Εκπτώσεις-Προσφορές.

Να συμπληρώσω ότι το praktiker έχει 30% σε όλα τα einhell μηχανήματα και όχι μόνο αυτά του φυλλαδίου

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Αξίζει το σετάκι νομίζω για όποιον δεν έχει..
https://www.e-shop.gr/set-epaggelma...metalloy-hss-r-f-1-10-2608577351-p-TLS.031651

Εγώ πάντως το πήρα αφού είναι πολλά τα νούμερα...

Καλά έκανες αν και εγώ πλέον προτιμώ μόνο κοβαλτίου. Αξίζει να έχεις ένα full set!!!
Και εδώ ένας αναλυτικός οδηγός/κατάλογος με τα τρυπάνια (και όχι μόνο) της Bosch.

Τα κοινα τρυπανια μεταλλου ειναι ιδανικα ΚΑΙ για τρυπημα plexi glass.

Θυμαμαι οτι προσφατα δοκιμασα ολων των ειδων τα τρυπανια μεταλλου/γυαλιου/κεραμικων που εχω για μια κατασκευη που ετοιμασα και κατεληξα οτι τα κοινα και φτηνα τρυπανακια μεταλλου ειναι τα πιο καταλληλα για πλεξι.

όποιος αγοράσει απο eshop praktiker 16-17/6 δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

προσφορά απο praktiker φορτιστής devalt με 2 μπαταρίες 5 αρες απο 239 στα 139 εγω Πάντος το χτύπησα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολυ καλη τιμη, για dewalt, νομιζω.
Αλλα αυτο το πραγμα (που το κανουν και αλλοι), δεν το καταλαβαινω: Αφου τα security torx κανουν και για τα κανονικα, γιατι δεν βαζουν μονο αυτα, να χρησιμοποιησουν το χωρο για αλλα;

Αυτα τα μικρα σετακια εχουν το πιο διαδεδομενα bits μεσα. Οτι αλλο και να εβαζαν, θα ειχε πολυ σπανια χρηση τουλαχιστον στην χωρα μας.
Και το tamperproof torx πολυ ειναι που τα εχουν μεσα. Θυμαμαι να το εχω χρησιμοποιησει μονο 2 η 3 φορες συνολικα και μια απο αυτες ηταν σε ενα πολυεργαλειο σουγια της leatherman.

Aσε που τα torx ασφαλειας ανοιγουν με τα ισια κατσαβιδακια.

Αξίζει το σετ εαν σε ποιοτητα είναι ίδια με Bosch...Για κάποιον που δεν έχει καθόλου ένας λόγος παραπάνω αφού θα εξυπηρετήσει σε πολλά πράγματα...

Δύο πραγματάκια που είδα στο φυλλάδιο του Πρακτικερ.

ΤΡΙΒΕΙΟ LUX 135W Στα 15 νομίζω καλή τιμή για κάποιον που το χρησιμοποιεί μία στο τόσο.

ΦΑΛΤΣΟΠΡΙΟΝΟ LUX 1200WATT ΜΕ LASER 69,90 Πιστεύω ίδια κατηγορία με του Lidl,της Einhell κτλ.

Επίσης προχθές που επισκέφθηκα ένα κατάστημα μου είπαν ότι πλέον όλα τους τα προιόντα έχουν 3 χρόνια εγγύηση.Στη σελίδα τους βλέπω 2ετή εγγύηση αλλά λογικά θα αλλάξει και εκεί κάποια στιγμή.

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Έσκασε στο μειλ το newsletter του e-shop,
Παιζει το Stanley 18v στα 129, στο σκρουτζ χαμηλωτερη 161
Παιζει επισης το σετακι με τις μυτες της Bosch με 43 τεμαχια στο 20αρικο.. Νομιζω ειναι απο τα καλά σετάκια αυτό .. Με μια γρηγορη ματιά , είδα καλές κριτικές στην αγγλικη αμαζόνα

Παρηγγειλα απο το eshop την περασμενη βδομαδα ενα μικρο ψυγειακι για το εργαστηριο που κοστιζε 89 ευρω. Πηρα και ενα καλωδιο φορτιστη usb για να ξεπερασει τα 90 ευρω και να εχω δωρεαν μεταφορικα.
Σημερα μου στελλουν email και μου λενε οτι το καλωδιο εχει ελλειψη και θα ειναι διαθεσιμο απο αρχες Ιουλιου.. Θα παρω αυριο να δω τι γινεται με τα δωρεαν μεταφορικα :)