Εκπτώσεις-Προσφορές.

Η τιμή της σε crazy Sunday είναι στα 56 .
Γι'αυτό ρωτάω.
Επειδή στους υπόλοιπους με μεταφορικά ανεβαίνει στα 70 περίπου.

Βγαίνουν κάτι "λαγοί" πολλές φορές από αυτούς, πολύ δυνατοί Να'ναι καλά και οι πόντοι για τις αγορές, με έχουν μόνιμο πελάτη χρόνια τώρα

Βγαίνουν κάτι "λαγοί" πολλές φορές από αυτούς, πολύ δυνατοί Να'ναι καλά και οι πόντοι για τις αγορές, με έχουν μόνιμο πελάτη χρόνια τώρα

Έτσι ακριβώς μάστορα μου.

https://www.oxfordhome.gr/index.php?route=product/product&product_id=347

Το κελεπούρι των φτηνών κρουστικών μπαταρίας. Στο skorutz είναι το #1 σε δημοφιλία και η προσφορά λήγει αύριο. Όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά γιατί με 40 δεν παίρνεις ούτε μπαταρία σε μέτριο δράπανο.
Η αλήθεια είναι ο,τι το ζαχάρωνα αλλά κατέληξα στου Lidl κυρίως λόγω χρώματος και service. Αυτό μπορεί να έχει service δεν ξέρω, έχει όμως δυο μπαταρίες μαζί. Επίσης διαβάζω/μαθαίνω ο,τι από άλλα του κιλού π.χ Black and Decker ή Stanley (απλά όχι fatmax) είναι πιο καλό.

https://www.oxfordhome.gr/index.php?route=product/product&product_id=347

Το κελεπούρι των φτηνών κρουστικών μπαταρίας. Στο skorutz είναι το #1 σε δημοφιλία και η προσφορά λήγει αύριο. Όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά γιατί με 40 δεν παίρνεις ούτε μπαταρία σε μέτριο δράπανο.
Η αλήθεια είναι ο,τι το ζαχάρωνα αλλά κατέληξα στου Lidl κυρίως λόγω χρώματος και service. Αυτό μπορεί να έχει service δεν ξέρω, έχει όμως δυο μπαταρίες μαζί. Επίσης διαβάζω/μαθαίνω ο,τι από άλλα του κιλού π.χ Black and Decker ή Stanley (απλά όχι fatmax) είναι πιο καλό.

Και ποιοι ακριβως τα ισχυριζονται αυτα? καποιο link για να μαθουμε κι εμεις !!!!
Tην ξερεις την εταιρεια??? γιατι εμενα το "Κατασκευαστης: OXFORD HOME" δεν μου λεει τιποτα!!!

Να συμπληρώσω κι εγώ ότι τα black & decker και τα stanley, μόνο του "κιλού" δεν είναι και έχουν service παντού. Το συγκεκριμένο της προσφοράς θα ήθελα κι εγώ να μάθω ποιοί και σε τι το χαρακτηριζουν καλύτερο κι επίσης στη περιπτωση που χαλάσει αν το φτιάχνει κανείς ή πάει στον κουβά.

Και ποιοι ακριβως τα ισχυριζονται αυτα? καποιο link για να μαθουμε κι εμεις !!!!
Tην ξερεις την εταιρεια??? γιατι εμενα το "Κατασκευαστης: OXFORD HOME" δεν μου λεει τιποτα!!!

Στο skroutz αλλά και κάποιοι που το έχουν πάρει και τους ξέρω.
Δεν σχετίζομαι με το μαγαζί. 40 με 2 μπαταρίες. Δεν ξέρω όπως είπα από Service.
Black & Decker και Stanley από προσωπική εμπειρία μιλάω. Τα φτηνά της Dewalt είναι B&D και τα φτηνά της Stanley είναι χωρίς fatmax. Όπως τα φτηνά Bosch είναι πράσινα. Μπορεί να είναι καλά όμως είναι στην ίδια κατηγορία με Bulle, Bormann, Kraussman κ.λ.π

Καλύτερα που κατέληξες στου lidl από όλες τις πλευρές συνυπογραφοντας το σκεπτικό του συμφορητη Σοφρων...

Μπαταρίες από το περίπτερο παίρνει;; Για τις δικές του (2 τον αριθμό) που πρέπει να αγοραστούν μαζί με το φορτιστή, νομίζω ότι θα χρειαστεί κάποιος να δώσει νεφρό

Προσωπική άποψη.
Η τιμή είναι χώμα γιατί δεν φεύγει αφενός και δεύτερον όπως είπε και ο φίλος από πάνω θέλεις λεφτα για τις μπαταριες/φορτιστη....
Κανονικά θέλεις το λιγότερο 2 ζευγάρια μπαταρίες συν φορτιστη για 45 λεπτά το πολύ και αυτό γιατί είναι εργονοβορο....
Με λίγα λόγια χρυσοπληρωνεις για τα αλλά..
Συμφέρουσα είναι όταν έχεις όλα τα άλλα ήδη...Τότε ναι είναι χώμα.

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Προσωπική άποψη.
Η τιμή είναι χώμα γιατί δεν φεύγει αφενός και δεύτερον όπως είπε και ο φίλος από πάνω θέλεις λεφτα για τις μπαταριες/φορτιστη....
Κανονικά θέλεις το λιγότερο 2 ζευγάρια μπαταρίες συν φορτιστη για 45 λεπτά το πολύ και αυτό γιατί είναι εργονοβορο....
Με λίγα λόγια χρυσοπληρωνεις για τα αλλά..
Συμφέρουσα είναι όταν έχεις όλα τα άλλα ήδη...Τότε ναι είναι χώμα.

Παιδιά, λέω οτι είναι "χώμα" σαν σόλο εργαλείο. Αυτό άλλωστε πωλείται και μόνο σαν σόλο δίνεται γενικά. Άμα, και για όσους, έχουν άλλα Makita 18V. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να απευθυνθώ ξεχωριστά στους Μακιτακιες (βλ. Μπάμπη πχ)... -bye-

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Triton oscilatting
https://www.amazon.de/dp/B0088CBJKM...1571668036&sprefix=Triton+tsps,aps,281&sr=8-2
Ρε σεις, παντα τετοια ηταν η τιμη του ή τωρα επεσε στα 130-140 ?

Εγω το ειχα παρει 109 λιρες απο Αμαζον Αγγλιας πριν αρκετα χρονια. Αρα στα ιδια επιπεδα βρισκεται, ισως και λιγο πιο ακριβο τωρα.

https://www.e-shop.gr/mpataria-bosch-gba-18v-63ah-1600a00r1a-p-TLS.031822
Ενδιαφέρουσες προσφορές από την τρελή Κυριακή του e-shop.
Έχει το GBH 2-26 με δεύτερο τσοκ, τρυπάνια και lbox στα 177, το δισκοπριονο ρεύματος μακιτα 190mm 1200w με βαλίτσα στα 125, το δισκοπριονο μπαταρίας bosch gks 18 v-57 solo στα 139, αλλά εμένα μου προξένησε έκπληξη η 18ν μπαταρία enerage 6,3 ah στα 69 . Τέτοια τιμή δεν υπάρχει πουθενά για τον συγκεκριμένο τύπο και με τον συγκεκριμένο κωδικό.
Στο Σκρουτζ την έχει 215 η 280 σε σετ των 2. Στο γερμανικό άμαζον παίζει από 115 μέχρι min 80 με μεταφορικά.
Υπάρχει καμιά παγίδα άραγε?
Παρηγγειλα μια και ο Θεός βοηθός.
Καλημέρα σε όλους

Το eshop θεωρείται από τα πιο σοβαρά ιντερνετικα μαγαζιά...Προφανώς η μπαταρία έχει μείνει στοκ πολύ καιρό και θέλει να την διώξει...
Εάν είχα 18v σειρά θα είχα πάρει και εγω μια .