Εκπτώσεις-Προσφορές.

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

-15% σε praktiker από 10% που ηταν
3a45469e089ef20e5090b0ded5e309c7.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματ

screenshot_68.png

για όποιον έχει χώρο να την βάλει μου φαίνεται καλή η τιμή....η φώτο είναι από το φάτσαμπουκ...

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Σίγουρα μετατροπή τριφασικής σε μονοφασική είναι.
Ρώτησα έναν φίλο που ξέρει από κορδέλες και μου είπε ότι θα δυσκολεύεται με μονοφασικό μοτέρ!

Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματ

screenshot_71.png

πριν μήνες είχα πετύχει μία ανάλογη προσφορά και είχα αγοράσει 4 για την αποθήκη μου...κάποιοι φίλοι τα είδαν και μου ζήτησαν εάν βρω να το πω....ε, το λέω τώρα που βγήκαν πάλι, τα φωτιστικά είναι προφανώς από τις ανακαινίσεις στα super market που γίνονται συνέχεια.

screenshot_73.png

screenshot_74.png

Μερικά ωραία πραγματάκια σε έκπτωση:
Middle-Year Promotion- Mechanical Parts
Πρώτη φορά είδα εξάρτημα πριτσιναδόρου για δράπανο :stupido3:

Επίσης κάτι αρκετά βολικό για να μη χαλάμε σκούπες και ειδικά σακούλες
TURBO Dust Interceptor Vacuum Bag Cyclonic Separator Collector Dust Outer Filter

Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Αγαπητοι...
Επειδη ειχα δει οτι ειχατε προσπαθησει να παρετε σφηκτηρες μαραγκου απο ΘΕσσαλονικη...ειδα οτι ενας Tolis Sketos εχει βγαλει μεγαλο αριθμο τετοιων σφηκτηρων στο φ/β σε ομαδα πωλησεων...ΑΝ υπαρχει ακομα ενδιαφερον ισως αξιζει να ασχοληθειτε...δεν ξερω τυπο και δεν ξερω ποιοτητα το ειδα και ειπα να σας ενημερωσω...