Εκπτώσεις-Προσφορές.

To Αμαζον ειναι ακριβοτερο απ'ολα σχεδον τα μαγαζια αλλα παραμενει πρωτο στην προτιμηση μου καθως η σιγουρια που μου εμπνεει ειναι τεραστια.

Λιγο πολυ μια απο τα ιδια και το Banggood στο οποιο ειμαι πελατης απο την πρωτη μερα που ανοιξε και μεχρι σημερα δεν εχω κανενα παραπονο απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που επρεπε να επικοινωνησω για καποιο θεμα.

Οι τιμες στο ebay ειναι οντως οι καλυτερες και η εγγυηση του paypal ειναι πολυ καλη. Αλλα το να μπλεξεις με disputes ειναι κατι που απεχθανομαι και το βαριεμαι αφανταστα. Οποτε ψωνιζω μονο οταν δεν μπορω να βρω κατι απο αλλου.

Με λιγα λογια δεν ειναι η τιμη αλλα το συνολο των υπηρεσιων και εμπειριων που σου εχει δωσει το καθε καταστημα.

θα συμφωνήσω.
to banggood (όπως και άλλα κινέζικα καταστήματα) προσφέρει αποστολή χωρίς τελωνείο που δεν προσφέρει το ebay ή το aliexpress

σε ένα φωτιστικό που είχα πάρει και κάηκε ο μετασχηματιστής μου έστειλαν καινούργιο δωρεάν μετά απο 2-3 εμαιλς βέβαια

οπότε συνεχίζω να τους προτιμάω

Καλά, το άμαζον άλλη κλάση, αλλά για μένα αξίζει περισσότερο για επώνυμα είδη. Για κινεζοπροϊόντα είναι αρκετά ακριβότερο.

Ψηλέ παλιότερα το ebay ήταν ακριβότερο από το ali. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια γιατί έχω καιρό να ψωνίσω από εκεί.

Και που τα παράγγειλα τι???

Ακυρώθηκε η παραγγελια για τον παρακάτω λόγο και καλά....

Dear customer,
Thank you for placing your order on Banggood. We deeply apologize for issues you've experienced while you are placing orders.
We are sorry to tell you that your order was automatically declined since the system detected the potential risk in your payment account.
For the sake of your account safety, we suggest that you contact the issuing bank of your payment account to verify the situation.
And about this order you will receive the refund 5.4200 EUR to the same payment method you used to place this order.

Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει το Banggood.

Θες να παραγγειλω 2 τεμαχια για σενα και να μοιραστουμε τα μεταφορικα? Σκεφτομαι να παρω δυο για μενα απο αυτα τα οριζοντια.

το πρακτικερ αυτο το καιρο και μεχρι τις 15 αυγουστου εχει αρκετα εργαλεια σε μειωμενες τιμες

Κουκλιστικο γκατζετακι!

Αν δεν υπηρχαν τα δυνατα και αξιοπιστα αντιστοιχα μπαταριας, σιγουρα θα το αγοραζα.

Το είχα πάρει πριν χρόνια 100 σε προσφορά και μου έκανε εντύπωση η τιμή. Δούλεψε καλά το δικό μου και πέρα από ενα κόψιμο Στα λάστιχα που πατάει δεν έβγαλε τίποτα.Αντλια λαδιού ήθελε από φυσιολογική φθορά,αλλά όλα υπάρχουν στην Κίνα και σχεδόν τζαμπα.Αν προσεχθεί στο λάδι και στην,ερασιτεχνική,
χρήση θα βγάλει χρόνια .
Εντύπωση μου έκανε που δεν έβγαλε καθόλου θέματα με ρεύμα και καρμπυρατερ.

Εχει το eshop αυτη τη βδομαδα εναν μετρητη ρευματος που σπανια τους βλεπουμε σε τετοια χαμηλη τιμη

PER.757369_1.jpg

https://www.e-shop.gr/logilink-em0003-indoor-energy-cost-meter-p-PER.757369

Θα τον παραλαβω σημερα οποτε θα αναρτησω τις οδηγιες του στο νημα των παραλαβων μηπως ενδιαφερει καποιους το συγκεκριμενο οργανο και το τι κανει.

Ειχα εναν παρομοιο τσιπικο που τον ειχα αγορασει παλι απο την εκπτωτικη εβδομαδα του eshop, πριν καμμια δεκαρια χρονια, αλλα μου χαλασε.

Τον έχω και εγώ, γιατί να μην αξίζει;
Σου λύνει την περιέργεια για κάποιες συσκευές που θες να ξέρεις τι καίνε, συνήθως τα κλιματιστικά, βγάζει μέσο όρο, ορίζεις και τιμή κιλοβατωρας αν θες κλπ κλπ

Σωστα ρωτας. Φυσικα και αξιζει, ειναι φτηνος αλλα την δουλεια του την κανει μια χαρα.

Αλλο πραμα και εκτος θεματος αν δεν τον χρησιμοποιεις και τον κλεισεις στο ντουλαπι.