καθότι Makitaκιας, και η Makita βγάζει (ή τουλάχιστον έβγαζε μέχρι πρότινος) συχνά εργαλεία σε κασετίνες με αναλώσιμα Κωστή, αλλά ομολογώ ότι τα αναλώσιμα ήταν "δευτεράτζες" για να μην πω "τριτάτζες" (και για να μην παρεξηγηθώ, μιλάω για αυτά που "δώριζε" στα σετ/κασετίνες και όχι για αναλώσιμα που βγάζει και διαθέτει μεμονωμένα ή σε μικροσετάκια). Τα έδινε για "πρωτάρηδες" (ας μου επιτραπεί ο όρος) και κυρίως για να γεμίζει το μάτι και να δικαιολογεί την τιμή πώλησης. Εννοώ, αν και δεν ξέρω το συγκεκριμένο Metabo τι λέει σαν εργαλείο, θεωρώ ότι τα αναλώσιμα που παρέχει δεν θα είναι αξιώσεων. Από εκεί και πέρα, καλύτερα το εργαλείο να κριθεί σαν εργαλείο μεμονωμένα και να συγκριθεί μέ αντίστοιχο άλλης εταιρίας και όχι σαν προσφορά όλου του σετ.
Επίσης για το σετ της Bosch με τα εργαλεία χειρός (που έχει το Praktiker), θεωρώ ότι πληρώνεις όνομα. Πένσα και κόφτη που είχα πάρει μεμονωμένα πριν κάνα-δυο χρόνια τα θεωρώ μέτρια προς κακά ως προς ποιότητα υλικού κατασκευής και τα έδωσα πολύ σύντομα (και αν θυμάμαι καλά, και ψιλοφαγωμένα από την ελάχιστη χρήση). Αντιθέτως, το κοφτάκι/κοπίδι που περιέχει το έχω κρατήσει και το θεωρώ περί πολλού ως προς την εργονομία.