Εκπτώσεις-Προσφορές.

γυφτιες...
δυστυχως αυτο το κουτοπονηρο στυλ ζει και βασιλευει ακομα και στα Σ/Μ που και καλα παντα οι υπαλληλοι ξεχνανε να βγαλουν το καρτελακι της εκπτωσης που μολις εληξε.
και πρεπει να εχεις το νου σου αν σου περνουν τις εκπτωσεις.
στα λογια ολοι ευρωπαιοι, στη πραξη αρκουδιαραιοι !

Δεν γίνεται Κώστα αυτό που λες.
Η πολιτικη είναι μια. Το θέμα είναι να την γνωρίζεις και να την εφαρμόζεις.
Αδιάβαστοι είναι οι εργαζόμενοι σε μεγάλο ποσοστο.
Και αναφέρομαι ειδικά σε αυτους σε εργαλεία και συσκευές θέρμανσης κλπ οι οποίοι μου εχουν δώσει κάτι απαντήσεις διαμάντια.
Τώρα τα παιδια στα ταμεια... Αστα...
Αποδεικνύεται από την μη εφαρμογή της έκπτωσης παραπανω αλλά και την απάντηση που έδωσαν σε εμένα.

Κυριάκο έχει πέσει τόσο δασκάλεμα η πρακτική αδιαφορίας επί διαφόρων τετοιων θέματων από την διοίκηση που τα παραπάνω είναι "λογικα" να συμβαίνουν...
Τι λόγο έχει ο υπάλληλος στο ταμειο να υποκρυψει η να μην γνωριζει για μια εκπτωση ενος προιοντος...;
Είναι τι γραμμή έχει πιάσει από "πανω"..
Να στο πω ποιο ξεκάθαρα....όποιον πιάσουμε να γλυτώσουμε....
Τώρα εαν ειναι αδιάβαστοι οι περισσότεροι στους τομείς που αναφέρεις πάλι η εκάστοτε εταιρία είναι υπεύθυνη γιατί βάζει άτομα χωρις καμία εκπαίδευση και εμπειρία...
Μιλάω γενικος και όχι για την συγκεκριμένη αλυσίδα. .

Κώστα απλά τα πραγματα.
Εγώ δεν γίνεται να πουλαω δαπανά και να μην ξέρω τα χαρακτηριστικά τους.
Και να ειμαι άσχετος από ντροπή και μόνο θα κάτσω να τα μάθω ρε φίλε.
Μη μου τους δικαιολογεις.
Και προφανως δεν μιλάω για όλους τους υπαλληλους.
Εχω και φίλο που δουλευει εκεί και είναι αστέρι και έχει και κάτι φρούτα μέσα εκεί αστα.

Πολύ πολύ σπάνια έχω συναντήσει σε ανάλογα μεγάλα καταστήματα (τύπου IKEA, Praktiker, Leroy Merlin) υπαλλήλους σε διάφορα τμήματα που να είναι σοβαρά καταρτισμένοι σε αυτά που πουλάνε ώστε να μην φοβάται να τους εμπιστευθεί κάποιος που είναι έστω και λίγο υποψιασμένος περί του αντικειμένου που τον ενδιαφέρει.
Κάποιες φορές έχω γίνει μάρτυρας άτυχων/ανίδεων πελατών που πέφτουν θύματα ανακριβούς πληροφόρησης από πωλητές και ειλικρινά ντρέπομαι που δε σέβονται τα χρήματα του κοσμάκη με το να λένε μπούρδες με ύφος ξερολίασης (για να τσιμπήσει ο ανίδεος πελάτης). Όπου μπορώ και με παίρνει έχω πλησιάσει τον αντίστοιχο πελάτη και του μεταφέρω τις δικές μου γνώσεις (όταν ο πωλητής έχει ξεκάθαρα πει μπούρδες στον ταλαίπωρο) απλά και μόνο για να τον προστατέψω από το να πετάξει τα χρήματά του. Συνήθως οι πελάτες το εκτιμούν αυτό. Μου χει τύχει βέβαια και κάποιοι λίγοι να είναι δύσπιστοι έως αδιάφοροι..

Πολύ πολύ σπάνια έχω συναντήσει σε ανάλογα μεγάλα καταστήματα (τύπου IKEA, Praktiker, Leroy Merlin) υπαλλήλους σε διάφορα τμήματα που να είναι σοβαρά καταρτισμένοι σε αυτά που πουλάνε ώστε να μην φοβάται να τους εμπιστευθεί κάποιος που είναι έστω και λίγο υποψιασμένος περί του αντικειμένου που τον ενδιαφέρει.
Κάποιες φορές έχω γίνει μάρτυρας άτυχων/ανίδεων πελατών που πέφτουν θύματα ανακριβούς πληροφόρησης από πωλητές και ειλικρινά ντρέπομαι που δε σέβονται τα χρήματα του κοσμάκη με το να λένε μπούρδες με ύφος ξερολίασης (για να τσιμπήσει ο ανίδεος πελάτης). Όπου μπορώ και με παίρνει έχω πλησιάσει τον αντίστοιχο πελάτη και του μεταφέρω τις δικές μου γνώσεις (όταν ο πωλητής έχει ξεκάθαρα πει μπούρδες στον ταλαίπωρο) απλά και μόνο για να τον προστατέψω από το να πετάξει τα χρήματά του. Συνήθως οι πελάτες το εκτιμούν αυτό. Μου χει τύχει βέβαια και κάποιοι λίγοι να είναι δύσπιστοι έως αδιάφοροι..

Αυτο ξαναπες το!
Το έχω κάνει 3 φορές!!!!!

Συμφωνώ σε πολλά από τα παραπάνω που γράφονται αλλά όταν σκέφτομαι τους μισθούς που έχουν οι υπάλληλοι, ότι δουλεύουν με βάρδιες, ότι δουλεύουν Κυριακές και ότι άλλος έχει σπουδάσει νομική, άλλος οικονομικά, άλλος φιλολογία κλπ και κάνουν από καθαρή βιοποριστική αναγκη αυτό που κάνουν. Ενώ ταυτοχρονα έχουν από πάνω τους κάποιους ανίδεους να τους πριζουν για 600 τότε λέω και πολλά ξέρουν τα παιδιά!

Αυτά ισχύουν σε κάθε αλυσίδα όπου οι υπάλληλοι θεωρούνται αναλωσιμοι!

Συμφωνώ σε πολλά από τα παραπάνω που γράφονται αλλά όταν σκέφτομαι τους μισθούς που έχουν οι υπάλληλοι, ότι δουλεύουν με βάρδιες, ότι δουλεύουν Κυριακές και ότι άλλος έχει σπουδάσει νομική, άλλος οικονομικά, άλλος φιλολογία κλπ και κάνουν από καθαρή βιοποριστική αναγκη αυτό που κάνουν. Ενώ ταυτοχρονα έχουν από πάνω τους κάποιους ανίδεους να τους πριζουν για 600 τότε λέω και πολλά ξέρουν τα παιδιά!

Αυτά ισχύουν σε κάθε αλυσίδα όπου οι υπάλληλοι θεωρούνται αναλωσιμοι!

Ακριβώς γιαυτό το λόγο σχεδόν ποτέ δεν την λέω ευθέως στους υπαλλήλους που λένε μπούρδες και πάντα προσπαθώ να μη γίνομαι εριστικός και να παραμένω ευγενής και κόσμιος, ίσως και υπέρ του δέοντος ενίοτε (εκτός αν ο άλλος δείχνει ευθέως ότι υποτιμά τη νοημοσύνη μου). Ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Όπως αυτοί είναι κατά βάση κακοπληρωμένοι και εργαζόμενοι σε αντίξοο εργασιακό περιβάλλον, αντίστοιχα είναι και η πλειονότητα των πελατών τους. Οπότε με την ίδια λογική και ο ταλαίπωρος και κακοπληρωμένος στη δική του δουλειά πελάτης που έρχεται σε ένα τεχνικό πολυκατάστημα για να κοιτάξει για ένα εργαλείο ή για ένα μερεμέτι και θέλει να κάνει τη δουλειά του όσο πιο σωστά και οικονομικά γίνεται, δεν χρωστά σε κανέναν (επίσης κακοπληρωμένο) υπάλληλο να τον δουλεύει ή να του λέει άσχετα, απλά γιατί πρέπει κάτι να πει.

Παιδιά συμφωνώ σε αυτά που γράφετε, όμως νομίζω γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι στα πολυκαταστήματα είναι "διακοσμιτικοί" και δεν έχουν σε καμια περίπτωση γνώσεις πέρα των βασικών.
Το ποιος φταίει γι'αυτο είναι μεγάλη κουβέντα και σίγουρα δεν φταίει μόνο μια πλευρά!
Οποτε στην περίπτωση μου όταν πηγαίνω σε πολυκαταστήματα ή μεγάλες αλυσίδες δεν ζητάω ποτε γνώμη από υπαλλήλους.
Αν πρόκειται για εργαλείο ή αναλώσιμα θα ρωτήσω πρώτα εσάς και πιθανότατα να παω σε κάποιο τεχνικό κατάστημα για την αγορά.

Πάντως στο leroy στην Βασ. Σοφίας στο τμήμα με τα εργαλεία έχω βρει άνθρωπο που έχει γνώσεις, είναι ευγενικός και πρόθυμος να εξυπηρετήσει!

Τώρα όσο αφορά τα εργαλεία ποιος περιμένει να βγει γνωστή σε τέτοια μαγαζί...;σπάνιο ως απίθανο...
Υπάρχουν δεκάδες εξειδικευμένα μαγαζιά εκει εξω που έχουν ανθρώπους πάνω στο αντικείμενο...και μάλιστα ορισμένες φορές έχουν και καλύτερες τιμές.. οπότε και θα τα προτιμήσω.
Βασικά στο leroy δεν νομίζω να πάω ποτέ για εργαλείο....Πρέπει να είναι ειδική περίπτωση...Για αναλώσιμα ναι αξίζει...

9/10 φορες ειναι φθηνοτερα τα τοπικα μαγαζια. Ομως αυτο που μου αρεσει στο λερου-πρακτικερ ειναι οτι μπορω να βολταρω ανετα και μια και δυο ωρες και να μη με ενοχλησει κανενας. Σε γνωστη οντως δυσκολα θα πεσεις οπως και σε καθε πολυκαταστημα (ειδικα σε αυτα με pc και κινητα) αλλα εκμεταλλεύονται το οτι συνηθως θα τους ρωτησει ο παντελως ασχετος και θα του πουλησουν τη δικια τους μαρκα

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οσα "μεσαια" και πανω, τοπικα μαγαζια εχουν καταλαβει αυτο που λεει ο psilos85, εχουν πολυ καλυτερο μελλον απο τα υπολοιπα.
Οταν μπαινω σε τοπικο μαγαζι και με ακολουθει απο πισω καποιος ρωτωντας συνεχεια τι ψαχνω (και συχνα και γιατι το θελω)...με κανει να αναπολω το leroy.
Μα ακομα δεν εχουν καταλαβει οτι εκτος απο τους επαγγελματιες, υπαρχουν και οι...αρρωστακηδες; 😁

Αν έχει κάποιος banggood λογαριασμό και ενδιαφέρεται για ένα καλό jack Bluetooth χμ ας εκμεταλλευθεί αυτό.
Get it free! Please help me slash it.
https://banggood.app.link/3lhXvm7zBab
Από αυτό το λινκ γίνεται slash η τιμή.
Τώρα παραπανω δε ξερω να το εξηγήσω καλυτερα.

Ναι...απο 249 ευρω και πανω....και να παρεις ενα απο τα 8 δωρα που δινει...4-5 ομως αξιζουν...το τελευταιο διαστημα το εχω ψαξει απο την καλη και απο την αναποδη....

Για τους ηλεκτρολόγους της παρέας

14,49 42%OFF | LAOA 8 inch Crimping Tools Needle-nose Pliers Multitool Nippers Cable Wire Stripper Aalicate Long Nose Pliers With Lock Function
https://a.aliexpress.com/_mOtRWET

Έχω και το knipex και αυτό του link το οποίο το είχα πάρει πάλι σε προσφορά 19 ευρώ.

Δεν έχει να ζηλέψει τπτ από το knipex είναι άψογο και για 15 ευρώ είναι χάρισμα.

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο το aliexpress όμως το ρίσκο του τελωνείου δεν είναι μεγάλο?
Προσωπικά το έχω μόνο για πάρα πολύ φθηνά αντικείμενα που έχω δεχτεί αν σταματήσουν τελωνείο να τους τα κάνω δώρο.

Διάβασα ότι ακόμα και απο banggood με τριγωνική αποστολή σταμάτησαν στο τελωνείο. Εδώ μέσα στο αντίστοιχο θέμα.

Είναι κάτω των 21 ευρώ δεν έχει φόρους δασμούς τπτ ότι βλέπεις πληρώνεις και είναι στην πόρτα σου.

Μετά από 20 30 40 μέρες (κλασικά για Κίνα)

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Casio Edifice ECB-900DB-1AER

Τζάμι από ορυκτό κρύσταλλο
Bluetooth
Ηλιακής φόρτισης
Λειτουργία παγκόσμιας ώρας
Μέτρηση ταχύτητας
Καταχώρηση 200 γύρων
Αδιάβροχο στα 100 m
Πλήρης αυτόματος φωτισμός με LED
Diameter: 4,8 cm
Case Thickness: 1,6 cm
Band Width: 2,6 cm
Weight: 159 gr

127 και με το κωδικό REGALO5 122

https://www.amazon.it/gp/product/B07PJN4JQG

61425467_1532332613570037_4342434699029774336_o.jpg

1357925

1357923

1357922

Πηγή: https://www.lagonika.gr/prosfores/ρολόι-casio-edifice-bluetooth-ecb-900db-1aer-127-76e-amazon-de/