοινοποιησης).Βεβαια η ευκολία είναι ότι αν χάσεις το χαρτάκι,ή αν χαθεί το μελανι έχεις την πλήρη απόδειξη.Δεν χρειαζονται φωτογραφίες,αν έχεις ξεχάσει ημερομηνία αγοράς την βρίσκεις εύκολα,έχεις δυνατότητα για αστεράκι σε κάποιες αποδείξεις(εγώ βάζω όπου έχει αγορά εργαλειου) ώστε να μην ψάχνεις 1-2-3 χρόνια πίσω.Φυσικα κακό δεν κάνει να υπάρχει κάπου κ το χαρτακι,για οσο καιρο ακομα το βγαζουν οι ταμειακες......Διασταύρωσε το με το service τους γιατί κάποιος είχε γράψει εδώ αν θυμάμαι καλά ότι δεν ισχύει για την εγγύηση αυτή η απόδειξη χρειάζονται την πρωτότυπη.
Το amazon δεν περνάει τελωνείο Ελλαδα. Απλώς αν συνεχίσεις την αγορά στο τέλος θα σου βάλει την τελική τιμή μαζί με φόρους κτλ.Βρηκα την παρακατω προσφορα, θεωρω τουλαχιστον οτι ειναι προσφορα, στο Amazon.com για ενα ενα δραπανο χειρος της Bosch.
Δυστυχως δεν μπορεσα να βρω το ιδιο σετ Ελλαδα για να συγκρινω τιμες το εψαξα ομως στο γερμανικο Amazon που το εχει πολυ πιο ακριβο + δεν το στελνει Ελλαδα.
Για οποιον ενδιαφερεται βγαινει $180.95, ή 170 euro περιπου, μαζι με μεταφορικα αλλα λογικα θα πρεπει να περασει απο τελωνειο.
Το είδα κ εγώ,πήγα να παραγγείλω μια κάμερα κ δεν προχώρησα την παραγγελία διοτι με νευριασε αυτη η χρεωση.Φυσικα δεν είναι τα 50 λεπτά,αλλά η λογική του καπέλου με το έτσι θέλω.Για να είμαι δίκαιος όμως,πάτησα το Χ πάνω δεξιά κ η χρέωση έφυγε από το καλαθι.Επειδή όμως δεν έκανα τελικά την παραγγελία δεν ξέρω τι θα γινόταν παρακάτω........Επισης δεν καταλαβαινω τι σημαινει να μην έχεις την "βέλτιστη εξυπηρετηση".Θα σου πουν ψάξε κ βρες το μόνος σου στην αποθήκη την παραγγελια σου ή πέτα τα σκουπίδια φεύγοντας από το eshop point; Νομιζω ότι θα φάνε κράξιμο κ θα το αφαιρέσουν.Μπηκα να χαζεψω το Crazy Sundays του eshop και εβαλα στο καλαθι ρνα προιον και οταν πηγα δω το καλαθι ειδα και αυτο μεσα.
Οτι να ναι....
View attachment 222631
η χρεωση δεν φεύγει.Το είδα κ εγώ,πήγα να παραγγείλω μια κάμερα κ δεν προχώρησα την παραγγελία διοτι με νευριασε αυτη η χρεωση.Φυσικα δεν είναι τα 50 λεπτά,αλλά η λογική του καπέλου με το έτσι θέλω.Για να είμαι δίκαιος όμως,πάτησα το Χ πάνω δεξιά κ η χρέωση έφυγε από το καλαθι.Επειδή όμως δεν έκανα τελικά την παραγγελία δεν ξέρω τι θα γινόταν παρακάτω........Επισης δεν καταλαβαινω τι σημαινει να μην έχεις την "βέλτιστη εξυπηρετηση".Θα σου πουν ψάξε κ βρες το μόνος σου στην αποθήκη την παραγγελια σου ή πέτα τα σκουπίδια φεύγοντας από το eshop point; Νομιζω ότι θα φάνε κράξιμο κ θα το αφαιρέσουν.
Τότε από μένα,απλά τελείωσε το συγκεκριμένο κατάστημα.Για την κοροϊδία κ το οτι το κανουν με το έτσι θέλω.η χρεωση δεν φεύγει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.